Jump to content

Releu semnalizare


TZepeSH
 Share

Postare recomandată

O intrebare pentru cei care tracteaza remorca sau rulota cu aircooled: avand in vedere ca releul de semnalizare original mecanic se bazeaza pe curentul de la becuri pentru frecventa semnalizarii, atunci cand adaugi inca un bec in circuit (respectiv becul de la remorca) frecventa se schimba. La fel cum se intampla cand se arde un bec si se schimba frecventa. Din cate stiu ar trebui sa fie schimbat releul cu unul care are frecventa constanta cu si fara remorca. Banuiesc ca e vorba de un releu electronic. 

Stie cineva un cod de piesa sau de la ce masini s-ar putea lua (poate de Golf, Jetta mai noi)? Un asemenea releu ar pastra frecventa constanta si la curent mai mic (de exemplu daca se folosesc becuri cu LED - nu, nu am de gand sa pun becuri cu led la semnalizare)?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am aflat raspunsul de la cel mai mare si mai bun Dilar de piese: Hella 4DB 003 750-71. Se gaseste pe multe masini, dar la 70-80 de lei il iau nou. Poate mai ajuta pe cineva informatia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

..stii ca eu trag platforma ..dar nu ..aaaa....  repet NU se observa mare diferenta... am incercat chiar si cu releu eletronic de... dacie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Scriu si eu aici, ca poate ajuta:

Codul Hella 4DB 003 750-711 sau Bosch 0 335 200 038 este cel normal, pentru "masini fara carlig de remorcare".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!