Jump to content

Tiguan 5N2 - 2.0 TDI - 4motion - The New Explorer

Doomy

Postare recomandată

@voineape la altii exista o sectiune in Off Topic de tipul "Ce masini mai au membrii....". Creata una aici pe forum si s-ar putea respecta toate regulile actuale. Doar zic.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Bravo @voinea

Inseamna ca o sa pun si eu prin topic posturi cu Rextonul meu. Glumesc, evident :D

Link către comentariu

Lipsesc si eu putin de pe aici si vad ca deja va faceti de cap...😅

Din cate am citit asa pe fuga vad ca deja decizia a fost luata...si la cat research vad...nu cred ca mai este nimic de adaugat decat...asteptare usoara si sa o stapanesti sanatos...

Nu am vazut printre candidati Kia Sorento dar nu mai conteaza...

Sunt 2 lucruri ce mi-au placut in criteriile tale de alegere...noua...nimic nu se compara cu un lucru nou si automata...

Le fel...in conditiile actuale cine spune ca prefera manuala,ca se simte el barbat si bla bla bla...ii lipseste cateva rotite...

La ce dimensiuni are...deja ma gandesc la camping...overlanding...un pat la interior...un cort deasupra...si deja te duci oriunde...

Cu Tiguanul ce se intampla?

Link către comentariu

Eu am uitat sa intreb pe @Doomy parerea despre Santa Fe , mi-am adus aminte cand ai zis de Sorento

Oricat ma straduiesc , pe unde o vad nu pot sa nu remarc cat de urata e masina asta in exterior - nu m-am urcat niciodata in ea sa vad cum e la interior sau cum se conduce 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• parcalabuv
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!