Jump to content

Probleme tehnice specifice Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

Destul de putin probabil. Daca totusi suspectezi polita, o scoti din pozitie si parcurgi acelasi drum pe care stii ca ai auzit anterior zgomotele invocate. Primul lucru de verificat la polita sunt tampoanele de cauciuc: 2 spre spate pe care se face contactul cu hayonul si 2 laterale spre plasticele stanga-dreapta ale portbagajului.  

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

39 minutes ago, Gabriel*77 said:

Polița aia din portbagaj e horror. Trăncăne la gropi și denivelări de te umple de nervi. 

Nu e normal să facă așa dacă găsești o soluție optimă, dacă nu, trăncăne. 

Ca sa-ti dau sperante (dar parca tu ziceai ca ai fixat-o cu niste pasla ceva), ca nu fac toate asa, a mea polita n-a scos si nu scoate niciun zgomot si este foarte fixa, daca o scot cand o pun la loc o lovesc usor cu palma ca sa intre pe pozitie.

Link către comentariu

@IoaneMxC Da, și aia troncăne pentru că vibrează la denivelări și la hopuri sau scârțâie la torsionări.

@Cristi_V Da, i-am pus, după cum am spus mai sus, acele pastile de pâslă în locurile unde face contact cu celelalte componente pentru a atenua zgomotele, însă pentru a nu se auzi nimic ar trebui să fie fixă, ca la una cu portbagaj fără haion. 

Între poliță și părțile laterale distanța e de câțiva milimetri buni și când caroseria se torsionează de la denivelări (borduri urcate șau coborâre, ori denivelări sau gropi) distanta aceia îi permite să se miște și să se lovească de acele părți laterale sau de cele pe care se sprijină. Cum acolo nu are un contact pe ceva cauciucat să atenueze, face acel zgomot specific.

Eu am făcut testul. Am scos acea poliță și fără ea e liniște deplină în mașină. Deci... contribuie la acest disconfort, lucru garantat pentru că altfel nu făceam aceste afirmații. 

La pariu că cei care au varianta break nu au această problemă?

Modificat de Gabriel*77
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!