Jump to content

Cutie De Viteze Automata - Probleme & Intretinere (Touareg 7P)

Swakra
 Share

Postare recomandată

Si la Timisoara la Samer este mai ok pretul? Asa mare diferenta sa fie totusi. 
Oricum intr-adevar destul de mult pentru o reconditionare de cutie, ajungi in punctul sa cauti o cutie sh cu km putini si doar facut swap-ul pe masina ta dar doar sa fi relativ sigur de km cutiei respective. 
Spor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In mare 1500 EUR cutie reparata , 2500 EUR cutie cu km putini , 5000 cutie noua , euro - manopera schimbare cutie 1500 lei , ceva de genul 

Voi alege la fata locului concret , o duc de duminica ( de azi in 2 sapt ) ca sa inceapa de luni si sa nu pierd nici eu o zi de lucru , mi se va aduce acolo masina de inchiriat , si asta e 

Daca o repara va fi gata vineri asa ca voi merge sambata dupa ea , daca o schimba discutam concret ce si cum live

E plin net-ul de cutii de 7P de la 5.000 lei la 10.000 lei , dar e inutil ptr mine ca nu ma pricep si nu am cum sa risc sa comand una aiurea

In B la Robot daca merg cu cutia mea sub brat mi s-a cerut manopera plus schimbat ulei plus soft 5000 lei dar garantie doar pe manopera , adica fix pix 

Daca era cat un pix se rezolva orice dar fiind un monstru cutia asta nu ma bag , ma las pe mana altora

Link către comentariu

în urmă cu 2 ore, tavitara a scris:

In mare 1500 cutie reparata , 2500 cutie cu km putini ,

Hmmm, ciudata discrepanta ; una reparata sa fie mai prejos de una second nereparata ?! 🤔

Link către comentariu

Romanului ii place sa stie ca e piesa virgină, chiar daca e baba. Eu mai vand una alta pe olx, din an in paste si ce am constatat e ca aveam un telefon la vanzare tocmai iesit din garantie dar care a fost reparat inainte de a iesi de serviceul oficial. Avea ecran nou, baterie noua si carcasa sau cel putin balama noua. Stii cati au fost interesați? ZERO. Nimeni nu e interesat in nimic in ce e "umblat" chiar si de producător cu piese noi originale.

In rest am dat cam orice, mai putin asta :)). Asta e la colectie, NOS, atat ca nu e sigilat.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

Stai linistit ca eu vand de un an tableta noua Samsung 5G si nu a fost nimeni interesat

Se cauta furate la pret de nimic 

@Baxxon , probabil ptr chestia aia ... 50k km , aia reparata probabil are 300k , totul e marketing 

Link către comentariu

Imi vine foarte greu sa cred ca la TM repari cu 1500eur si la Bucuresti cu 4500eur... dar nah, asa o fi :) Important e sa ti rezolvi problema.

Link către comentariu

4500 e cel anormal , dar vom vedea

Daca la TM are pe stoc cutie noua cu zero km la 5000 euro iar la B cere 4500 pe reparatie cutie ... ce mai poti spune ?

E ca si cum eu repar un tv OLED cu 4500 lei , ii schimb placa de baza , si el nou este 5000 lei 

Plusa ca masina mea face aprox 9000 euro fara problemele la cutie , asta daca ar lua-o cineva 

Cum sa dai 4500 ?

Mai bine merg asa pana carapa , ca merge , da o eroare la 1-2-300 km in functie de cum conduc 

Probabil acum e mai des ptr ca am schimbat uleiul si e mai subtire , pana la schimbare in 2026 nu am mai avut erori , doar cele de la sf lui 2025

Adica am dat bani si am obtinut efectul invers 

Ca asa e in viata , incerci sa faci ce e logic chiar daca mi s-a recomandat de prieteni sa nu il schimb inca 

A mai venit si caldura si va veni si mai mult , se mai subtiaza si de la caldura , iara nu apareau erori decat dupa mult timp de mers 

Nici nu stiu daca trebuie sa ii fac acum un reset la valorile cutiei dupa schimbarea uleiului sau daca a fost facut dupa schimbare , ma interesez 

Modificat de tavitara
Link către comentariu

Pana la urma ce e defect la ea sau nu ti-au spus? Nu e ceva cunoscut, care "asa fac toate"? Sau schimba defapt ambreiajele si/sau sincroanele si aia e, sau mecatronicul? Sincer si  mie mi se pare dubios sa iti dea pret fix ca si cum ar fi tarif standard. Schimbam x, y si z si cu asta basta. Ar trebui sa mearga bine dupa.

unlearning counter e cam ceea ce zice: dupa cate cicluri de ignition se reseteaza automat eroarea daca ea nu mai reapare. Adica dupa 40 in cazul tau s-ar fi resetat eroarea si nu o mai vedeai nici pe diagnoza(cred).

Deci doar in sport iti face asa? deca ii dai kickdown si in D nu da eroare?

Desi, la ~30 pedala si 250Nm,...not even close..

Link către comentariu

Mi-e greu sa cred ca o cutie noua e atat de ieftina, poate o cutie nou reconditionata. Ma astept ca pretul unei cutii noi sa fie spre 10K Euro. 

Link către comentariu

Nu pot sa ma pronunt ptr ca nu stiu realitatea de nicaieri

Voi vedea concret

Pana la urma m-am razgandit si am aranjat altceva 

Astept sa faca probleme frecvent , deranjante mult

Comand cutie de la dezmembrari , prietenii mei de la Nurvil Toyota se ocupa si o schimba , o duc la VW , o codeaza , fac tot ce trebuie ei

Daca sunt probleme cu cutia comandata , o schimb , ma inteleg de la inceput cu cine o vinde , imi asum niste costuri 

Dar nu plec de acasa , stiu ce se face la masina , am incredere in cei de aici si scap de un stres

Si daca va crapa o duc pe platforma la ei si gata 

Modificat de tavitara
Link către comentariu

de obicei am drum in zona aia in weekend, daca te ajuta pot intreba/vedea ce au si e deschis sambata evident.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!