Jump to content

Audi RS4 4.2 Fsi 420 cp Daytona Grey - My Beast!

superalfi

Postare recomandată

Masina arata impecabil. Chiar azi am zarit una identica (doar ca era albastra) pe langa Cora Lujerului.

O fi schimbat si el motorul? La asta m-am gandit cand am zarit-o...arata tare bine din spate. De unde o vad cei mai multi in trafic, ce-i drept. :D

Link către comentariu
  • Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

104

• CT-87-ADY

20

• di0

18

• zGb

13

Top Posters In This Topic

jantele astea intr-adevar le-am luat in mare masura pentru drumurile noastre! cele pe 19 care arata mai meserie sunt cu balon prea mic - parerea mea

Link către comentariu

Si daca nu il deranjeaza pe don' Andrei, niste poze cu fratele cabrio pe care l-am testat acum doua weekend-uri.

resizeofdsc01450vu9.jpg

resizeofdsc01452vi4.jpg

resizeofdsc01458lv9.jpg

resizeofdsc01454rz0.jpg

Link către comentariu

Au si reusit sa fure sigla de pe volan la masina de drive-test. Bine, stiam de mult asta.

Azi am vazut in Brasov masina identica cu a lui Andrei, cu numar definitiv de BV

Link către comentariu
Un sunet DIVIN ! :)

Divin e putin spus.

Am asistat (din greseala) vineri seara la o mica *** intre 2 (doua) RS4.

Era inainte de victoriei cum vii dinspre arcul de triumf. Dom`le sunetul ala...Monstruos de bine...

Nu era nici unul gri deci sunt OT ;)

Dar inca mai am traume dupa ce am auzit.

Link către comentariu

@Ady CT, Am vazut un RS4 albastru electric in Constanta... avea numere de leasing de Cluj. Ii sta super si in albastru...:D

Link către comentariu

tocmai am vazut pozele puse de andrei,, ce se mai poate zice WOAUUUU!!!!!!! sa ai grija de ea ....

Link către comentariu

FINALY - bravo andrei. Inca o data mistocara masina.

Eu iarasi am vazut RS4 negru pe DN1, iesea din OTOPENI si s-a dus spre Balotesti, intr-un stil de condus agitat. Frumos este sa vezi cu "schiaza" printre masini.

Andrei, remember, daca vezi in spate un BICOLOR cu fumul negru in spatele lui sa sti ca sunt eu. :P

Bafta si sa nu mai calci la service decat pentru revizii, apropo care este intervalul lor?

Link către comentariu

Am vazut si eu sambata RS-ul alb pe strada la mine.. accelera puternic..prima data am crezut..ca este o motocicleta..din cauza ritmului..in care creste sunetul acceleratiei..cand..de fapt era RS4! :P

Link către comentariu
  • 2 months later...

Foarte tare masina nu am ce spune... da am inteles ca in 2007 apare noul a4... dc nu ai asteptat pana atunci ?!

Link către comentariu

ma intereseaza 3 lucruri:

-autonomia in oras mers normal

-consumul in oras mers sportiv in trafic lejer, nu consumul de trafic aglomerat

-in configuratorul de germania am vazut ca exista optiunea de grila fata+ornamente geamuri negre (pentru vreo 480€ in germania). exista aceasta optiune la noi? (in pdf-ul ccu optiuni nu am gasit-o). si am vazut si 2 rs4 pe mobile.de cu grile negre

Link către comentariu

Salutari si La multi ani! (ca de cand nu am mai vorbit a trecut si anul)

Deci: ce am mai facut?

pai la inceputul lui decembrie am fost la schi in Austria cu masina (dus-intors 3400 km) - masina a mers excelent - fara nici o problema - consum mediu pe toata distanta 14 litri /100 km - in conditiile in care la noi am mers numai pe SPORT si avand in vedere ca a fost si foarte aglomerat consumul era undeva in jur de 17 litri - iar afara la 160 km/h pe autostrada undeva in jur de 12-13 litri - mai mult decat rezonabil :)

referitor la intrebarile de mai sus:

- apare A4 nou anul asta - si nu RS4 nou (apare in 2009), intre timp se pare ca o sa apara RS6;

- autonomia in oras: consum in jur de 21-23 litri (trafic realtiv normal) - mers sportiv deci cam 2 sute si ceva de km cu un rezervor - in trafic liber scade si la 17-18 litri

Maine o duc iar la PBN pentru un troncanit la suspensia pe fata care nu i-au dat de cap acu vreo luna si sa o las vreo 2 zile sa se lamureasca ca e enervant pe denivelari si canale si a inceput sa faca si cam tare.

Link către comentariu

volanul pe care il ai tu a venit standard. nu?

si daca poti sa imi raspunzi la intrebarea cu grila neagra

Link către comentariu

volanul este cel std si grila neagra este in pachetul optic negru - nu stiu daca e si la noi - afara este

Link către comentariu

Ti-am vazut cumva masina la porsche nord in parcare? Probleme sau doar in trecere?

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

foarte frumoasa masina ... din pacate cand am vazut-o prima data era prea inturneric la intalnirea de la polivalenta ... acum ma uitam la poze si chiar arata intr-un mare fel :rolleyes:

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Link către comentariu
  • 7 months later...

salutari ca de multa vreme nu am mai fost p-aicea!!! deh ce sa ii faci - treaba pe la servici, pe acasa una - alta - dar sper sa imi fac timp sa intru mai des :)despre RS4 - toate bune si frumoase: masinuta are aproape 15.000 km - merge super bine - a primit si prima revizie - unde i s-a facut si un update de softIn rest - nici o problema - decat ca i-am schimbat parbrizul care a luat o pietricica si s-a crapat.Am observat ca s-au inmultit S3-urile si pe forum si prin oras: FELICITARI - posesorilor - mi se pare o masinutza excelenta din toate punctele de vedere!

:rolleyes: Si avand in vedere ca RS4-ul se plictisea singurel - am decis sa ii mai iau un fratior mai mare de la AUDI - si anume un Q7 - asa ca am luat un Q7 4.2 Tdi pe care il astept zilele acestea - sper ca vineri sa il ridic de la PBN - sper sa fie o alegere buna! (eu asa cred) :)

pentru detalii legate de Q7 am creat un topic aici: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=32767

Modificat de andrei-rs4
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!