Jump to content

Probleme volant masa dubla Passat b6


bogdan_wtb
 Share

Postare recomandată

Scuze moderatorilor dar nu am gasit nimic in legatura cu problema mea si anume :  volant uzata cu zgomotul specific , am schimbat chitul de ambreiaj cu tot cu volant noi pe LUK cum era si chitul vechi . Toate bune si frumoase vreo doua saptamani , dupa care a inceput  incet , incet sa se auda iar zornaiala si tacaneala aia de volant defecta plus ca a inceput cate putin discul sa patineze cand se incalzea . Am  dat jos chitul de ambreiaj abia montat si am mers cu el la magazinul de unde l-am luat pentru garantie , crezand ca volant a venit cu defect de fabricatie . Am luat aut chit de ambreiaj cu volant Sachs . Am montat chitul Sachs dar iar incepe sa se auda acea tacaneala . Deci clar nu e din cauza volantei . Ce ar trebui sa verific de imi uzeaza volant ??? Daca ma poate lamuri cineva ????

Cum atasez un filmulet cu volant defecta ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mentionez ca volant veche cand am dato jos era blocata si deplasata ca nici nu se mai vedeau susuburile de stangere .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Singurul care poate transmite anumite vibratii volantei este vibrochenul . Eu cand am dat vechiul ambreiaj jos volant era blocata si cu siguranta a fortat vibrochenul si implicit lagarul la palier . Acum ma gindesc eu cum ar fi mai bine sa procedez ; ori desfacut motorul tot , rectificat vibrochenul , schimbat lagare la palier ori alt motor . Cum credeti ca e mai avantajos ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!