Jump to content

Audi S3 FL 2018


Andy24

Postare recomandată

...acel moment cand posesorii de gtd/tdi190 cp plang intrinsec :)))))).

Foarte frumoasa, sa ai grija de ea!

Ps: fa-i o prezentare completa. 

 

Link către comentariu

Cum am zis si pe Fb.. e ce trebuie :)) 

Ceva planuri de putere pe viitor? motorul cere .. si poate.. mult :D 

S-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Foarte frumoasa! Merita un jurnal mai complet.

44 minutes ago, ska said:

Felicitari! 

Cam multi plumbi pe roata ( in poza 3 ) :)

Probabil daca invarte cauciucul pe janta o sa fie bine cu cel mult jumatate din plumbii din poza.

Link către comentariu

Yeeeiii!!! Incep sa apara mai multe benzinare pe aici :D

Asteptam mai multe detalii :D

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Sa ai parte de ea. S3-ului sedan cred ca ii sta cel mai bine albastru. Stopuri exista si alte versiuni OEM? 

Link către comentariu

Ce repede i-ai deschis topicul ! Incet cu ea pe drumul de intors ! Faina masina (ar trebui sa fie la cat ai cautat-o :) ) ! Sa o stapanesti sanatos , asteptam impresii dupa km astia de intoarcere!

 

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Audi S3 e asemanator cu Golf R in materie de motor, sistem AWD si sistem de franare?

Link către comentariu

@IulianM e cam identic ... :D 

Mie mi se pare cam penibil pentru Golf R / S3 ca nu vin cu un sistem de franare mai sanatos (nici pe pachetele performance etc)... pana si Seat are pe Cupra, pachetul cu etrieri Brembo o idee mai performanti.

Nu am inteles niciodata treaba asta ... de ce nu ofera optiunea de un sistem alternativ de franare, din fabrica, but hey, sunt destule kit-uri AM 

Modificat de bubu182
Link către comentariu

Franele de pe Golf R le am si eu pe GTI iar pentru strada mi se par mai mult decat suficiente. Posibil pe Golf R Mk8 sa ofere ceva mai bun; producatorii de-obicei nu dau tot prin grup de la inceput pentru a mai pastra si pentru facelift/modelul urmator. Sau poate vor sa lanseze brandul Cupra cu valente sportive si sa pastreze ceva piese doar pentru Cupra.

M-am uitat acum la mine pe site la VW si Audi iar diferenta dintre S3 sedan si Golf R e de $3500. S3 e ceva mai greu (probabil mai multa tehnologie, izolare fonica mai buna, etc).

Mie imi place mult cum arata Audi A3/S3.

 

Modificat de Iulian M
Link către comentariu

Mulțumesc frumos pentru urări!

Am ajuns in regula acasa, masina este extraordinara, as fii in stare sa și dorm in ea. Hard work pays off și nu finally, deoarece nici nu bănuiam ca am sa mi îndeplinesc visul de la aceasta vârsta și mai ales la a doua masina. 

Masina are acum in jur de 32~ k km cu tot cu drumul din Germania, am uleiul schimbat la 25k, iar înainte sa plecam neamțul a schimbat plăcuțele, filtrele și a mai completat foarte putin uleiul. A fost fabricata in 2017/12, a avut un proprietar, iar acela avea o pisica albă( nu mi a zgâriat nici un element/scaune, însă am aspirat 3 ore prin ea sa scot parul din masina....)

Conditia pentru acest gen de masina a fost : sa fie facelift, km cât mai putini, dotări cât și cum am prins noroc, garanție cel putin 2 ani și fără nici un element revopsit/schimbat etc( am găsit multe cu câte o bara/aripa chiar și mechatronic și ambreiaje uzate la 8000 km !! ).

Initial am plecat după una gri sedan slabut dotata  la intrare in Germania si alta sportback in Bielefeld dotata mai omenește. Întâmplarea a făcut ca sâmbătă când am ajuns, sa dam de aceasta lângă cea gri sedan, instant m-am îndrăgostit și eu și seniorul , am așteptat ziua de luni sa o verificăm peste tot și asta a fost. Pur noroc ca nici cea gri nici cea sportback nu erau fix ce mi doream eu cel putin așa mai omenește. 

Mi a fost frica atat mie, cât și tatălui sa ne dam la ea, însă pe A2 spre casa, am prins eu curaj și m-am suit la volan și am mai făcut câte un mic run,însă nimic major pentru ca este total alt film fata de ce mașini sunt in familie și nu vrem sa facem vreo prostie așa la mal.

Astăzi am rezolvat cu casco, asteptam sa vedem cu numerele sa le scoatem mai repede. I am cumpărat și o mirositoare de la Audi in forma de șopârla ( quattro pe vechi) și capacele de ventil cu Audi ( someone gotta appreciate details, right??)

Cat va fii in garanție, nu ma atind de ea dpdv mecanic, estetic vreau sa gravez oglinzile, folie protecție faruri și pe săptămâna viitoare comand extensii de padele roșii sa se potrivească cu interiorul.

P.S : Mult am mai scris, sorry :D

Și câteva poze din țara:

 

315D2410-089D-4296-827A-65D3937BFC41.jpeg

37314F38-76BC-48EE-9336-99B654175EAF.jpeg

EFB8C77F-6972-4E27-A7F5-6E0239E967B0.jpeg

F75691A5-04D4-4F19-94FF-4C8D4BEED685.jpeg

202812FF-70CC-4140-AD95-78E8ED5ADF5E.jpeg

592EF8BC-4B91-4218-9859-59096F0C7A4A.jpeg

Link către comentariu

Foarte frumoasă. Să te bucuri de ea. Încearcă să faci un tratament scaunelor și banchetei deoarece sunt cam lucioase. 

Link către comentariu

@Golf TDI alte versiuni cred ca sunt pe modelul standard aka A3 probabil becuri?? Acestea sunt LED cu Matrix, vin standard pe spate.

@costin va mulțumesc! Scaunele au fost curățate cu o soluție ce dădeam pe A4 ul mamei ( este cu piele nappa) și acea soluție le a făcut mai lucioase. Dacă am greșit metoda de a le curată/păstra curate, ma informez și rectific

Așa arătau când am luat-o. Pozele nu justifica, însă erau foarte murdare, negru te păcălește , pe cârpa s a văzut clar

BE0BDC43-1068-48D9-BBDD-616790E80159.jpeg

Link către comentariu

Am vazut azi masina pe Tomis, coborai spre Dacia.

O masina care'ti atrage privirea, sa te bucuri de ea fara probleme!

Link către comentariu

Era tatăl meu, doar ce o spălase la rustic, se îndrepta spre casco ?

Multumesc , asemenea!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!