Jump to content

Audi Q3 - Stopuri


micuzzu_marius

Recommended Posts

micuzzu_marius

Bună seara. Am o problema la un Audi q3. Ambele stopuri de pe haion nu mai funcționează din senin. Funcționează doar stopurile lungi de jos din bara. Pe Vcds foarte ciudat, nici o eroare. Înțeleg sa se ardă un stop sau sa funcționeze parțial, dar ambele sa moare instant? . Ce poate fi? Mulțumesc 

Link to post
Share on other sites

Dacă yala e ok, problema la modulul confort

Link to post
Share on other sites
micuzzu_marius

Și au revenit stopurile tot din senin, sper sa nu facă iar probleme. Contactul de la iala e ok ca mi arata în bord când e deschis/închis portbagajul. Nu știu ce a fost : cablaj întrerupt, mufe care nu fac bine contact sau modulul confort..... Ciudat ca nici o eroare pe interfața. 

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Salut.si eu Am problema cu stopurile de pe haion q3 cateodata nu merg deloc si pe urma (nota moderator: porma nu e cuvant in limba romana) isi revin din senin,am vazut ca ai intampinat acceasi problema care a fost rezolvarea?

 

On 9/23/2019 at 9:58 PM, micuzzu_marius said:

Și au revenit stopurile tot din senin, sper sa nu facă iar probleme. Contactul de la iala e ok ca mi arata în bord când e deschis/închis portbagajul. Nu știu ce a fost : cablaj întrerupt, mufe care nu fac bine contact sau modulul confort..... Ciudat ca nici o eroare pe interfața. 

Care este rezolvarea la problema? Ca si eu patesc la fel.

Edited by cogdao
Atentie la folosirea corecta a limbii romane
Link to post
Share on other sites

Verificati yala hayon, in blocurile de masura, cu vcds ul.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Aceasi problema am întâmpinat și eu. M-am trezit ca nu mai funcționează ambele stopuri de pe haion. Cele din bara funcționează , lumina plăcute funcționează, stop frâna parte superioară haion funcționează.

Doar cele de pe haion nu se mai aprind(ambele).

Am verificat mufe/legături /încuietoare portbagaj. Nimic.

Am făcut 4 teste, nu am nici o eroare pe masina/sistem de iluminat.

Link to post
Share on other sites

Solutia pana identifici problema, scoate firul de la switch hayon. Nu o sa mai vada hayon deschis.... dar vor merge lampile principale, cele de sus

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri

 Ne cerem scuze că intervenim dar credem că folosiți un plugin de ad-block. 

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere ce sunt afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block. Ne-ar ajuta foarte mult sustinerea acestei comunitati. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante. Multumim! :)

PS: daca aveti probleme cu situl chiar si dupa ce a fost dezactivat adblocker incercati sa intrati din alt browser si discutati cu noi pe topicul Updete forum din aria acesta https://vwforum.ro/forum/20-anunturi-administrative-observatii-si-sugestii/
Exista si alte extensii (gen VPN) sau antivirus ce filtreaza traficul si pot bloca cookies. Verificati si pe acestea daca le aveti setate corect pentru vwforum.ro . Multumim

 

 

Accept