Jump to content

Golf 6/Jetta - Retrofit

kadettro
 Share

Postare recomandată

Aproape neaparat. Punctul de lipire al oglinzii actuale este fix in mijlocul locului unde ar trebui sa vina senzorul.

Se poate curata adezivul ala de pe parbriz, dar este foarte, foarte greu si sunt sanse sa ramana zgaraiat si sa afecteze functionalitatea senzorului.

Sau se poate monta mai sus/jos, dar se schimba si pozitia oglinzii cu ocazia asta si vor ramane cablurile aferente descoperite pe parbriz, canalul oem nemaiputand fi folosit in cazul asta.

Asa ca cel mai simplu, si cel mai ok, e sa schimbi parbrizul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si in plus, e posibil ca rezultatul final sa nu arate foarte ok, dpdv estetic....

Link către comentariu

micuzzu_marius

Vreau sa schimb grila de la bara fata (nu cea dintre faruri) la jetta mk6 cu una cromata cum vine la versiunea HL. Aveti idee daca sunt si producatori aftermarket la aceasta grila? Un cod va rog pe grila Oem. Multumesc

Link către comentariu

Nu e oem, dar pentru cine vrea alt difuzor spate pt bara de GTD, found it

http://www.ebay.de/itm/Heckschurze-Heckansatz-Diffusor-fur-VW-Golf-6-VI-GTD-GTI-Ansatz-ABS-Sport-ED35-/181609237514?pt=DE_Autoteile&hash=item2a48c10c0a

Nu e ca al meu, dar stiu ca exista ceva cerere.

Link către comentariu

Mie se pare ca se incadreaza mai bine al tau .

Link către comentariu

Aveti idee daca pentru bara normala exista alt difuser in stilul gtd in afara de cel de la JOM ?

Link către comentariu

bbogdanmircea

Salutare, puteti sa-mi spuneti si mie daca pentru un retrofit la o cotiera ptr Golf 6 Variant se potriveste orice cotiera de pe Golf 6, 6 R respectiv Scirocco  ?

Am vazut ca pe ahw-shop costa 200 de euro cotiera si 30 de euro cele 2 conducte de aer, mai este nevoie de altceva ?

Si alta intrebare, am vazut ca pe ebay se gasesc cotiere de pe masini, dar nu sunt toate la fel, unele au acel spatiu din interior mai mare, altele il au doar un spatiu mic, si o mufa USB si un loc ptr telefon, altele au intrare aux in, altele au USB si priza de 12 volti ... acestea se pot alege oricum si apoi se fac legaturile sau depinde si de masina pe care se monteaza ?

http://www.ebay.de/itm/Original-VW-Golf-5-V-6-VI-Mittelarmlehne-MAL-Armlehne-anthrazit-12Volt-USB-A673-/321496264729

http://www.ebay.de/itm/Original-VW-Golf-5-6-Mittelarmlehne-MAL-Armlehne-anthrazit-Nahte-Fach-A909-/321561768974?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4ade93340e

http://www.ebay.de/itm/Original-VW-Golf-5-V-6-VI-Mittelarmlehne-MAL-Cappuccino-Ziernahte-Media-Aux-A907-/221584869392?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item33977cc810

http://www.ebay.de/itm/Original-VW-Golf-5-6-Mittelarmlehne-MAL-Armlehne-schwarz-media-1K5864251C-B147-/321649609541?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4ae3cf8b45

Link către comentariu

Da, se potrivesc. Cele de Golf 5 nu se potrivesc pentru ca difera la culoare. Plasticele interioare negre de pe 6 sunt mai negre decat cele de pe 5 :)

Prima cotiera nu stiu ce are in interior. Nu am mai vazut cu mufa USB acolo pana acum. M-as feri de ea pentru ca nu stiu ce implica sa o faci functionala.

Cea din linkul 3 nu e neagra.

Cea care are mufa aia ciudata si AUX pe exterior are Media In. Dupa ce cumperi canlul necesar poti sa pui un USB ( stick, hard extern, orice ) sau un iPod / iPhone. Cablurile sunt intre 20 si 50 de euro, parca. Cablajul de la ea la player, sa o faci functionala, e vreo 50 daca nu ma insel. Kit-ul cu totul costa 100 de euro asa ca daca gasesti cotiera cu Media In la acelasi pret cu una fara, clar merita.

Link către comentariu

Buna 

Ajutati-ma va rog cu un cod pentru spoiler inferior spate cu decupaj pentru carlg.

Multumesc

Link către comentariu

Cred ca il poti decupa tu.

