Jump to content

rateuri la pornire


floricriss
 Share

Postare recomandată

Un polo cu motor de 1000, 2014, benzina, i s-a schimbat distributia iar dupa cateva zile la pornire a dat rateuri la pornire, parca ar merge in 2 clindri sau chiar unul. Ne am dus la un service bunicel zic, cu un tester smecher (zic tot eu) unde a zis ceva de bobina. Le am schimbat pe toate trei. A plecat bine de acolo,, a doua zi de dimineata la fel. Am fost la peco , am bagat un aditiv si a doua zi a mers perfect, un drum la timisoara perfect, apoi a treia zi iar au aparut acele probleme. Am fost iar la service si a zis ca e o problema cu "missfire" la cilindrul 1. As vrea sa cumpar si un injector, nu stiu ce sa fac. Deci cand merge bine, cand nu. Dupa ce porneste in final merge ori de cate ori as vrea sa o pornesc, dar cand sta mai mult nepornita face pe " suparata".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Injectoarele nu prea se duc la benzinare. Bujiile sunt schimbate la 60.000 Km sau la cat scrie in carte?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am schimbat injectorul 1 cu 3 si mi a dat pe test missfire cilndrul 3 acum, ok, sa zicem ca e injectorul, dar duminica a pornit ff bine si a mers toata ziua bine, dimineata face problema asta si cand sta nepornita mai mult de 4 ore, dupa ce porneste cu greu, merge fff bine, intreb si eu daca injectorul ar fi problema nu ar trebuie sa faca probleme si in mers?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sebastian stefan

Cantitatea injectata depinde de mai multi factori printre care si temperatura motorului,asa ca e posibil cand e rece sa injecteze diferit fata de celelalte.La benzina injectoarele sunt oricum mai ieftine si e mai ieftin si procesul de curatare.Acum depinde de tine ce alegi,injector nou sau curatare,dar nu cu aditivi pusi in combustibil, aia sunt frectie la picior de lemn si pot face mai mult rau,prin dezlocuirea depunerilor si angrenarea in tot sistemul de alimentare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!