Jump to content

Probleme tehnice specifice Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

Singura motivare logică pentru care nu vor reprezentanțele să facă acest gen de mentenanță este să nu umble acolo și mai rău să facă, nepricepându-se. Alta, nu văd. Sau nu cu vreun înțeles logic pentru că plătești, nu o ceri gratuit.

Știu ceva de genul ăsta cu un coleg, cu un BMW, care s-a lovit de refuzul celor din reprezentanță, dar nu mă gândeam că și la VAG e la fel. 

Niciun fluid de angrenaje nu ține veșnic. Diferențele dese de temperatură îl deteriorează în timp. Acum, ce înseamă acest "timp" ca perioadă, nu știu. 

Dar, după cum spuneam, voi pune o întrebare despre mentenanța cutiei celor de la reprezentanță, mâine, când merg la garanție cu spira de airbag. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am fost la un var in reprezentanta vw si mi-a aratat pe calculator ce scrie, vezi doamne producatorul interzice umblatul la cutie cu exceptia cazurilor cand cutia a fost reparata, altfel nu se umbla.....si explicatia....daca dupa ce pleci de aici la o luna crapa cutia, ce faci vii peste mine ca ti-am schimbat uleiul, deci am curaj sa pun pariu ca nu iti schimba nimic. Eu am gandit ca la 70 de mii de km macar sa stiu ca am pus ulei nou si ca am aruncat pilitura aia adunata de noua, de regula primul ulei e bine sa-l schimbi dar ei nu au vrut, asa ca mi-am luat ulei original si l-am schimbat singur

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   3 membri

• Cristi_V
    • IMarianI
    • adrian001
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!