Jump to content

Recomandare tinichigerie auto Timisoara - probleme cu rugina


opresse92
 Share

Postare recomandată

Buna, am o masina mai veche si as dori sa o scap de rugina, are probleme destul de grave si cred ca are nevoie de interventia cuiva care se pricepe, nu as vrea sa dau peste un tinichigiu care lucreaza de mantuiala.

Eu sunt din Timisoara, dar nu este nici o problema daca va trebui sa duc masina in Arad, Oradea sau in alt oras din vecinatate in caz ca cineva stie pe careva ce se pricepe bine. 

Nu sunt din domeniu dar cred ca initial va fi nevoie de o sablare a intregii caroserii si apoi de indepartat rugina. Eu as putea sa dau jos de pe masina tot (motor, geamuri, interior...) pentru a o pregati de sablare.

Nu stiu daca e corect sa intreb tot in acest topic de un mecanic. Tot de la masina asta as vrea sa refac motorul ei original, este vorba de un motor de VW Passat 1.6 diesel, motor vechi din anii '80. Functioneaza dar papa ulei.

Va multumes anticipat!

 

p.s. este vorba de un proiect de restaurare ce l-am abandonat in urma cu cativa ani, insa acuma imi pare rau si cred ca este momentul sa readuc la viata aceasta masina, VW Passat B1 din '79.

 

img1136agc.jpg.d05613d5fba0f17e16ec165ea9986404.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!