Jump to content

Golf 6/Jetta - Retrofit

kadettro
 Share

Postare recomandată

Intentionez sa fac aceasta conversie cu xenon pe jetta personala, si as dori colegii mai stiutori sa mai adauge ceva informatii sau detalii. 

Din ce cunosc ar fi necesare urmatoarele:

-2x faruri

-2x balaste

-2x calculatoare far

-2x bec xenon

-1x calculator afs

-1x senzor nivel brat dreapta spate

-2x mufe adaptoare far

-1x centrala electrica (golf 6 sau jetta 6 de preferat jetta ) 

-cablaj instalatie electrica

cine mai detine din codurile pieselor mai sus enumerate sa le adauge aici, Ideea ar fi in felul urmator , eu am gasit o oferta de 2 faruri complete de jetta 5c (versiunea americana ) , si stau si ma gandesc daca difera ceva intre cele americane si cele europene ? (spun asa din prisma faptului ca, am facut retrofit la lampile cu LED spate, tot americane, si am probleme cu codatul lor si puntile aferente , intrucat lampile cu led au 3 pini iar instalatia veche are 4 ) . 

calculator AFS - 5M0 907 357 F

senzor nivel - 1K0 941 273 N

Se pare ca nu trebuie schimbata centrala electrica. Am vazut pe un forum 2 baieti care au facut retrofit la Bi-Xenon OEM pe Jetta MK6 si nu au schimbat centrala. Codurile sunt

5K0 937 086J / M

Pentru stopurile cu led-uri ai nevoie de adaptoare. Le gasesti aici.http://www.carsystems.pl/jetta-5c-led-taillights-plug-play-adapters,id661.html

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Prezint urmatoarea problema  : 

Masina are in CB mirror down la activarea careia nu se intampla nimic.

Intrebarea este urmatoarea , este indeajuns sa schimb motorasul din oglinda sau trebuie sa schimb si altceva ?

Multumesc

Link către comentariu

Am deja adaptoare, dar le am.pe cele americane si nu functioneaza corect ! Nu merge stopul pe frana cum trebuie !

Link către comentariu

Prezint urmatoarea problema  : 

Masina are in CB mirror down la activarea careia nu se intampla nimic.

Intrebarea este urmatoarea , este indeajuns sa schimb motorasul din oglinda sau trebuie sa schimb si altceva ?

Multumesc

Vezi aici:

http://vwforum.ro/topic/90213-golf-6jetta-codari-vag-com/page-32#entry2207996

Am deja adaptoare, dar le am.pe cele americane si nu functioneaza corect ! Nu merge stopul pe frana cum trebuie !

Ai codat centrala electrica pentru stopuri cu LED?

Modificat de Hayate
Link către comentariu

Imi poate da cineva un cod pentru senzorul de nivel de pe puntea spate (pentru xenon range / DCC)?

Multumesc!

Link către comentariu

Senzorul pt suspensie adaptiva care suporta si xenon are alte parghii, astfel alta prindere si ca atare nu merge pe masini cu suspensie simpla. Senzorul in sine e identic.

Codul pt autoleveling cu suspensie standard 1K0-941-273-L . Costa cam 600ron nou.

Pentru cine vrea senzor de DCC am eu unul si il dau gratis :)).

Par ca vin bine  :D

Cam asa se vede latimea de 7 si ET43
ResizedImage_14105548375801.jpg
Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Posibil sa fie si geomeria facuta cu camber negativ desi nu ii vad rostul. 

Am vazut 7x17 si et43 (jante de pe Beetle) si veneau foarte ok, mai in exterior.

Link către comentariu

• 1 month later...

Sal ! Va rog sa ma ajutati. Vreau sa imi cumpar niste faruri si nu stiu la ce sa ma uit, cum sa le deosebesc.Ma refer la modelul pus de colegul Simi.Am vz ca cele de pe olx au fire care ies din ele .Am gasit un nene pe olx care are niste faruri care spune el ca sunt de pe o masina care a avut dauna totala ,la un pret foarte jos 500 ron. Nu stiu la ce sa ma uit, cum vad daca se potrivesc pe masina mea .

Multumesc

post-119750-0-28726600-1413488201_thumb.

post-119750-0-45960200-1413488201_thumb.

Link către comentariu

Farurile din poza sunt cele fara led-uri ... Dupa modelul din interior sunt originale.

Ce m-ar interesa ce a fost avariat de a fost dauna totala fara sa se sparga farurile, lovita din spate tare de tot ?

Link către comentariu

Par sa fie cele originale. Se potrivesc. Vei avea nevoie de alte mufe. Daca tot e de la o dauna, poate poti sa faci rost si de restul pieselor pt retrofit oem.

Link către comentariu

Am vorbit si eu cu persoana respectiva.

Sunt doar carcasele goale, mai trebuie ceva piese care eu unul nu stiu pe unde sa le gasesc si cam cat ar costa

Modificat de Alinnd1988
Link către comentariu

La 500ron ambele daca sunt in stare buna( nu zgariate, prinderi ok) sunt la un pret foarte bun.

Link către comentariu

La 500ron ambele daca sunt in stare buna( nu zgariate, prinderi ok) sunt la un pret foarte bun.

Si cam ce ar mai trebui cumparat?

Si de unde?daca ne poti ajuta cu un raspuns

Link către comentariu

becuri , drosser , senzor de reglare far + cablaj si centrala ( daca a ta nu stie )

Cred ca astea sunt in mare.

Link către comentariu

Becuri, balast. Becuri as lua noi pt ca la cele sh e posibil sa difere nuante si chiar sa fie pe terminate, D1S Osram Xenarc. Apoi http://www.ebay.de/itm/NEU-Xenon-Scheinwerfer-Adapter-VW-Golf-5-V-Touran-Caddy-/110724701304?pt=DE_Autoteile&hash=item19c7b4dc78 si pt a fi faza lunga functionala fara improvizatii o noua centrala electrica care sa se termine in 87, exemplu:

53c879c04ad7b542287d476331f29fbc3.jpg

Garantat centrala de pe masina acum nu stie. Doar cele cu xenon de fabrica au venit cu bcm terminat in 87.

Asa vor merge farurile. Pentru AFS si autoleveling e nevoie pe langa senzorul de autoleveling pt puntea spate de 2 calculatoare (1 per far) si de un calculator central de xenon. Cel din urma se poate lua din dezmembrari de pe Passat b6.

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Cred ca daca tragi linie iesi aproape la fel de bine daca iei de pe site-ul de specialitate produsul complet ( cu toate chestiile noi ).

Link către comentariu

Nu chiar, desi e mult mai ok luat de http://www.carsystems.pl/vw-auto-leveling-sensor-retrofit-kit-vw-golf-vi-6-xenon,id462.html . Din pacate nu era valabil cand am facut eu retrofit-ul :(.

Doar senzorul de autoleveling luat de nou este 600ron. In conditiile in care am luat calculator central de xenon si senzorul de autoleveling din dezmembrari din Germania la 100e. Partea proasta e ca nu am stiut ca exista senzor de autoleveling pt suspensia adaptiva e diferit de cel pt suspensia standard. Codul corect este:

20121003175710.jpg

Link către comentariu

La cele de pe olx care sunt foarte ieftine am vz ca au fire iesite din faruri (prelungiri de cabluri ) Astea nu au fire care sa iasa din ele ,sa inteleg ca si asta este un criteriu in alegerea unor faruri cat de cat bune 

Link către comentariu

• GabiB77 changed the title to Golf 6/Jetta - Retrofit

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!