Jump to content

Golf 6/Jetta - Retrofit

kadettro
 Share

Postare recomandată

Prinderile cel mai probabil ca nu se potrivesc, si sunt destul de sigur ca 7 e mai lung decat 6 asa ca s-ar putea sa nu se potriveasca sau sa arate ciudat pe masina.

Oricum, nu sunt cele mai frumoase praguri puse pe un GTI, mai degraba cele de 5...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

+1. Au ajuns sa fie din ce in ce mai subtile. 

Link către comentariu

Am pus eu de G5 GTI si cu putina inginerie de santier merg perfect; plus ca arata mai bine (parerea mea, si cred ca si a lui The_Ego) decat alea de G6 GTI. Daca mai pui la socoteala si $$$$.... 

Link către comentariu

Am si eu o intrebare:

Asa ceva oare poate fi legat doar la bricheta pentru a putea sa-mi pun cablul de la incarcator? Ce modificari ar trebui sa fac sa functioneze incat sa-mi ofere 1000 mA? E o solutie eleganta pentru a avea in permanenta un (sau mai multe) slot(uri) USB disponibile sa-ti incarci diferite gadgeturi. Personal urasc incarcatoarele auto!

Link către comentariu

Aproximativ... eu vreau doar sa incarc telefonul nu sa fac si passthrough. Iar diferenta de la 12/13 la 60 (sau 54 cu reducere) de dolari.... e destul de maricica, parerea mea.

O sa mai sap! (acum doar asta visez)

Link către comentariu

Pai depinde ce doresti...

1. Daca doresti retrofit OEM 100%, mai ieftin de ce a sugerat Bogdam nu gasesti

2. Daca vrei improvizatie, iei un incarcator auto, il legi pe sub compartimentul scrumiera, direct, prin fire la 12V de la bricheta, iar in loc de mufa incarcatorului fix de 1Ah, tragi firele la mufa USB preyentata de tine ;)

Link către comentariu

Da, dar 12 e doar butonul. Pe langa ala mai ai nevoie si de cablajul cu care sa te legi la curent, sau cel putin de mufa tata de la buton si cablajul sa-l faci singur. Asa ala e plug'n'play (aproape) si ai si un cablu usb pe care poti sa-l legi la un Media-In de exemplu...

Daca vrei doar cablul si butonul ai asa: http://www.doubleapex.co/collections/mk-iii-scirocco/products/usb_passthrough_usb01

Modificat de Rave
Link către comentariu

Doar cablu si buton gasesc aici la 18 dolari. Important este ca mufa USB sa fie legata pentru incarcare si nu pentru redare media (daca nu e legata cum trebuie, necesita desfacut si modificat firele). Apoi, o rezistenta de 1000 sau 1500 mAh inserata si apoi legat la firele ce alimenteaza bricheta. Oare am gresit pe undeva? 

Link către comentariu

claudellus: bricheta e la 12V. Portul USB la 5V. Solutia e cu spunea GabiB77

Alaternativa e ce folosesc eu:  Asa ceva, dar este un model mai mic, care practic intra complet in gaura de la bricheta, ramanand doar 2 conectori USB. Avantajule ca la BMW poti sa inchizi astfel capaul scrumierei. Nu imi dau seama la Golful VI al sotiei daca la VW e mai mult spatiu si ar incape si modelul din link.  La cel din link e fain ca are un LED care iti arata ca functioneaza. La modelul care-l folosesc eu nu mai are unde sa fie si LED-ul, fiind intrat tot in bricheta.

Cred ca mai am cateva, am adus mai multe pt prieteni, dar n-am poza, nu e scos la vanzare.

Link către comentariu

Eu am unul asa: http://www.bold-sport.com/store/index.php?route=product/product&keyword=belkin&product_id=133 si pot sa inchid capacul de la scrumiera cu el inauntru.

