Jump to content

Audi RS4 4.2 Fsi 420 cp Daytona Grey - My Beast!

superalfi

Postare recomandată

sper sa nu ma injure nimeni dar daca se intampla astfel de lucruri la o asa masina si atatia bani :P atunci ce sa mai cer de la batrana mea de 20 de ani :lol:

f f f neplacut ce se intampla

sper sa apuci si tu sa te bucuri de masina dupa ce o veni .... motoru

Link către comentariu
  • Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

104

• CT-87-ADY

20

• di0

18

• zGb

13

Top Posters In This Topic

@andrei rs4: dar sincer, tu ai dat in ea ca spartu in primii kilometri? sau purs si simplu s-a tampit ea brusc. oricum e inacceptabil, presupun ca are diverse protectii si nu risti sa o supraturezi sau alte chestii. intelegeam daca e ceva legat de benzina proasta sau alte chestii, dar asta cu motorul e cam :D

Link către comentariu

Si daca ar fi dat ce? Nu de asta este facuta masina asta, ca doar are 420CP?

Eu stiu ca motoarele sunt rodate (pe un banc) inainte sa se monteze pe masina, iar treaba cu rodatul nu isi mai are rostul ca pe vremuri cu Dacia 1310 cand trebuia dupa nu stiu cati km sa te duci sa mai starnga nu stiu ce suruburi, si dupa alte mii de kilometrii din nou, si tot asa pana se ajungea la rugina cand.....nu mai aveai ce sa ii faci

Eu la a mea, dupa ce am luat-o i-am facut resoftare ( adoua zi dupa ce am luat-o din SHOWROOM), si la cateva zile am plecat in concediu in grecia cu masina incarcata (4pers + bagaje), si nu prea am menajat-o, este adevarat ca nu am facut rally dar nu am tinut cont ca este noua, si uita ca are 45.000 de km si nu are nici pe naiba.

Link către comentariu
@andrei rs4: dar sincer, tu ai dat in ea ca spartu in primii kilometri? sau purs si simplu s-a tampit ea brusc. oricum e inacceptabil, presupun ca are diverse protectii si nu risti sa o supraturezi sau alte chestii. intelegeam daca e ceva legat de benzina proasta sau alte chestii, dar asta cu motorul e cam :(

Cum adica supraturezi? Sa se strice motorul de la benzina? Mda, scuza clasica a mecanicilor.

Link către comentariu
Si daca ar fi dat ce? Nu de asta este facuta masina asta, ca doar are 420CP?

Eu stiu ca motoarele sunt rodate (pe un banc) inainte sa se monteze pe masina, iar treaba cu rodatul nu isi mai are rostul ca pe vremuri cu Dacia 1310 cand trebuia dupa nu stiu cati km sa te duci sa mai starnga nu stiu ce suruburi, si dupa alte mii de kilometrii din nou, si tot asa pana se ajungea la rugina cand.....nu mai aveai ce sa ii faci

Eu la a mea, dupa ce am luat-o i-am facut resoftare ( adoua zi dupa ce am luat-o din SHOWROOM), si la cateva zile am plecat in concediu in grecia cu masina incarcata (4pers + bagaje), si nu prea am menajat-o, este adevarat ca nu am facut rally dar nu am tinut cont ca este noua, si uita ca are 45.000 de km si nu are nici pe naiba.

Chit ca e un reply off-topic, rodarea pe banc este la rece. Chiar si in carte ti se recomanda ca pana la 1000km sa nu depasesti 3/4 din viteza max. sa nu supraturezi..etc. , pentru ca la cald la explozii mai apar si alte dilatatii..etc. Intr-adevar mare lucru nu se intampla, uzezi prematur niste chestii si in loc sa tina motorul 400.000km o sa tina 350.000km.

Link către comentariu

danny: am explicat ca masina a avut un rodaj ca la carte - 1000 km max 6000 rpm, 1000-2000 km max 7000 rpm etc deci masina chiar are un "break-in period" care trebuie respectat pentru ca motorul sa se lase - si chiar asa este - cu fiecare 100 km devenea mai fiara

VESTI BUNE: motorul e pe drum! - a plecat catre PBN si urmeaza sa soseasca joi la pranz - probabil ca vineri/luni se apuca de treaba si marti cred ca iau masina!!!!!!!!

acum sa speram ca iese treaba buna!!!

