Jump to content

Golfy 7 white


motanul lenes

Postare recomandată

După 9 ani și 150 000 de alergat cu Polo 6R și 6C, a sosit vremea schimbării...cu noua jucărie...Golf 7, alb, motor 1.0 TSI, 115 CP, versiunea Trendline. Decizia a fost luată brusc, in ziua în care s-au epuizat tichetele Rabla, în prima sesiune...Dar a rămas înscrisă ca eligibilă pentru program, atâta timp cât avea numere roșii...Și am reușit înscrierea în program cu o săptămână înainte de a expira numerele roșii, in august când a fost suplimentat programul Rabla...Deci, am avut un noroc chior...Mulțumiri pe aceasta cale dealerului, Nurvil Vâlcea, pentru profesionalism și implicare. Mașinuța are un preț de listă de 18 300 euro, dar cu diverse reduceri și rabla, prețul final a fost 14 500. Golfy deși este un Trendline, are și ceva opțiuni, nu este chiar chel... Am ținut să fie dotat cu motorul de 115 căluți, Composition Media și App Connect, nu suport telefoane in bord și cabluri atârnate pentru a beneficia de navigație...Cu astfel de echipare, in stoc nu exista la momentul respectiv decât culoarea alba...Nu prea mi a plăcut, dar nu aveam de ales... Însă acum îmi place din ce in ce mai mult, mi se pare că i se potrivește de minune...ca și opțiuni, mașina beneficiază de pachetul Select - climatronic, cotiera centrala, faruri ceata, park pilot, app Connect , volan îmbrăcat în piele...Foarte mulțumit de jucărie, se simte diferența față de Polo, și avem până acum 4000 km împreună...Ca și upgrade, am in plan niste jante de aliaj, comenzi pe volan și schimbarea plafonierei, cu una cu suport de ochelari...

 

 

 

 

IMG_20190706_125600.jpg

IMG_20190723_073442.jpg

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos!
La park pilot nu trebuia sa ai senzori si pe lateralul barelor?
Eu asa am la g7 meu.

Dar 'lenes, lenes', doar 2 poze :)

Link către comentariu

Foarte frumos si la un pret imbatabil. S-o stapanesti linistit! :)

@puricele Park Pilot inseamna doar senzorii, Park Assist este asistentul care parcheaza "singur" si acela vine si cu senzorii laterali ;)

Link către comentariu

Salut,

Sa o stapanesti sanatos.

Cat priveste "cantitatea" maxima de poze pe care forumul iti permite sa o urci, cei 4mb sunt suficienti pentru zeci de poze daca folosesti o aplicatie de resizing. Oricum nu ia nimeni pozele sa le imprime sau sa si puna wallpaper.

Mersi si bafta!

Link către comentariu

Multumesc, da, de acord, dar nu am mai stat de resize...am lucrat cu materialul existent....doar sunt..Motanul lenes?

Link către comentariu

Salut, s-o stapanesti sanatos, foarte bun pretul, eu am cumparat una aproape identica anul trecut, grozav pret ai obtinut. eu am scaune incalzite, jante aliaj(cele de iarna comandate), dar nu am Composition Media și App Connect si am dat aproape 1500 de euro in plus(nu in programul rabla).

Link către comentariu

Mulțumesc, așa a fost conjunctura și dealerul a fost foarte deschis în rezolvarea problemei, având în vedere că nu era certă înscrierea în programul Rabla...Ca părere personală, mi se pare că reprezentantele din provincie sunt mult mai apropiate de client... Și eu am am avut de ales intre o mașină cu scaune încălzite dar fără App Connect și cea prezentată...Am preferat App Connect...

IMG_20190625_223131.jpg

Link către comentariu

Salutari.

Stiu ca masina este noua dar de la prima poza pusa mi-a sarit in ochi o diferenta de culoare intre usa fata si cea spate , pe partea soferului.

Sunt eu singurul caruia i se pare asta ?

Modificat de ShadoWzZ
Link către comentariu

Diferenta de nuanta apare in urma editarii pozelor sau daca sunt facute cu HDR. La masinile deschise la culoare se vede cel mai tare acest efect.

Sa folosesti sanatos masina si sa te bucuri  de ea pe drumuri bune! :)

 

Link către comentariu

Spre exemplificare, o poza fără HDR... Înainte am avut mașina roșie, și nu apărea efectul de mai sus... Trebuie sa ne învățăm cu albul?

