Jump to content

Cutie De Viteze Automata - Probleme & Intretinere (Touareg 7P)

Swakra
 Share

Postare recomandată

Si la Timisoara la Samer este mai ok pretul? Asa mare diferenta sa fie totusi. 
Oricum intr-adevar destul de mult pentru o reconditionare de cutie, ajungi in punctul sa cauti o cutie sh cu km putini si doar facut swap-ul pe masina ta dar doar sa fi relativ sigur de km cutiei respective. 
Spor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In mare 1500 cutie reparata , 2500 cutie cu km putini , 5000 cutie noua , euro - manopera schimbare cutie 1500 lei , ceva de genul 

Voi alege la fata locului concret , o duc de duminica ( de azi in 2 sapt ) ca sa inceapa de luni si sa nu pierd nici eu o zi de lucru , mi se va aduce acolo masina de inchiriat , si asta e 

Daca o repara va fi gata vineri asa ca voi merge sambata dupa ea , daca o schimba discutam concret ce si cum live

E plin net-ul de cutii de 7P de la 5.000 lei la 10.000 lei , dar e inutil ptr mine ca nu ma pricep si nu am cum sa risc sa comand una aiurea

In B la Robot daca merg cu cutia mea sub brat mi s-a cerut manopera plus schimbat ulei plus soft 5000 lei dar garantie doar pe manopera , adica fix pix 

Daca era cat un pix se rezolva orice dar fiind un monstru cutia asta nu ma bag , ma las pe mana altora

Modificat de tavitara
Link către comentariu

în urmă cu 2 ore, tavitara a scris:

In mare 1500 cutie reparata , 2500 cutie cu km putini ,

Hmmm, ciudata discrepanta ; una reparata sa fie mai prejos de una second nereparata ?! 🤔

Link către comentariu

Romanului ii place sa stie ca e piesa virgină, chiar daca e baba. Eu mai vand una alta pe olx, din an in paste si ce am constatat e ca aveam un telefon la vanzare tocmai iesit din garantie dar care a fost reparat inainte de a iesi de serviceul oficial. Avea ecran nou, baterie noua si carcasa sau cel putin balama noua. Stii cati au fost interesați? ZERO. Nimeni nu e interesat in nimic in ce e "umblat" chiar si de producător cu piese noi originale.

In rest am dat cam orice, mai putin asta :)). Asta e la colectie, NOS, atat ca nu e sigilat.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!