Link către comentariu

ehe - daca treburile stau bine si masina o sa mearga brici pana la primavara - ma gandesc la o evacuare completa Milltek

atasez 2 link-uri foarte interesante cu niste comparatii intre stock si Milltek

http://www.stratmosphere.com/RS4%20QT4.mov

http://www.youtube.com/watch?v=8FLBOLfjBug

suna de-a dreptul DEMENTZIAL!!!

ce parere aveti?

Link către comentariu

Ce bine zicea cineva pe forum - Toate gindurile rele trec atunci cind s-a rezolvat problema.

Imi pare tare rau pentru problemele pe care le ai dar atunci cind masina va fi gata o sa le uiti mai repede si sper sa fie ultimele probleme pentru ca, chestiile astea ... sunt tare aiurea.

Evacuarea e super - sunetul ala merita toti banii.

Link către comentariu

este super evacuarea intr-adevar - daca masinutza nu mai are probleme - ma gandesc ca merita ceva interesant la primavara - :)

Link către comentariu

Hai sa pun un pic sare pe rana. :blink:

Aseara pe la ora 18:20 pe DN1, intre OTOPENI si PASAJUL peste centura, facea SLALOM un RS4, cu numere de BUCURESTI si inchisa la culoare, printre masinute din trafic, m-a lasat masca, eu eram cu un MATIZ, ca masinuta mea este la vopsit, dar oricum parca schia printre masini. SUPER

Sper sa te vedem si pe tine andrei cat de curand.

Link către comentariu

Azi am fost si am vazut motorul nou care a venit! Este impresionant asa cand il vezi cum vine invelit in tiple si folii si cu tot felul de chestii care protejeaza componentele de pe acolo!

Acum a mai ramas sa il monteze - azi o sa se apuce de ea - si luni seara o sa fie gata - urmand ca marti sa ii faca toate testele si probele - si poate chiar o iau seara! Sper ca totul sa mearga bine si sa faca treaba buna!!!

Link către comentariu

succes andrei si e bine ca mai auzim si lucruri bune despre "fiara" ta care a capotat la incalzire :icon_cheesygrin: dar lasa ca o sa castige cursa pana la urma ai sa vezi :hainoroc:

Link către comentariu
urmand ca marti sa ii faca toate testele si probele

Cerculete/liniute prin curte la PBN? :icon_cheesygrin:

Acu' serios vorbind... as zice sa-ti iei timp liber si sa stai pe-acolo, am fost pe-acolo acu' ceva timp (vreo 2-3 luni cred) si chinuiau un RS4 albastru de mama focului pe-acolo.

Link către comentariu
Cerculete/liniute prin curte la PBN? :hainoroc:

Acu' serios vorbind... as zice sa-ti iei timp liber si sa stai pe-acolo, am fost pe-acolo acu' ceva timp (vreo 2-3 luni cred) si chinuiau un RS4 albastru de mama focului pe-acolo.

...cu mecanicii care l-au montat in masina :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Bine c-a venit motorul, e un pas inainte. Multa bafta, s-auzim ca marti ai primit masina cu motorul montat ok.

Link către comentariu

Se pare ca vei mai face o data rodajul...oricum bafta multa si sa te bucuri de noua masina ..pentru ca din multe puncte de vedere va fi noua.

Link către comentariu

Am citit topicul de la inceput si am ramas socat cand am vazut ca trebuie schimbat motorul :) .Iti doresc bafta cu noul motor.Acuma stau si ma intreb : oare am facut bine ca am renuntat la Clio Rs si mi-am luat un Audi A4 2.0 TFSI ??

Modificat de RCS
Link către comentariu

buey frate, dar pe bune, cu o floare nu se face primvara!! masina a vut prob, audi a reparat, totul speram ca va fi ok.

si dupa cum se vede..se rezolva!

eu am avut de la PoRo un ibiza nou si nu am avut probleme. poftim..asta te incanta?

ce are 4.2 cu 2.0TFSI?

cate 2.0TFSI sunt vandute? cate au prob? cate 4.2 RS4? cate au prob? imi spui legatura? cate in fara RS4 au prob?

am mai spus-o si o repete. pacat de ce i i sa intamplat, dar chiar daca nu e caz izolat, probleme de acest gen ar trebui sa si le puna cei care sunt pe punctul de a lua un RS4.

:P

andrei..e deja luni :P mai rabzi? :P

succes! sigur totul va fi bine!

Link către comentariu

mai rabd - ce sa fac? am vorbit si masina este in lucru - azi o sa trec pe acolo dupa amiaza sa vad in ce stadiu este lucrarea - ar cam trebui deja sa il gasesc montat pe masina gata de teste

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!