IMG_20190903_155301.jpg

Modificat de motanul lenes
Link către comentariu

Ma bucur enorm ca este cum zici tu. Nu de alta dar nu suntem straini de masini avariate la transport , reparate de reprezentanta si vandute "ca noi".

Link către comentariu

Da, din păcate... Am avut mai multe mașini noi, dar nu am pățit asta... Legat de subiectul ăsta, problema e alta... Am fost nevoit sa las Golful vreo 4 nopți în parcarea de la serviciu, timp în care am fost în Viena, cu avionul... La întoarcere avea un gainaț... Care  a atacat lacul de pe capotă în două puncte... Sper sa se poată remedia cu polish, și o sa i fac un tratament cu ceara, eventual... 

Link către comentariu
On 03.09.2019 at 12:27, motanul lenes a scris:

 Și eu am am avut de ales intre o mașină cu scaune încălzite dar fără App Connect și cea prezentată...Am preferat App Connect...

 

App connect se poate activa ulterior achizitiei, nu e nicio bataie de cap (cel putin la preFL a fost nevoie doar de un CD de la reprez), pe cand scaunele incalzite sunt mult mai greu de facut retrofit.

Link către comentariu

Gainatul lăsat în soare arde lacul iar procesul este ireversibil. Poti incerca cu polish să uniformizezi cat de cat zona, dar tot se va cunoaște. Încearcă după aceea să o protejezi cu o ceară sau sealant. Dar să nu-ți imaginezi ca protecția o să reziste la insecte si gainatul lasate in soare.

Link către comentariu

@The_Ego , am citit la vremea respectivă, pe forum, și pe unde am mai găsit informații, că sunt două versiuni de Composition Media, și că pe una din ele nu ar merge....Nu știu ce să zic, concluzia nu era chiar clară... Dealerul din Pitești, unde era respectiva mașină, a spus că nu se poate activa...Pe de altă parte, tot pe forum am citit că și alții au primit un astfel de răspuns, dar s a putut activa... Eu am preferat sa nu am bătăi de cap.. Cât despre scaune încălzite, daca erau, erau bune...Dar nu mă pasionează atât da tare încât să plănuiesc un astfel de retrofit..

@costin va, da, tot așa m am gândit și eu, de obicei îi șterg imediat ,dar asta a fost situația acum...Oricum urmele sunt foarte mici, nu se observa decât dacă privești cu mare atenție, dar na, când mașină e nouă, te cam enervează ?

Și o poza de bebeluș, la livrare?

IMG_20190621_114221-01.jpeg

Modificat de motanul lenes
Link către comentariu

@ShadoWzZ, mulțumesc! Acum plec în concediu, cu 4000 km la bord, voi sari de pragul de 5000...Sper să mă obișnuiesc mai bine cu ce poate ansamblul motor-cutie...Până acum am mers mai cuminte cu ea, ca de rodaj...Având în vedere stilul de conducere adoptat până acum, am senzația că fostul Polo 1.2 TSI 90 cp, parca era mai sportiv...Însă nici Golf nu m-a dezamăgit, cand am fost nevoit să fac o depășire din scurt...Sper că o să ne împrietenim mai bine în concediu?

IMG_20190905_101955-01.jpeg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Acum avem  numere, și ne plimbam, pe drumuri de concediu? Am sărit de 5000 km, totul merge strună! 

 

 

 

IMG_20190918_214146.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Golful a primit acum jante de aliaj originale și plafoniera cu sertar pentru ochelari... Lipsa acestui sertar chiar m-a înfuriat când am ridicat mașina, nu știam ca lipsește pe versiunea mea... Ieri am depășit 10 000 km împreună și îmi place din ce în ce mai mult?

 

IMG_20191215_170926.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Modificat de motanul lenes
Link către comentariu
  • 1 year later...
motanul lenes

Am cumparat de la dezmembrari un difuzor bara spate cu ornament cromat. Din ce vad, se prinde doar in clipsuri. Stie cineva daca trebuie data bara jos pentru inlocuire?

image.jpg

Link către comentariu

Se poate schimba fara sa dai bara jos dar este mai greu. Eu prefer sa dau bara jos decat sa ma chinui sau sa rup ceva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!