Jump to content

Eroare in Bord EPC+Check tire pressure


Maicariu Marius
 Share

Postare recomandată

Maicariu Marius

Salut! Masina este un Passat cc 2011 1.8 CDAA-KM ACTUALI 47.000, cumparata de noua.

Problema de care nu mai scap este: Apare martorul de EPC+ Check tire pressure.Eroarea apare doar la plecari de pe loc, pana in 20 de km viteza.Se manifesta cu activarea modului limp, masina nu mai trage deloc.Dupa oprirea -pornirea motorului masina functionaza perfect.Masina nu este prevazuta cu senzori de presiune ci are doar monitorizarea prin abs.Masina este resoftata.Nu stiu daca are vreo legatura faptul ca am schimbat discurile si placutele de frana pe puntea spate, doar ca eroarea a inceput sa se manifeste a doua zi dupa aceasta lucrare.

Eroarea apare relativ rar, doar la plecari de pe loc dupa cum am mai spus.Pana acum am schimbat electroventil turbo( care elibereaza presiunea din turbina) , curatat clapeta de acceleratie, schimbat bujii+masurat circuit senzori abs si parametri in mers.Totul este ok.

Codurile de eroare sunt: P0299-P1355. cei de la service, si-au declarat neputina, nu stiu ce sa-i mai faca.Va rog sa imi comunicati unde as putea sa mai caut pentru a rezolva problema.

Multumesc

 

20180918_095147_resized_20190712_030504176.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Maicariu Marius

Salut! Merci pt raspuns. Valva a fost schimbata! Am atasat si poza piesei schimbate . Nu a avut nici un efect. Au verificat turbina, tubulatura, toate sunt in regula. Nu inteleg(nimeni nu intelege) de ce apare si verificare presiunii in anvelope înainte sa se aprinda epc-ul. 

IMG_20190712_225256.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cine a pomenit de valva ?

Ai citit ce am scris ?

Ai citit ce scrie ross-tech ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!