Jump to content

Passat Advance 2018 1.4 TSI 125 CP


Mike666

Postare recomandată

Iti mai trebuie cate un senzor pe fiecare parte si o unitate de control care sa stie park assist, plus ceva activari. Se poate face, insa nu e usor.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Multumesc de raspuns. In cazul acesta, deocamdata stau cuminte. Cum spuneam, sunt foarte multumit de masina, doar ca, intr-adevar, exista niste feature-uri faine care le are VW, care nu sunt esentiale, dar sunt "nice to have",  si care din pacate nu am putut sa le adaug pe echiparea "Advance" - ACC, Park Assist, Side Assist, Lane Assist, Rear Assist si probabil si altele de care uit. 

Ai idee, exista ceva feature-uri care se pot activa mai usor? Poate ACC (desi ma gandesc ca si pentru asta as avea nevoie de un senzor - desi eu am front assist - deci probabil il am deja) ?

Modificat de Mike666
Link către comentariu

Pentru asta sunt oameni mai priceputi decat mine care iti pot da sfaturi. In principiu, daca exista bani, orice se poate face, cu mai mult sau mai putin efort.

Link către comentariu
1 hour ago, Mike666 said:

Multumesc tuturor de urari! Masina e o placere de condus si ma felicit si eu pentru alegere ? , in pretul asta nu am gasit nimic comparabil si nici nu se mai gaseste (de pe site-ul VW au disparut motoarele pe benzina la Passat-uri noi, inca nu inteleg de ce).

 

Pentru ca apar noile motorare TSI. Adica 1.5 TSI il va inlocui pe 1.4 TSI (in ambele variante de motorizare) si un nou 2.0 TSI il va inlocui pe 1.8 TSI.

Pe Skoda Octavia deja au pus 1.5 TSI 150 CP, am fost si eu la test-drive, si sincer nu mi se pare un progres fata de 1.4 TSI, ba parca e chiar mai zgomots.

Modificat de vizitator
Link către comentariu

In cazul asta, ma bucur ca am prins motorul de 1.4 TSI, care deocamdata s-a dovedit fiabil din ce am auzit. Motoarele de 1.5 TSI sunt destul de noi si inca nu se stiu prea multe de fiabilitatea lor (daca gresesc, va rog coretati-ma :) ).

Link către comentariu

Am facut ieri un drum Arad-Oradea-Arad plus un pic circulat si prin Arad si prin Oradea ... Consum mixt 5.6 l /100 ... eu zic ca e foarte decent. Asta cu tempomatul pus pe 50 in localitati si 100 in afara.

Link către comentariu

Ai mers cam "ilegal". Cred că și bicicletele te-au depășit. Oricum, cam pe la 7.5-8 consumul real, tot e bine pentru un motor atât de mic.

Link către comentariu

Cam ala e un consum mediu normal, in jur de 7, maxim 8, daca nu se exagereaza cu depasirile cu accelerari pana la podea.

 

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

@ Mike 666: cand ai primit masina ai primit si pachetul legal (trusa, stingator, triunghi) ?

Pana la urma rotile de iarna au fost pe jante de aluminiu sau tabla?

Link către comentariu
catalin_barna

Salut. 

Eu am primit doua truse, un stingător și doua triunghiuri. Rotile de iarna vin cu jante de aliaj. Mike le-a primit...eu încă nu dar am confirmarea ca sunt de aliaj. 

Link către comentariu

Am primit si eu rotile de iarna si sunt din aliaj, model AZW Polar

Link către comentariu
catalin_barna

Intrebarea ar fi daca merg schimbate capacele la jante cu unele cu inscriptia "W" ?

Link către comentariu

Da, astea au niste capacele simple gri din plastic neinscriptionate care se scot foarte usor

20180606_120915.jpg

Modificat de CiprianR
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru jantele de vara, capacele cu sigla VW costa 88 RON / bucata (originale). Stiu pentru ca am ramas fara din pacate. Furate ... ? . In parcarea de langa bloc, unde o las mereu. Dar n-am prins locul meu obisnuit (teoretic fiecare cu locul lui, dar parcarea a fost recent re-asfaltata si inca nu au fost delimitate locurile) si am parcat undeva mai la umbra. Codul pentru cele de vara este "5G0 601 171 XQI" unde XQI e cod de culoare. Nu stiu daca acestea se potrivesc si pe cele de iarna ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!