Jump to content

Codari diverse/Setări Vag-Com Octavia2

cutcutro
 Share

Postare recomandată

North American style - inseamna ca se aprinde doar fata, fara pozitii. Cu pozitii este Scandinavia style. Eu tot american style prefer, dar mai jos de 48% intensitate nu merge.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Credeam ca se refara la semnalizari American style.

Link către comentariu

Corect. Sa ne zica la care se referea... :)

La semnalizare, adica semnalizeaza inclusiv becul de pozitie....nu?

Link către comentariu

NU. Se aprind semnalizarile la xx% sa stea aprinse ca si pozitie.

Link către comentariu

Nu imi place asta. Doar la DRL imi place stilul american, a mai practic. Pe soare arzator nu vad rostul ca pozitiile sa stea aprinse.

Link către comentariu

Nu se pot activa la O2 Facelift pozitii de America (sa stea semnalizarea aprinsa la o anumita intensitate)!! :)

Link către comentariu

eu ma gandeam la semnalizari. cred ca se poate o intensitate luminoasa doar pe semnalizari.

Link către comentariu

Unde pot gasi un manual cu tot ce se poate face prin vag-com la octavia?

Link către comentariu

NU gasesti. Astea le afli din experienta si uitandu-te prin long coding pe diferite module.

Sau citind acest topic de la cap la coada. Poate faci tu o lista ....

Link către comentariu

alex_mihalciuc

Salutari!

Pana la urma, distinsi colegi, la O2 FL, se pot activa semnalele fata ca si pozitie (US style)? Daca da, la ce adresa trebuie in centrala?

Multumesc!

Link către comentariu

Din ce am inteles eu nu cred ca la o2fl se poate activa aprinderea semnalizarilor in stil american

Link către comentariu

O sa verific eu in cel mai scurt timp.

Link către comentariu

Astazi am primit noua centrala electrica pt ca pe cea veche am stricat-o cu xenoanele din proiectoare. Mi-au montat-o cei de la Open Service Iasi insa am observat in seara asta ca nu mai am xenoanele adaptive la viraj, ci doar reglare pe inaltime si nici proiectoarele cu functie cornering. In momentul in care pronesc masina lupa de la xenoane se misca in jos apoi stanga dreapta si revin la pozitia de mers, insa la usor viraj de volan nu se mai misca in timpul mersului.

La ce aere avea ala de la skoda iasi, si ma refer la persoana de la tehnic, cu calculatorul ala al lor mi se face greata ca maine trebuie sa merg iarasi acolo. Se poate verifica toata treaba asta prin vag-com sa ii evit sau mai bine merg pana la ei?

Oricum stiu ca pot activa corneringul din vag-com, insa pe mine ma doare toata treaba aia cu virajul farurilor la virajul rotilor. Nesimtitu mi-a zis astazi ca nu se poate activa la ei corneringul si ca eu mi-am activat funtia de cornering ulterior ceea ce mi se pare total aberant.

Oricum trebuie sa le zic cate ceva si lor ca nu mai pot de draci.

Link către comentariu

Si inca ceva ce am observat acum cateva minute. Coming home si LH am avut pe proiectoare acum am pe faruri. La marsarier mi se aprindeau si proietoarele acum nu se mai aprind.

Mi-a ramas in schimb staging-ul.

Link către comentariu

Tie ti-au codat centrala asa cum a iesit masina pe poarta fabricii. restul codarilor facute de tine uklterior le faci tu. Centrala nu are treaba cu farurile adaptive, alea trebuie sa mearga.

Cornering si celelalte ;a activezi tu din nou cu VCDS.

Link către comentariu

Da dar problema este ca nu merg. Au mers pana am ajun prima data cu masina la ei si apoi au facut ei ceva pe la calculator ca nu au mai mers. Cel putin mie asa mi se pare. Stiu ca au anulat dlr pana mi-a venit centrala noua ca sa anuleze eroarea de bec ars din bord. Trebuie sa vb cu ei si sa faca o scanare la masina si sa vad daca am eroare la xenon si poate daca e ceva eroare pe acolo vad pe urma ce se poate face.

