Jump to content

Scut metalic la Ibiza

tasha
 Share

Postare recomandată

marit masina si dau scutu la pret bun. nu are urme de utilizare , e duraluminiu.

daca vrea cineva intrebati-ma de conditii si pret.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• georges

21

• X-Ecutor

18

• DRE

11

• ktalin

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

marit masina si dau scutu la pret bun. nu are urme de utilizare , e duraluminiu.

daca vrea cineva intrebati-ma de conditii si pret.

Si cat ar fi pretul?

Modificat de entu
Link către comentariu

• 2 weeks later...

georges, te rog sa pui un anunt in aria de vanzari daca vrei sa vinzi scutul, aici se discuta despre alte lucruri.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
georges, te rog sa pui un anunt in aria de vanzari daca vrei sa vinzi scutul, aici se discuta despre alte lucruri.

stiu de politica forumului dar dintre noi am vazut ca nu intra nimeni acolo , anuntul este pus dar nu si-a dat nimeni silinta macar sa caute in forum unde e anuntul...

era pus de mult , de vreo luna. nici tu nu ai cautat :offtopic:

Link către comentariu

• 5 months later...

ibiza din 2001 are ceva scut din fabrica, stie cineva. Ca la mine nu este deloc scut.

Link către comentariu

Nu stiu daca are scut din fabrica, ca eu am luat-o sh si am scut de plastic, deci nu stiu daca e aftermarket sau nu.

Cand am luat-o era nerulata in tara, si era intacta.Dupa 800 de km deja s-a desprins scutul.Astept sa o urc pe elevator sa vad daca pot sa il prind din nou, ca face niste zgomote tare urate :angry:

Link către comentariu

• 4 months later...

Salut !

Nu exista vreo varianta mai ieftina dar care sa se potriveasa la fix ? Nu face careva ? Vreo fabricuta mai mica din tabla sau dural ? Nu stiti pe careva ? Ca parca nu as da 8-9 mil pe nush ce marca !! Multumesc.

Link către comentariu

[...] parca nu as da 8-9 mil pe nush ce marca [...]

Eu am dat 8-9 mil pe un scut ASFIR luat de la georges. Este din duraluminiu, destul de gros, care m-a scapat de o belea destul de mare. Eram in sat la bunicii mei, si idiotii de la primarie au trantit la propriu cateva basculante de piatra pe drum, urmand ca gospodarii de pe acea strada sa imprastie piatra pe drum. Numai ca piatra nu a fost intinsa uniform, si in unele locuri avea grosime de chiar 30 cm (dar eu nu stiam asta). Aveam 30-40 km/h, cand dintr-o data simt ca masina mea se afunda in piatra si totodata aud un "poc" destul de tare. Luasem cu scutul un bolovan, care initial nu parea asa mare. Nu-ti zic ca initial m-am racit in spate cu toate ca aveam scut. In cele din urma am iesit de acolo, si cand am ajuns acasa la bunici m-am uitat sub masina ... Scutul era infundat (indoit) si imi atingea catalizatorul. Am fost in sapt urmatoare la service si mi-au indreptat scutul, iar catalizatorul are o mica urma de la frecarea lui cu scutul. Nu vreau sa ma gandesc ce stricaciuni as fi avut daca nu aveam scutul. Din punctul meu de vedere, scutul a fost cea mai inteleapta alegere, chiar daca am dat 8 mil pe el. E bine sa stii ca e ceva care mai protejeaza.

Unii zic: "nu ma bag prin locuri unde cred ca ating". Dar ce faci cand esti la munte si nu poti face cale-ntoarsa, cum i s-a intamplat lui georges cand si-a atins baia ?

La urmatoarea masina, daca nu are scut din fabrica, atunci imi iau eu unul, tot ASFIR :somnmare:.

Numai bine!

Modificat de ktalin
Link către comentariu

• 1 year later...
  • 1 year later...

Reactivez eu acest topic, fiindca tocmai ce am montat pe masina scutul metalic pentru motor.

Scutul este din tabla de 3mm, vopsit in camp electrostatic si vine cu tot chitul de montare.

Gasiti detalii si preturi, pe topicul meu de vanzari din aria dedicata ofertelor speciale pentru membri.

Intr-una din poze, ce a mai ramas din "scutul" de plastic care era montat pe masina din fabrica.

post-10777-0-08760200-1305398090_thumb.j

post-10777-0-57340400-1305398097_thumb.j

post-10777-0-44464700-1305398104_thumb.j

Modificat de alteacupra
Link către comentariu

• 2 months later...

caut sa cumpar un scut de plastic pt ibiza/cordoba 1,9 sdi sau orice tdi

daca ma poate ajuta cineva va rog un bip sau sms si sun eu

0756 775 775

multumesc

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!