Jump to content

New Tiguan Allspace 2.0 TDI 190 CP DSG7 - White silver


Milky

Postare recomandată

Salut!

O sa prezint noua achizitie : VW Tiguan Allspace 2.0 TDI 190CP AT - White Silver ...sau ceva de genul asta - alb metalizat :)

 

De ce am ales aceasta masina?

 

Am vrut sa iau un Passat Alltrack, dar ajungea lejer la 40000 de euro si intamplator am vazut in showroom la Midocar si Tiguan Allspace.Am facut o comparative intre cele doua masini si a iesit invingator Tiguanul - garda la sol mai mare si mi-a placut mai mult cum arata :).

 

Dupa ce am condus Golf 1.9 tdi, skoda superb 2.0 tdi 170 CP, mazda CX5 -2.2 tdi 175 CP m-a mancat undeva sa iau ceva economic, adica o skoda Octavia 1.6 tdi 105 cp. Dupa 4 ani am vadut skoda si am vrut sa revin la ceva mai puternic, m-am gandit si la ceva masini hybride, insa nu am fost decis pt asa ceva, cel mai probabil urmatoarea masina va fi hybrid sau electric.  Asadar, cand am vazut tiguanul am stiut ca nu vreau doar 150 cp ...vroiam ceva mai puternic si am ales 190 CP.

Trebuie sa marturisesc ca oferta cea mai buna am primit-o de la PBV1, dar am regretat amarnic alegerea. Dupa o depasire a termenului de livrare cu aproximativ 11 saptamani imi venea sa cumpar orice altceva, o experienta urata.

 

Cum masina are doar cateva zile nu pot spune multe lucruri, insa masina pare a fi satisfacatoare, se invige bine la depasiri iar consumul nu pare a fi amenintator :).

 

Voi reveni cu poze si impresii.

 

Echipare : Highline + cateva optionale care le voi enumera in urmatorul post.

 

Pe curand!

 

Link către comentariu

Asteptam pozele si detaliile, insa incearca sa respecti un minim de rodaj, nu te astepta sa ai 100% din putere livrata in primii 2000 km, si nici cel mai bun consum in primii 5000 km .

Succes.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!