Jump to content

Probleme tehnice specifice Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

Am sunat la Compexit sa-mi dea o oferta de remediere, si te tin la curent cu ce-mi raspund. E aceasi chestie si la mine, doar ca sub alta forma. Ideea e ca oricum trebuie schimbat. Revin dupa ce am un raspuns ca sa stii la ce te astepti, si sa hotarasti daca merita sau nu. Pentru mine, care da, e un moft necesar, tocmai de asta am luat si masina, sa aiba lumini ambientale, s-ar merita.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, dar constatarea nu înseamnă numai sa va vedeți la fata, înseamnă să îți și spună care e buba și care e soluția. Oricum, benzile LED de pe Octavia 4 sunt mai mult de "accent" decât de iluminare propriu-zisă. Dacă sunt ok și de fapt asa luminează ele?

Link către comentariu

Doar 10 cm? Am vazut la alte masini si lumineaza tot bordul pe sub trimul ala argintiu

Link către comentariu

Din cauza voastra a ajuns grila motor luminata si la VAG, mai demult era apanajul doar al unui brand. :)

Link către comentariu

On 31.03.2026 at 14:09, Gabriel*77 a scris:

@IoaneMxC Da, și aia troncăne pentru că vibrează la denivelări și la hopuri sau scârțâie la torsionări.

@Cristi_V Da, i-am pus, după cum am spus mai sus, acele pastile de pâslă în locurile unde face contact cu celelalte componente pentru a atenua zgomotele, însă pentru a nu se auzi nimic ar trebui să fie fixă, ca la una cu portbagaj fără haion. 

Un sac de cartofi pe poliță și ai rezolvat problema. Cu cat avansează în an, cu atât le fac "mai bune". 

Link către comentariu

35 minutes ago, Dolfin said:

Din cauza voastra a ajuns grila motor luminata si la VAG, mai demult era apanajul doar al unui brand. :)

Nu știu cât mai durează sa le pună leduri și în difuzoare sa clipeasca in ritmul muzicii. Sau exista și asa ceva?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• Gabriel*77
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!