Jump to content

Codari diverse/Setări Vag-Com Octavia2

cutcutro
 Share

Postare recomandată

@uny

In Otopeni te ajut eu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Salutare, 

Se poate schimba din vagcom , SSID-ul bluetooth-ului ? acum e SKODA_BT si vreau sa-l redenumesc .

Multzam . 

Link către comentariu

Din ce stiu eu poti din maxidot.

Link către comentariu

Well, am tot cautat si nu gasesc optiunea. Pe meniul de tel , am doar lista de contacte , apeluri out, apeluri in si apeluri pierdute . 

Am dat o cautare si pe www si am gasit ca se poate face din maxidot sau din vcds dar la mine nu gasesc optiunea :(( 

M-a gandeam ca poate e vro chichitza pe undeva . 

Multzam . 

Link către comentariu

E din codingul pe BT (insa depinde de modelul BT)

xxx?0xx - pune valoarea 3 la byte 3 si 0 la byte 4. Cel mai probabil la tine acum e 4 (sau 3) la byte 4 si 0 la byte 3.

Link către comentariu

O sa incerc maine si revin cu date

Link către comentariu

Well, am tot cautat si nu gasesc optiunea. Pe meniul de tel , am doar lista de contacte , apeluri out, apeluri in si apeluri pierdute . 

Am dat o cautare si pe www si am gasit ca se poate face din maxidot sau din vcds dar la mine nu gasesc optiunea :(( 

M-a gandeam ca poate e vro chichitza pe undeva . 

Multzam . 

depinde de PN-ul modulului tau.

la mine merge din Maxidot, din telefon, setari, name (sau nu mai stiu cum il vezi, dar am verificat si apare)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Multumesc Al Bundy. As mai avea o problema: masina nu a avut proiectoare pe ea. Am fost la un service si i-am pus proiectoare. Toate frumoase pana cand sa sa codeze calculatorul de retea. Atunci a observat ca cica calculatorul nu are bitul pentru activare proiectoare cu toate ca in mufe are pinii liberi pt. a fi legate proiectoarele. Electricianul a zis ca nu poate sa-l codeze si mi-a legat proiectoarele la buton separat. Poate e cineva care ma poate ajuta. Multumesc!

Link către comentariu

Ti-a zis bine. Centrala electrica e lowline si nu suporta coding pt. proiectoare, chiar daca are pinii pe placa.

Trebuie inlocuita. Sau poti lasa improvizatia facuta, daca nu te deranjeaza.

Link către comentariu

Am inteles. Multumesc de informatii

Link către comentariu

Revin si eu cu problema lui Costyn@Serban. Am aceeasi problema: am activat CH si LH, pe skoda mea din 2004 si imi functioneaza doar CH. 

Mentionez ca am activat cei 2 bit (5 si 7, parca)+am setat timpii. Pe masina am alarma din fabrica cu cheie briceag cu 3 butoane. 

Daca stie cineva vreo rezolvare...

Modificat de crocodilul77
Link către comentariu

Schimbata centrala electrica cu una mai noua.

Link către comentariu

Trebuie sa caut o anumita centrala electrica sau merge de la orice model de skoda?

Link către comentariu

Una mai noua decat a ta, preferabil din 2008 incoace sa beneficiezi de cornering.

Link către comentariu

Dar se potriveste la mufe? E compatibila cu masina mea?

Link către comentariu

Ok, multumesc de ajutor!

Link către comentariu

Daca ma puteti ajuta va raman recunoscator:am umblat in codincul pe vag com la confort si nu mai stiu ce am debifat sau bifat caci portbagajul nu se mai deschide din telecomanda,cand apas pe butonul din mijloc,portbagajul "nu mai sare" si geamul din fata trebuie sa tin apasat tot timpul sa coboare sau sa se ridice,nu mai merge pe impuls.Mentionez ca am calculatorul pe 24 sau 25 de biti.Sunt novice cu vag comul si din aceasta cauza va rog sa iertati greselile de exprimare.Am montat o alarma thunder ca 206 si o interfata pentru can ,un DBall la care am activat inchiderea geamurilor si a trapei atunci cand incui masina,dar geamurile se ridica dar trapa nu se inchide,aveti idee daca ar trebui programat ceva cu vagcomul.Va multumesc anticipat si astept raspunsurile dumneavoastra.

Link către comentariu

intra in directorul unde ai instalat VCDS-ul si o sa ai fisierul Debug - acolo gasesti tot ce ai modificat, cum era inainte si in ce ai modificat

Link către comentariu

Multumesc de raspuns ,o sa incerc sa refac ce am debifat ,dar problema cu programarea inchiderei trapei cand incui masina cum se poate face?

Link către comentariu

foloseste functia Search - sunt lucruri discutate si pe care noi le-am scris de multe ori....

pe 46- convenienta, Long coding - bifezi - la byte 6, bit 6 -

Link către comentariu

Inca sunt pe langa........am intrat cu vcds-ul pe canal46-long coding -byte 6- si surpriza nu am bit 6,am doar 0,1,2,3si apoi doar7!care ar fi cauza?si depre problema portbagajului nici nu poate fi vorba nu vrea sa sara sub nici o forma,si nici geamul de la sofer nu se lasa mai prejos ca doar nu este fraier...nu merge decat apasat pe impuls deloc.Va rog mult de tot ajutati-ma ca mi-a mancat zilele.....

Link către comentariu

bitul e acolo, dar nu il vezi tu..... 

uite un exemplu.... 

post-17228-0-75933600-1397415707_thumb.p

Link către comentariu

Salut. Cum pot activa, la skoda octavia 2, sa se aprinda martorul pt.usi deschise si atunci cand nu e contactul pus? Mentionez ca atunci cand e contactul pus merge pt. orice usa/haion/capota.

Link către comentariu

• kthor changed the title to Setări Vag-Com Octavia2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!