Jump to content

Probleme tehnice specifice Octavia 4


cristi511
 Share

Postare recomandată

Complicată situația. 

Eu unul aș merge la casco (evident dacă este posibil) pentru a cere o părere vizavi de motivul apariției acestei fisuri. Repet. Nu aș deschide dosar, ci aș cere o părere de la ei.

Apoi aș merge la Skoda pentru garanție dacă cei de la casco consideră că acel far NU a fost lovit pentru că nu știu dacă ți-l schimbă pe casco dacă nu au fost aplicate forțe mecanice, adică nu a fost atins de ceva, iar garanția... vor căuta cel mai mic nod din papură să nu ți-l schimbe. 

De asta spun că e complicată situația. 

 

 

Modificat de Gabriel*77
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si de cand sunt agentii constatatori de la Casco experti credibili in domeniul acesta? Nu le recunoaste nimeni expertiza

mai ales ca motivatia lor este sa nu prea plateasca.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On 9/25/2024 at 9:38 AM, DanielDD said:

Salutare tuturor!

As avea nevoie de parerea/ sfatul vostru privind o problema aparuta.

Sunt un destul de proapat posesor de Skoda Octavia (Iunie 2024). Ieri am observat ca unul dintre faruri prezinta o crapatura mica, la una dintre extreme. Crapatura nu pare sa fie de la o lovitura evidenta, in exteriorul farului in zona de unde pleaca crapatura farul pare sa fie un pic sters/ zgariat, dar este ceva superficial. De ieri pana astazi crapatura s-a marit. Atasat foto.

Va cer sfatul in incercarea de rezolvare a acestei probleme. Masina este luata de la Porsche Bucuresti Nord. Sa incerc schimbarea farului pe garantie sau sa incerc schimbarea lui pe Casco? 

Multumesc!

1.jpeg

2.jpeg

La O3FL am 5 (CINCI) faruri schimbate pe garantie, al 6-lea a fost schimbat pe CASCO, deoarece avea o mica ciobitura de piatra la 10 cm distanta de fisura, motiv de care s-au agatat ca sa nu il schimbe tot pe garantie.

Toate cu crapaturi in genul celei de pe farul tau. E un fapt cunoscut ca plasticul folosit de producator e prea subtire si  prea putin rezistent.

Mergi la o reprezentanta, iti vor face poze, vor incerca sa iti puna in carca o eventuala lovitura, dar pe imaginea postata eu nu vad nicio urma de impact  extern.

Vor trimite pozele la importator pentru a-si da acceptul si apoi iti vor schimba farul.

Daca verbal nu rezolvi, trimiti e-mail la reprezentanta sa iti explice  oficial motivul refuzului, apoi trimiti e-mail si la importator, cu poze.

 

Dupa ce ti-l vor schimba, or sa-ti spuna o poveste ca noul far e imbunatatit, mai rezistent decat cel de pe masina, avand in vedere ca producatorul a constatat, bla, bla, bla.

Vrajeala, nimeni nu reproiescteaza sau cheltuie mai mult pe materiale superioare pentru o piesa care nu imobilizeaza masina in drum.

Nu vreau sa te alertez, dar pe viitor e posibil sa patesti acelasi lucru.

Modificat de halamadrid
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!