Jump to content

Probleme Suspensie / Directie / Articulatii (Tiguan 5N & 5N2)

ing_virgillius
 Share

Postare recomandată

Cat teau ajuns piesele cu manopera?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

52 minute în urmă, alin1997 a scris:

Mecanic mia zis ca trebuie schimbate și bucsele de pe fuzeta,cred acelea ce leam insemnat.Posibil și de acolo sa nu iese bine unghiul?

Da, eu le-am schimbat si pe acelea , dar se verifica relativ usor ! Cand e pe elevator , cu un levier se tine contra si celalalt misti de surub , fiecare dupa cum ii e pozitia. Cu noste leviere de 60cm (estimat) un om normal nu ar putea sa miste bucsele decat foarte putin .  Daca ele se misca mult asa , iti dai seama automat ca sutele de kg si fortele masinii din curbe le vor misca la maxim. 

Manopera nu este relevanta in cazul meu pentru ca eu am facut personal tot spatele  si la partea din fata am participat partial. 

Link către comentariu

Am fost înapoi la service pentru ca nu imi place valorile care au ieşit,şi trăgea şi stânga şi aveam volanul strâmb.Dupa 3 încercări de Geometrie și dupa fiecare proba de drum a ieșit asta.Volanul nu mai sta strâmb,masina nu mai trage în părți,dar ma îngrijorează valorile de jos voi ce părere aveți?

Ce piese ar trebui sa schimb mai exact ca să îmi iese valorile de pe roata spate în parametrii,mie mia zis zis mecanicul ca bucsa de pe fuzeta ce din capătul basculei spate ar trebui schimbată.Voi ce ziceți?

IMG-20240807-WA0000.jpg

Modificat de alin1997
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!