Jump to content

Tiguan 5N2 - 2.0 TDI - 4motion - The New Explorer

Doomy

Postare recomandată

Corect , la mine se apropie de 350.000 km dar nu imi e frica sa merg nicaieri 

Ghinion poate sa apara si la masini intretinute exemplar cum e cazul explorerului din acest topic

Nu poti trai cu frica , faci ce trebuie si iti vezi de viata 

Link către comentariu
23 hours ago, Doomy said:

Ne pregatim pentru luna Iulie  , o luna plina de Grecia ....la propiu. 

Felicitari !!! 

21 hours ago, sandumbogdan said:

Eu dupa 200 mii km nuprea mai am asa mare incredere

Orice masina te poate lasa in drum.

Posibil sa fie exact invers .

Fosta masina ,Passat CC 2009, impecabil timp de 5 ani ,de la 270.000 la 345.000 km .

Masini noi  din grup de prieteni/rude

Q5 2023 , la 30.000 km a murit calc de la cutie.

540i (83k + tva ) sa spart pompa de apa in primul an .

Pentru astfel de situatii exista casco si asigurari de tractare 24/24

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

E motivul pentru care eu mi-am propus momentan sa nu mai iau masina noua, pe langa devalorizare. In 2021 am luat o Toyota Rav 4 noua benzina, manuala, monument de fiabilitate japoneza.

In 1500 km si o luna am schimbat de 2 ori ambreiajul pe garantie pentru un colier de plastic uitat la montaj pe placa de presiune care facea ambreiajul sa scartaie ingrozitor si vitezele sa se cupleze greu (jos palaria totusi la garantia Toyota, nu a fost nevoie de scandal, comparatii cu alte masini si alte smecherii vag) .

Am dat-o inapoi la dealer cu o pierdere modica (1000 eur), am luat Passatul din Germania cu 150000 km, am ramas si cu bani sa termin niste lucrari la casa si am zis in sinea mea ca la un SH macar imi asum si nu ma enerveaza ca pica ceva, dar la masini noi sa patesc asa ma scoate din sarite. Si stiu si eu vreo 3-4 povesti in plus de la cunostinte, tot asa, in primii 2 ani tot felul de dude. 

Modificat de dkmg33
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!