Jump to content

Scut metalic la Ibiza

tasha
 Share

Postare recomandată

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• georges

21

• X-Ecutor

18

• DRE

11

• ktalin

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am facut revizia la masina azi si surpriza am gasit scutul aproape lipit de baia de ulei. :lol: A trebuit indreptat.

Imi pare rau ca nu am fost inspirat sa fac o poza dar lunea viitoare ma duc din nou sa schimb un burduf de la planetara pt ca era fisurat si o sa fac atunci!

Tot in dimineata asta a venit o domnisoara cu un seat leon 1 pe platforma si cu baia de ulei sparta.Masina era nou nouta! :D Nu vreau sa ma gandesc la nervii pe care ti-i provoaca un astfel de incident.

Inca ceva, daca spargi baia de ulei pierzi si garantia la motor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

PanzerProblem

Mda la drumurile noastre cred ca e ste foarte necesar un scut ......

Scuturile alea facute in rusia dupa cum spune Alex2112 coboara mai jos fatza de podeaua masinii ??? adica scutul va fi cel mai aproape de carosabil ?

Link către comentariu

Scutul de otel merita toti banii si eu la ultima revizie am ramas surprins de cat era de stramb.Astept sa iasa si pentru leon.

Link către comentariu

scutul e primul care vine in contact cu orice bolovan sau .... o sa fac o poza cat de curand!!

Link către comentariu

Am observat ca nici pe cordoba nu e scut. Macar un scut de plastic putea sa puna cum era pe solenza.Am fost plecat in jud valcea si vro 20 de km am mers pe drum de tara nu a fost piatra mai mare sa nu o harjai pe dedesupt,ocoleam una luam alta. Sunt fericit ca am ajuns cu bine in buc.Seat este pt sosea nu pt drumurile comunale unde baga piatra cu bascula si o intinde cu lama.E jale nu recomand la nimeni sa se incumete sa mearga pe drumuri comunale cu inca 3 pers in masina si ceva bagaje ca o sa va doara sufletul cand auzit vro piatra ca loveste pe dedesupt.Sunt super nervos pt ca at cand am luat masina nu mi sa zis ca nu am scut,lumina in torpedeo, la bricheta si multe altele :lol: :)

Link către comentariu

PanzerProblem

Pe CASCO se rezolva tot si baie de ulei si motor spart .... momentan nu merita sa bag 10 mil intr-un scut. daca asi sti dimensiuni, cote, poate ca asi face unul....

Link către comentariu

De rezolvat se rezolva dar timpul pierdut si bataia de cap merita?!! Plus ca se pierde si garantia la motor daca se sparge baia de ulei (Seat nu are de unde sa stie cat ai mers fara ulei din moment ce baia este sparta si prin urmare daca ai calat motorul sau nu s.a.m.d.)

Mai bine cu scut decat fara dar si mai bine, fara scut si condus preventiv.

Link către comentariu

Stie cineva daca cordoba/ibiza stylance are scut?sau asa vin toate?

Link către comentariu

Toate vin din fabrica cu un scut din plastic care protejeaza doar de mizerie!

Link către comentariu

De fapt principalul rol al scutului stock este acela de a insonoriza ,de aceea modelele diesel au scuturi si multe benzinare nu prea au. :)

Link către comentariu

X-Ecutor cordoba mea nu are nici un fel de scut de plastic,are dor o bucata de platic de vro 10 cm care e prinsa de bara

Link către comentariu

Exact, ala e scutul :lol: :D Te asteptai sa vina pana sub cutia de viteze? Asta numai la modelele din 2003!

Link către comentariu

M asteptam sa fie cel putin sub baia de ulei ca aia e cea mai sensibila :Driver:

Link către comentariu

super scutul ... cat a costat? a trebuit sa faca ceva modificari ?

