Jump to content

Restaurare VW 1303 de la cehi

TZepeSH
 Share

Postare recomandată

Nu nu, ramane la tehnic. Ai rasfoit topicul sa vezi ce atentie la detalii are omul? Isi face si stampile ca sa replice stantele originale de pe piese. Topicul asta il folosesc ca referinta pentru ce urmeaza sa fac. De acolo am remarcat cateva erori la masina mea si pe unele le-am corectat, pe unele urmeaza (a se vedea saiba aia pe care o caut). Clar ca dupa standardele exclusiviste nu s-ar incadra la istorica, doar i-a facut tuning cu frane de Porc. Dar as fi curios de o parere cinstita, nu e 10 clase peste 50% din masinile atestate de la noi? Ar fi o rusine pentru club sa fie pusa in linie cu altele atestate? Si unii chiar cred sincer ca i-a scazut valoarea cu modificarea asta, ca era mai valororasa originala???

Am mai gasit un topic asemanator de la americani, dar a picat serverul pe care erau pozele si se incearca repararea lui. Voi pune link dupa ce merg iar pozele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!