Dupa cum scrie mai sus, vrand-nevrand o sa ai nevoie de un adaptor/transformator de la 12V asa tot ai nevoie de ceva ascuns sub scrumiera din care sa plece cablul catre butonul USB. Eu ti-am pus link-ul ala pentru ca e un singur kit, e testat, cumperi tot odata si nu faci diverse incercari sa vezi daca merge sau nu. Mai mult ca sigur ca daca le iei pe bucati te costa mai putin, dar trebuie sa ai timp sa stai sa cauti si sa faci incercari!

Link către comentariu

asa arata si ce folosesc eu, doar ca parca e mai scurt, si intra complet, ramane doar 2mm in afara brichetei. Si are 2 porturi USB total 3A Sunt in paralel porturile, am testat. Si scoate 4.5A la test, poate nu rezista prea mult.

Link către comentariu

ce cod are piesa asta?am facut retrofit la cotiera si as dori sa pun si acel sertar.

e necesar sa mai  modific ceva sau se ataseaza plug and play peste suportul de pahare

post-119733-0-94843800-1389538269_thumb.

Link către comentariu

@the ego.thx...ufffff,.. ma gandeam eu ca ar fi mai mult de un simplu sertar       :Computer:

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut,

Ma bate gandul  sa fac upgrade dar sa merg totusi pe varianta OEM si sa le achizitionez de pe carsystems. Nu as vrea  sa risc cu faruri AM...

Pe langa farurile propriu zise si cu tot ce vin ele http://www.carsystems.pl/xenon-dynamic-headlights-with-drl-golf-6-r20-5k941753e-5k1941754,id298.html trebuie sa mai achizitionez  ceva ?

Stiu ca BCM-ul poate fi sau nu compatibil... Cum imi pot da seama de acest lucru ?

Multumesc !

Link către comentariu

BCM, adaptoare daca nu sunt incluse, senzor auto-leveling + cablaj.

Link către comentariu

Rave,poti sa mi spui daca adaptorul usb pe care il ai poate fi folosit si la samsung?in descriere am citit ca ar fi pt ipod si iphone.

Link către comentariu

Daca are usb e logic ca merge si samsung. Cand pui usb la pc nu se incarca telefonul? Eu asa stiu si sigur ar trebui sa mearga.

Link către comentariu

E vorba de cel de la Belkin pt priza de 12V? Asa am si eu, iar la el se poate atasa orice cablu USB.

Daca e sa fim foarte rigurosi trebuie vazut ce scrie la specificatiile de amperaj si voltaj ca sa nu afecteze viata bateriei. Unul din motivele pt care sunt si mult mai scumpe accesoriile originale.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

As dori sa fac retrofit la masina din semnatura cu :

- bixenon oem cu DRL led ( Golf R)

Insa am o mica dilema si anume :

Am gasit pe http://www.carsystems.pl  farurile bixenon cu pretul de 1299 euro. Pachetul contine :

▪   2x BRAND NEW Headlights (left and right)

▪   2x 5M0907391 - xenon control unit

▪   2x N10566103 - gas discharge lamp

▪   2x N10733102 - PSY24W bulb

▪   2x 7L6941329B - AFS contol unit

Producer’s code: 5K1941753E+5K1941754

Cautand in continuare am gasit pe http://www.cars-equipment.com faruri bixenon la pretul de 960 euro

http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/lighting-3/oem-5k1941751d-bi-xenon-led-drl/

http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/lighting-3/oem-5k1941752d-bi-xenon-led-drl/

Mi se pare prea frumos ca sa fie adevarat. Oare lipsesc ceva la cele din urma ? Am observat ca si codurile difera...

Multumesc !

Link către comentariu

Vezi ca cele cu drl led nu sunt de R.

In rest cam astea sunt preturile. Vei mai avea nevoie de o centrala electrica, eventual kit de autoleveling.

Link către comentariu

• GabiB77 changed the title to Golf 6/Jetta - Retrofit

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!