Jump to content

Golf 6/Jetta - Retrofit

kadettro
 Share

Postare recomandată

uite aici tot ce trebuie..desi e destul de scump.

ma intereseaza cum le-ai montat acum - nu ai afs si nici autoleveling, nu? in afara de cablurile adaptoare la faruri, ai mai tras vreun cablu la bcm sau altundeva?

merci.

Modificat de mike.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din kitul dat de tine nu are nevoie de cablaj pt faruri ci doar de senzor de nivel(daca nu are suspensie adaptiva pe masina), controler xenon si cablajul aferent si eventual motorasele de afs daca nu le are deja.

Se trage cablu de la faruri la bcm pt faza lunga si cablu sa comunice cu controlerul xenon si senzorul de nivel  si aia e.

Modificat de TDR
Link către comentariu

ai dreptate, @TDR - greseala mea.

intrebarea mea este: pentru un setup provizoriu dar semi-functional, e nevoie de altceva decat faruri + mufe adaptoare + BCM 087 + codare?

Modificat de mike.
Link către comentariu

Daca nu vrei autoleveling si afs nu iti mai trebuie si altceva(presupunand ca ai balasturile pe faruri).

Mufele merita se le iei cu tot cu cablaj de pe ebay.

Link către comentariu

Salut! As avea si eu nevoie de un far dreapta cu xenon pentru un golf 6 de tipul acesta http://www.golfmkv.com/forums/attachment.php?attachmentid=48637&stc=1&d=1249353624 . M-am uitat prin posturile precedente si am vazut ca ofertele anterioare erau expirate. Ati putea sa-mi recomandati ceva la un pret acceptabil?

Modificat de Razerov
Link către comentariu

• 2 weeks later...

O cotiera originala de golf 6 ma ajuta si pe mine cineva.

Si montat cineva?Pe la ce suma s-a ridicat upgrade-ul

Link către comentariu

si eu sunt in cautare. cea mai ieftina cotiera originala si noua costa cam 200 de euro pe ahw-shop si conducta de aer inca vreo 20 de euro. In dezmembrari se invart pe la 5-700 lei. De montat nu e foarte greu, gasesti diy-uri pe net .

Link către comentariu

De ce piese/codari as avea nevoie ca sa montez proiectoare ceata?

Daca trec de la bara fata standard la una de GTD, mai trebuie schimbat/codat ceva ? (in afara de socluri bineinteles)

Link către comentariu

Din cate stiu, pentru proiectoare iti trebuie alt BCM - daca cel pe care il ai acum are terminatie 084.

Pentru bara de GTD stiu ca trebuie alt vas de lichid de parbriz (nu intra proiectorul din cauza asta) si cablurile prelungite pentru proiectoare.

Link către comentariu

Si alte mufe pt proiectoare

Link către comentariu

Da, de vas stiam si eu. Deci sa inteleg ca nu merita sa pun momentan proiectoare ca dup-aia sa schimb bara.

Pentru proiectoarele de GTD e bun BCM-ul cu 06 in coada? Am gasit asta.

Link către comentariu

Nu conteaza daca sunt proiectoare de GTD/I sau de Golf normal, daca centrala suporta proiectoare le va suporta indiferent de forma lor.

Modificat de prunaionutz
Link către comentariu

Si alte mufe pt proiectoare

Link către comentariu

Salut! As avea si eu nevoie de un far dreapta cu xenon pentru un golf 6 de tipul acesta http://www.golfmkv.com/forums/attachment.php?attachmentid=48637&stc=1&d=1249353624 . M-am uitat prin posturile precedente si am vazut ca ofertele anterioare erau expirate. Ati putea sa-mi recomandati ceva la un pret acceptabil?

uite aici far nou complet 

http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-6-VI-R-5K-Bi-Xenon-Scheinwerfer-rechts-5K1-941-752-C-Komplett-/261531085942?pt=DE_Autoteile&hash=item3ce477ac76

Link către comentariu

eu sunt in cautare de far xenon stanga (sofer) pentru golf 6, daca stie cineva. multumesc! 

Link către comentariu

tinand cont ca pe cel din dreapta am dat 350 ron in aceeasi stare si la fel de "accesorizat", prefer sa mai astept poate poate o pica ceva prin romanica. Oricum merci mult de link!

Link către comentariu

Nu stiu daca mai gasesti la banii aia avand in vedere ca o carcasa noua costa ~1700ron (la furnizor de piese nu la reprezentanta).Ai grija ce versiune cumperi ca unele se aburesc rau (reviziile mai vechi au mai putin silicon la imbinari)...

Modificat de TDR
Link către comentariu

speranta moare ultima :lol: , oricum imi mai trebuie multe pentru acest retrofit

Link către comentariu

Intentionez sa fac aceasta conversie cu xenon pe jetta personala, si as dori colegii mai stiutori sa mai adauge ceva informatii sau detalii. 

Din ce cunosc ar fi necesare urmatoarele:

-2x faruri

-2x balaste

-2x calculatoare far

-2x bec xenon

-1x calculator afs

-1x senzor nivel brat dreapta spate

-2x mufe adaptoare far

-1x centrala electrica (golf 6 sau jetta 6 de preferat jetta ) 

-cablaj instalatie electrica

cine mai detine din codurile pieselor mai sus enumerate sa le adauge aici, Ideea ar fi in felul urmator , eu am gasit o oferta de 2 faruri complete de jetta 5c (versiunea americana ) , si stau si ma gandesc daca difera ceva intre cele americane si cele europene ? (spun asa din prisma faptului ca, am facut retrofit la lampile cu LED spate, tot americane, si am probleme cu codatul lor si puntile aferente , intrucat lampile cu led au 3 pini iar instalatia veche are 4 ) . 

Link către comentariu

Specificatiile sunt bune, de ce nu le iei?

Eventual roaga pe cineva sa faca un photoshop inainte.

Link către comentariu

Stiu ca specificatiile sunt bune. Ce rost are un photoshop care nu e chiar real?:D Singura dezamagire este lipsa unei poze pe un vw golf..... :(

Link către comentariu

• 1 month later...

Subwoofer oem Helix plug&play.

http://www.golfvigti.com/topic.php?t=4070&page=2

El a fost conceput pentru Golf 7, dar dupa cum puteti vedea se potriveste foarte bine atat ca spatiu cat si la cablaj la 6. Din ce am putut citi pe acel forum nu este pt dynaudio. Ar fi fost o combinatie foarte potenta.

Vine si cu un dongle de codare ca sa il poti seta in functie de masina. Mai multe detalii http://www.volkswagen-accessories.com/en/product-ranges/infotainment/soundsystem.html

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

• GabiB77 changed the title to Golf 6/Jetta - Retrofit

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!