Jump to content

Probleme tehnice specifice Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

@Oprea Dragos Citește postările mele anterioare. Eu am pățit așa. Nu am avut ce să-i fac și am vândut mașina la fix un an de la achiziție. Mi-am luat automată și am scăpat de problemă.

Altă rezolvare nu cred că are.

Momentan DSG-ul merge bine la 1.5 ani de când îl am și 27.000 km.

Sper să fie ce trebuie. 

Modificat de Gabriel*77
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am citit postarea anterioara.. Exceptand aceasta problema chiar mi se pare o masina reusita, imi place mult motorul 1.5tsi.

Din acest motiv eram curios daca exista si cineva care a dat cutia jos si a reusit sa repare aceasta problema.

Modificat de Bebeee
Fara quote la postul anterior!
Link către comentariu

Nu stiu la ce service ai fost dar cutia MQ281-6F în toate variantele ei are o capacitate de ~2.1 litri de ulei.

Link către comentariu

faci confuzie cu MQ250

MQ281 are 1.5 litri capacitate

9 hours ago, Oprea Dragos said:

Salut! Probleme cutie de viteze 1.5 TSI manuala.

Am o skoda octavia 4 1.5 tsi manuala din 12.2020 cu 60.000km. De cand am luat-o de la 44.000km intampin probleme la schimbarea treptelor. 

Initial masina agata la introducerea in treapta 4 si la revizia anuala am schimbat si uleiul in cutia de viteze (cei de la service au zis ca in noua cutie din gama vag s-au pus doar 1.5l ceea ce este extrem de putin si au pus 2.5l spunand ca fiind cutia manuala nu prea are ce rau sa ii faca, la cele automate e nasol daca se pune mai mult ulei decat specifica producatorul). 

schimba service-ul... practic ti-a transformat cutia intr-o pompa hidraulica. e la fel de nasol sa pui mai mult ulei si la manuale

Link către comentariu

@Oprea Dragos - acelasi simptom la vechea Skoda Rapid.. masina noua, reclamat defectul pana in prima revizie -> din categoria zgomotul e normal tehnologic, se schimba cutia pe garantie daca crapă.. Am răspunsul negru pe alb, scris. Am luat cutie din dezmembrări de pe un Audi A3, testată înainte, ca nu suportam sa stau cu mașina așa. Atunci era vb de cutie MQ250. Caută si mai fa teste si cu alte manuale cu Mq281 (golf 8, A3) si vezi diferente la comportament (rapoartele pot varia). Cutiile sunt plug&play, nu ai nimic de setat la ceva, fiind identice.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• adrian001
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!