Link către comentariu

Ajutati-ma pls si spuneti-mi unde sa ma duc sa imi pun un scut cat mai bun si mai rezistent.Am o frica teribila la orice drum mai nasol, nu urc decat borduri pe care alte masini nici nu le simt.Am baia deja zgariata in cateva locuri....precum si puntea fata atinsa destul de bine.

Link către comentariu

Scutul e cumparat de la -www.enginehouse.ro - e rusesc adica f rezistent si a costat 6.400.000 lei vechi cu tot cu montaj, nu se face nici o modificare , se monteaza pe gaurile facute de fabricant in sasiul masinii deci nu se pierde garantia, pe mine m a salvat deja de multe defectiunii datorate carosabilului de ffff " buna" calitate din bucuresti(borduri+ multe gropi))))

A durat cam 3-4 zile sa mi l aduca si montajul cam 30 de minute !!!!

Service ul e pe la timpuri noi

Intrati pe site si gasiti toate detaliile

Baietii de la service sunt super ok!!!!

Ciobi mergi la baietii de la engine house si te rezolva, service ul e intr o curte veche, nu inspira fff multa incredere si calitate la prima vedere dar sunt ok!!!!!!

si Adresa:

Bd-ul Gh. Sincai, 33

Sector 4, Bucuresti

Link către comentariu

iata cateva poze cu cea ce reprezinta montatul scutului.i-am contactat pe cei de la "enginehouse" si spre bucuria mea pot trimite scuturi oriunde in tara.o sa imi comand unu cat mai repepe, ca e tare nasol cu drumurile astea care sunt pline de "transee" facute de "bravii soldatii" de la drumuri... :hainoroc:

scutul costa in jur de 600 cu tot cu tva

Link către comentariu

O sa trimit pe cineva care ajunge prin Buc sa-mi cumpere un scut de la enginehouse....ma intereseaza sa stiu daca il pot monta singur.....odata cu scutul vin si suruburile de prindere ?

Care ati montat...intrebare....ati sesizat si o oarecare insonorizare.

Modificat de PanzerProblem
Link către comentariu

Are si suruburi de prindere, tu doar trebuie sa gasesti gaurile din sasiu in care se insurubeaza!!!!

Eu am avut o problema cu el , adica am lovit o bordura ffff rau( a ramas masina suspendata) si s a strambat si masina a inceput sa faca un zgomot urat la accelerare, dar s a rezolvat , l-am dat jos si l-am facut la loc cum era si acum e ok!

Link către comentariu

M-am uitat si eu astazi la ce panarama de plastic pe post de scut are IBIZA.

Ce am observat ...exista un fel de canal de ventilatie pentru nu stiu ce zona a motorului si este format din decupatura barii si decupatura scutului din plastic ...este clar ca cineva beneficiaza de curentul de aer format.

Nu am vazut aceasta gaura ....in scuturile pe care le-ati montat voi ulterior.

Modificat de PanzerProblem
Link către comentariu

Observasem si eu asta dar nu i-am dat atentie. Ma informez :salut:

Link către comentariu

Am aproape 6000 de km si inca nu am atins-o pe sub masina.Intr-adevar am mare grija la borduri etc...insa nu mi se pare foarte joasa,doar ca nu este protejata sub motor :salut:. Si eu vroiam sa-mi pun la inceput,dar acum m-am obisnuit asa si sper sa nu am probleme in viitor.

Modificat de Benzaru
Link către comentariu

M-am uitat si eu astazi la ce panarama de plastic pe post de scut are IBIZA.

Ce am observat ...exista un fel de canal de ventilatie pentru nu stiu ce zona a motorului si este format din decupatura barii si decupatura scutului din plastic ...este clar ca cineva beneficiaza de curentul de aer format.

Nu am vazut aceasta gaura ....in scuturile pe care le-ati montat voi ulterior.

Canalul respectiv este pt racirea CV, si se practica numai la motoarele pe benzina, deoarece se presupune ca sunt turatii mai mari ale pinioanelor din cv si trebuie racit uleiul.

Modificat de Joney
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!