Ar trebui sa fie marcat pe interior unde trebuie taiat.

Link către comentariu

am decupat dar nu-mi place cum arata cand scot carligul si acum caut spoiler spate(partea ai neagra).

Unde am montat carligul mi-au propus spoiler pentru carlig demontabil la 180-200 euro dar mi sa parut cam scump

Link către comentariu

Are cineva idee pentru ce este priza de pe grila asta :

post-6094-0-34188400-1427903144_thumb.jp

Link către comentariu

Incalzirea electrica stationara.

Link către comentariu

bbogdanmircea

Salutare, ma ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru buretele din styrofoam pentru roata de rezerva normala de 16' la Golf 6 Variant ?

Din pacate am kitul de pana care e un burete imesc cat un cauciuc, dar vreau sa pun un cauciuc de iarna pentru ca nu pot sa merg in Ro cel

putin fara roata de rezerva.

Am caut pe http://www.partscats.info/volkswagen/en/?i=cat_vag_models&brand=vw&number=1714&set=1737&ein=2011&f=649&hauptgr=1234567890&hg=0&grf=001200420&bf=01200&hgug=012&ug=12&parent_id=3041899

si am gasit urmatoarele coduri:

1K0012115C - toolbox
for vehicles with spare wheel and tyre matching others

1K0012115F -

toolbox
for temporary spare wheel 16"

Acesta din urma sa fie pentru roata de rezerva de aia ingusta ?

Daca are cineva roata de rezerva normala de 16 si poate sa-mi spuna codul care ar fi ii multumesc anticipat .

Link către comentariu

Sunt interesat cam in ce ar consta un retrofit de DSG pe un G6 1.4 TSI ....

Ma intreb daca ca s-ar putea pune si DSG de pe golf 7. Nu am idee daca prinderea cutiei de motor e aceeasi ... de aceea intreb.

As avea o idee ce piese ar trebui :

-cutie (d0h!)

-planetare ? daca nu se potrivesc de la cutia manuala 

-pedalier

-calculator

-schimbator si ornament din jurul schimbatorului.

Sunt convins ca mai trebuie si alte chestii. 

Ma puteti ajuta sa completez lista ?

Multumesc.

Link către comentariu

A mai fost discutia, nu merita, mai degraba vinzi masina si cumperi una cu dsg si mai bine dotata.

Link către comentariu

Imi pare rau sa aud asta. Ma asteptam sa fie ceva oarecum simplu dar se pare ca nu prea e simpla treaba :(

Link către comentariu

Sa stii ca si eu pe Golf-ul 5 variant am avut acea uriasa "chestie" de polistiren cu acel kit de pana. L-am dat la o parte, si mi-am cumparat o roata de rezerva (janta tabla + cauciuc) normala pe 16" (pentru ca si pe masina am roti pe 16"). Am tot incercat sa caut pe urma acel kit de scule cu suportul aferent dar m-am dat batut si am luat din dezmembrari de pe Golf 4/Bora acel polistiren cu toate cele necesare in el (cric, coarba, inel de tractare, surubelnita) in stare noua. Se potriveste perfect in janta si sta foarte bine.

Si mai am si loc pe langa acel suport de polistiren sa mai pun carpe si alte maruntisuri deoarece forma acestuia nu ocupa intreg interiorul jantei (cum apare de exemplu pe acel site unde te-ai uitat tu)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

De curand am achizitionat un set de faruri cu csenon pentru un golf 6 din 10.09 pachetul fiind de pe un golf 6 gti si contine:

2x Bi- Xenon locuințe far stânga & dreapta Hella

Motor 2x pentru reglarea automată a înălțimii

2x Xenon D1S Hella ECU

2x AFS Faruri controler

2x controlor de zi lumini de funcționare

Bec 2x Xenon D1S Osram

2x bec indicator Philips. (traducerea din germana cu google translate)

In momentul de fata pe masina am farurile oem din fabrica cu halogen.Puteti sa mi spuneti de ce piese mai am nevoie pentru a pune farurile pe masina si daca ma poate ajuta cineva cu montajul?

Multumesc!

Modificat de yanu09
Link către comentariu

Salut din cate vad ti-ar mai trebui mufe adaptoare si verificat daca ai centrala electrica de highline .

Link către comentariu

Am pachet highline pe masina,sper sa fie si centrala..

Link către comentariu

Daca ai comenzi sau tempomat sigur ai si centrala de highline .

Link către comentariu

• GabiB77 changed the title to Golf 6/Jetta - Retrofit

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!