Jump to content

Audi RS4 4.2 Fsi 420 cp Daytona Grey - My Beast!

superalfi

Postare recomandată

Succes! Sa speram ca nu vei avea parte de surprize neplacute.

OT: Azi am vazut in oras un RS4 alb cu numere provizorii. Numar de fapt, pentru ca avea numai pe spate. Oricum arata demential si alb masina.

Link către comentariu
  • Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

104

• CT-87-ADY

20

• di0

18

• zGb

13

Top Posters In This Topic

Vazut si eu RS4 alb prin Chitila ziele trecute. Cam grabit omu ala. Nu statea bine cu rabdarea. Cred ca voia sa incerce suspensia pe gropile de acolo :Driver:

Frumoasa oricum !

Link către comentariu

PRIMELE VESTI BUNE!!! :blink: :D ;)

Masina este gata - azi dupa amiaza am dat o tura cu ea prin zona Porsche Nord - 15 minute

Impresii: - so far so good :P

Masina pare alta! (bine chiar este aproape, nu? :D ):

1. motorul se aude altfel la relanti - parca este mai proeminent un tacanit specific;

2. mi se pare ca masina "trage" excelent pentru un motor NOU (poate a fost mai bine testat, rodat pe banc? sau poate asa este normal si prima data nu tragea asa din cauza problemei de fabricatie?)

3. evacuarea se aude mult mai tare - de ce? habar n-am - dar pe Sport - pur si simplu sound-ul este mai baritonal, dar si in modul normal se aude mai tare ca inainte - aste este f. bine atata timp cat totul merge bine

In rest nu am nimica de semnalat special - maine are ultimele teste de facut dupa care o sa o iau pe la pranz

:blink:

Link către comentariu

baga`o si tu intr`o sedintzo foto maine te rog :P

eventual si niste filmuletze cu sound`ul :P

Numai Bine!

Link către comentariu

Au inceput sa pice Octaviile Rs TDI . 4 bucati pana acum . Problema :sonda de temperatua de la turbina ce face legatura cu filtru de particule.

Link către comentariu
baga`o si tu intr`o sedintzo foto maine te rog :P

eventual si niste filmuletze cu sound`ul :P

Numai Bine!

maine o sa fac niste poze - iar in weekend o sa fac o inregistrare cu sound-ul de la evacuare :P

Bravo Andrei, intr-adevar vesti bune. :P

Tine-ne la curent cu evolutia lucrurilor.

S-auzim de bine :P

Merci la fel! Numai bine! :P

Au inceput sa pice Octaviile Rs TDI . 4 bucati pana acum . Problema :sonda de temperatua de la turbina ce face legatura cu filtru de particule.

Nasol!!!

Modificat de andrei-rs4
Link către comentariu

ma bucura sa aud ca ti-au rezolvat si sper sa fie cel putinca noua masinuta! bafta si sa auzim numai de bine!

Link către comentariu

Ma bucur Andrei. Bine ca s-a incheiat povestea... Ce faci acum? Le mai faci scandal pentru ce ai patit sau "imbunat" de faptul ca s-a rezolvat o lasi asa?

Link către comentariu

deocamdata vreau sa merg cu masina si sa vad ca totul este OK - dupa aia mai vedem - o sa mai discut eu cu ei - dar amical - o sa incerc sa obtin altfel de compensatii - unele discounturi la revizii etc

sper ca totul sa fie bine si masina sa mearga super!

Link către comentariu

am luat masina! (ieri dupa amiaza :offtopic: ;) :P ) - azi am testat-o la un drum dus-intors pana la constanta

impresii: S E N Z A T I O N A L A ! ! ! :P :P :(

asa trebuia sa mearga de la inceput ( rupe!!!!!) este fantastica - nu stiu ce sa mai zic - este diferenta fata de masina care am avut-o de nu pot sa descriu!

asta fuge mai tare, trage mai bine, urla mai tare, sta nemaipomenit pe drum, raspunde mai bine - ce sa mai este extraordinara!!!

din ce am vorbit cu cei de la PoRo - acuma are si niste modificari pe langa alt motor:

- alt soft (s-a pus softul nou dezvoltat intre timp de Audi - se pare ca l-au dezvoltat bine);

- alt ulei (tot Castrol dar e Longlife 3 parca)

- geometria facuta k-lumea (si se simte)

Deci toate sunt bine cand se termina cu bine!

Deci PoRo a facut o treaba excelenta!!!

Link către comentariu

sincer ma bucur nespus ca mai auzim si cate una buna de la service! sper sa-si revina si romania odata cu serviciile astea ! sunt asa de curios cum arat din interior la drum masina si sper sa am ocazia odata sa o vad! bafta si sa ai parte de ea !

Link către comentariu
- alt soft (s-a pus softul nou dezvoltat intre timp de Audi - se pare ca l-au dezvoltat bine);

Deci toate sunt bine cand se termina cu bine!

poate e deja remapata : D :( :(

ne bucuram pt tine. sa te bucuri de ea... ca ai al doilea RS4 :(

Link către comentariu

Din a 2-a incercare ti-au dat masina pe care ai comandat-o si platit-o... :(

Sa te bucuri de ea fara probleme de data asta. Oricum ti-au amanat bucuria destul. Drive safe ! :(

Link către comentariu

Cati mai multi km fara probleme!!!

Prin Constanta cand ai drum? :)

p.s: de o shedintza foto cand ai timp? ;)

Modificat de CT-87-ADY
Link către comentariu

MInunile de obicei nu dureaza mult; In cazul tau sper sa avem parte de o exceptie. Multi km fara probleme!

Link către comentariu

P O Z E ! ! !

dsc00741og4.th.jpg dsc00740hx6.th.jpg dsc00739ib5.th.jpg dsc00738qg1.th.jpg dsc00736mv6.th.jpg dsc00735va5.th.jpg dsc00731fi1.th.jpg dsc00730ak8.th.jpg dsc00729vj7.th.jpg dsc00728rt7.th.jpg dsc00725iy8.th.jpg dsc00724xj4.th.jpg

dsc00723pu9.th.jpg dsc00721dq3.th.jpg dsc00717ap8.th.jpg dsc00714je2.th.jpg dsc00713mx6.th.jpg

dsc00744ki3.th.jpg dsc00743hv8.th.jpg

dsc00742jf9.th.jpg

asa arata dupa ce a fost spalata si data cu ceara (Meguiar) - asta chiar data de mine ! :D

:D

am facut si un filmuletz cu sound-ul - o sa caut sa vad unde sa il pun pe net

Link către comentariu

te invidiez :P

e frumoasa foc masinutza :D

Am si eu o intrebare...

De ce modelul asta de jante?

ti`au placut asa mult? :D

Link către comentariu

astea sunt jantele stock de rs4...probabil nu a vrut 19" din cauza diminuarii "confortului" care oricum e destul de mic la masina asta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!