Jump to content

Leon generatia 4 (MK4) - discutii generale

Cristian
 Share

Postare recomandată

On 04.06.2025 at 17:48, _R_A_D_U a scris:

1. Să comparăm Leon cu Logan, înseamnă că nu prea mai găsim altceva de făcut... Totuși, când te-ai urcat ultima oară în Logan?

2. Referitor la plastice, tu îți iei mașină s-o mângâi?

3. Mie Octavia mi se pare sub Leon dar e posibil să mă înșel.

4. Referitor la punte independentă, am tot discutat, NU EXISTĂ AȘA CEVA la Leon dar, șoc și groază, știm asta de la început nu e ceva care să ne surprindă atunci când ridicăm tinicheaua... Știu, și eu îmi doream așa ceva dar, "Hasta la vista, baby!" 

Nimic din ce ai ”reclamat” nu mi se pare ceva surprinzător de slab dar văd că nu zici nimic de ceea ce ar trebui zis: pe Leon nu poți pune 150 cai dacă vrei manuală (cum am vrut eu). Bine că n-ai zis 😄 că e mai slab insonorizat ca Golf...

Cum ti se pare Leonul? esti multumit de el?  Ai facut test si cu Golf8.5? Scuze daca ai scris pe undeva,dar eu nu am gasit

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ionut_28 Nesperat de mulțumit de Leonică, acum să vedem cum/cât o ține. Golf e mai bine insonorizat, e altceva dar e altceva... și la cașcaval. Uite datele în cei 4200 km rulați până acum:1936085588_DateLeon.thumb.jpg.ef8c1b7eb2cc903020bd9c6fc2174693.jpg

Link către comentariu

40 minute în urmă, _R_A_D_U a scris:

@ionut_28 Nesperat de mulțumit de Leonică, acum să vedem cum/cât o ține. Golf e mai bine insonorizat, e altceva dar e altceva... și la cașcaval. Uite datele în cei 4200 km rulați până acum:1936085588_DateLeon.thumb.jpg.ef8c1b7eb2cc903020bd9c6fc2174693.jpg

cum ti se pare la stabilitate? eu am un golf 8.5 de 115(tot cu punte fixa pe spate) si in curbele cu denivelari luate cu viteza mai mare pare ca fuge spatele.

esti multumit de cum trage motorul?

Modificat de ionut_28
Link către comentariu

Nu am testat curbele la viteze mari dar la mers normal pare ok. Referitor la ” cum trage”, să zicem că e onorabil. Când i-am dat ”prima pedală” mi s-a părut, clar, mai slabă ca mașina pe care o dețin (Golf 6, 2.0 TDI, 140 cai, multilink). Eu zic că Leon e o mașină cinstită...

Link către comentariu

4 minute în urmă, _R_A_D_U a scris:

Nu am testat curbele la viteze mari dar la mers normal pare ok. Referitor la ” cum trage”, să zicem că e onorabil. Când i-am dat ”prima pedală” mi s-a părut, clar, mai slabă ca mașina pe care o dețin (Golf 6, 2.0 TDI, 140 cai, multilink). Eu zic că Leon e o mașină cinstită...

cred ca si la adoua pedala a fost mai slab😂. Am zis viteze mai mari, nu mari😄

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!