Cred ca problema am mai avut-o odata si nu mi-am dat seama si mi-au reglat-o cei de la Adria Suceava dupa ce am fost la ei la revizia de 30000 ca imi aparea o eroare cu left/right hand drive parca din ce imi amintesc si tot asa erau blocate farurile.

Modificat de justyn19k
Link către comentariu

Am Jetta 2012 centrala pe 30 biti si vreau sa activez DRL mod america (adica sa se aprinda numai cand frana de mana nu este trasa) dar am o retinere in legatura cu activarea acestei functii datorita mesajului de avertisment scris cu rosu in partea de jos

In poza 1 este ce am acum si vreau 06 din poza 2

Pot sa fac aceasta modificare in siguranta ? (se poate strica ceva ?)

post-9097-0-83898400-1346246133_thumb.jp

post-9097-0-93448600-1346246162_thumb.jp

Link către comentariu

De stricat nu, dar poti sa ramai cu eroare de bec ars. Eu am setat pe US si mi-a aparut eroare de bec ars. Am revenit la setarea initiala, si a disparut eroarea. Asa ca nu iti recomand.

Link către comentariu

Setarea cu frana de mana e in alta parte, eu am activat si merge conform.

Link către comentariu

Poti sa ne spui si noua unde ?!?!

Link către comentariu

Am pus pe america (poza 2 (06)) dar nu sa intimplat nimic am revenit la seterea initiala (poza 1)

Acum am alta problema nu se mai aprinde rear fog (in bord se aprinde ledul de ceata spate) si nici DRL

In poza 3 spune ca nu sunt instalate dar eu am acelasi cod la centrala ca si inainte cand functionau

Stie cineva ce trebuie facut ?

post-9097-0-60666100-1346267517_thumb.jp

post-9097-0-72811400-1346267544_thumb.jp

post-9097-0-12069800-1346267567_thumb.pn

Link către comentariu

Am Jetta 2012 centrala pe 30 biti si vreau sa activez DRL mod america (adica sa se aprinda numai cand frana de mana nu este trasa) dar am o retinere in legatura cu activarea acestei functii datorita mesajului de avertisment scris cu rosu in partea de jos

In poza 1 este ce am acum si vreau 06 din poza 2

Pot sa fac aceasta modificare in siguranta ? (se poate strica ceva ?)

ALOOOO, daca srie cu rosu, ce te bagi acolo ?

Bifeaza byte 11 bit 0.

Am pus pe america (poza 2 (06)) dar nu sa intimplat nimic am revenit la seterea initiala (poza 1)

Acum am alta problema nu se mai aprinde rear fog (in bord se aprinde ledul de ceata spate) si nici DRL

In poza 3 spune ca nu sunt instalate dar eu am acelasi cod la centrala ca si inainte cand functionau

Stie cineva ce trebuie facut ?

DAAA< fuguta la reprezentanta pentru recodare online. Tu acolo vedeai 00 dar nu e 00, e ascuns de fabrica.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Deci am comiso

Asta E :alien:

O sa ma duc la reprezentanta sa vad ce le spun ca sa intamplat Voi ce ma ssfatuiti sa le spun

Link către comentariu

enrico In momentul asta poti sa iei la incercat toate numerele HEX = 01-FF pe pozitia Byte 18 si sa vezi care merge cum trebuie.

Cred ca si Bundy a incercat dar nu a zis niciodata rezultatul(in afara de vizita la Avia).

Succes.

Link către comentariu

BA am spus rezultatul in topicul masina mea. Am incercat eu toate cele 256 combinatii posibile, cu trecere prin 00 dupa fiecare codare, si tot acolo, la AVIA, am ajuns.

Link către comentariu

• kthor changed the title to Setări Vag-Com Octavia2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!