Jump to content

Passat Advance 2018 1.4 TSI 125 CP


Mike666

Postare recomandată

Salutare,

                 Dupa cum unii din voi probabil stiti (cei care au citit topicul despre discutii generale / termen de livrare la B8), mi-am luat un Passat Advance 1.4 TSI cu 125 CP. Masina a ajuns vineri seara, si de atunci, cel mai mult timp cat nu dormeam, m-i l-am petrecut cu ea ? - am aprox. 260 km facuti cu ea pana acum. Mai mult prin oras, vreo 2 circuite pe centura Aradului sa vad cum merge pe autostrada si inca un drum dus-intors Arad-Timisoara (tot pe autostrada). 

                Sincer, e tot ce mi-am dorit vreodata de la o masina. Se conduce foarte usor, schimbatorul merge superb, de motor am doar cuvinte de lauda (aici se vede turbo-ul ca isi face treaba, cand intra, adica intre 1400-4000 rpm pur si simplu te baga in scaun). Consum pe autostrada mers cu 120 km / h pe tempomat cu 2 persoane, aprox. 6-6.5 iar in oras aprox. 8-8.5. Intr-a 6-a pe autostrada, la 120 km/h ai putin peste 2000 rpm (redline-ul incepe de la 6000) deci nu e deloc chinuita plus daca apesi pedala de acceleratie chiar si la 110, rapid urca viteza, imediat ajungi la 130 ... daca ai nevoie de putere mai mare, poti baga si a 4-a sau a 5-a si nu dezamageste deloc. 

               Zilele urmatoare, pe cum mai descopar si eu masina, voi pune mai multe poze - deocamdata cum spuneam, am preferat sa-mi petrec timpul cu ea, nu pe forum :P 

IMG_20180511_181501_Bokeh-02 (1).jpg

IMG_20180511_194639-01.jpg

IMG_20180512_124619_Bokeh-01.jpg

Link către comentariu

Ce masina si ce motorizare ai avut inainte ?

Link către comentariu

Felicitari !!! Sa aveti multi km linistiti impreuna. ....sa nu ne uiti pe noi ce am comandat 1.4 tsi 125 cp sa mai postezi impresii despre masina.??

Modificat de raresuu
Link către comentariu

Multumesc! Inainte am avut un Toyota Auris 2010, luata de frate-mio de noua in 2010, acum are vreo 65000 km - motor aspirat, pe benzina, de 1.33 cu 100 CP ... dar se chinuia saraca. Am mai condus Renault Megane cu motor de 1.9 dCi cu 90 CP, si am condus un pic si un Chevrolett Cruise cu motor diesel de 2L cu 165 CP parca - care intr-adevar a fost mai sprinten, dar nu cu mult.

Desigur, mai postez mai multe zilele urmatoare, numa sa ma pot dezlipi de masina ... :D

Link către comentariu

Frumos Pasatul, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Mike666  tu ai primit roti de iarna?   si daca da au jante de tabla sau aliaj?

 

Multumesc de raspuns :)

Link către comentariu

Nu le-am primit inca, nu le aveau pe stoc la reprezentanta din Arad, dar am promisiune ca le primesc. Si se pare ca sunt din aliaj! :D

Link către comentariu

Să o spanesti sănătos și fără evenimente! Când ai pus comanda de ai prins rotile de iarnă?

Link către comentariu

Multumesc! :D ... comanda am plasat-o in 8 Martie :) 

Link către comentariu

Am facut un picut si niste drumuri in afara orasului. Ieri Arad-Timisoara astfel: putin prin Arad (de la mine pana la iesire pe autostrada, aprox. 6 km, apoi autostrada A1 -> Giarmata -> Centura -> Timisoara -> Iesire spre Cenad. Traseu total aprox. 63 km, viteza medie 38 km / h si consum mediu 5.8 l / 100 . Mers cu tempomatul cu 120, si pe alocuri cu 130. Pentru o benzinara, deocamdata consumul pare foarte bun. Dupa ce primesc numerele permanente fac si un drum cel putin pana la Budapesta, ma gandesc ca strict in regim de autostrada probabil consuma undeva pe la 5.0 sau sub ceea ce e genail. 

Link către comentariu

Nu vreau sa iti tai entuziasmul, dar nu va fi chiar asa de mic consumul in regim de autostrada. Motorul e foarte ok, insa nu are ACT, adica dezactivarea a 2 cilindri in anumite momente in care regimul de mers permite asta si nici Passatul nu e o masina chiar atat de usoara. 

Daca ai scos viteza medie 38 km/h inseamna ca nu ai mers chiar atat de mult pe autostrada, mai mult pe drumuri nationale si in regim ponderat. 

Link către comentariu
mihai.onu94

Sa o stapanesti sanatos! Nu te grabi cu acceleratia si fa-i rodajul cum scrie in manual si o sa te bucuri mult dupa.

17 minute în urmă, Mike666 a scris:

Dupa ce primesc numerele permanente fac si un drum cel putin pana la Budapesta, ma gandesc ca strict in regim de autostrada probabil consuma undeva pe la 5.0 sau sub ceea ce e genail. 

Eu zic sa fii un pic realist si sa te astepti la un consum cam de 7% pe autostrada pt ca totusi e passat nu golf, e motor pe benzina si nici nu ai ACT. 

Link către comentariu

Leon-ul meu, cu acelasi motor, consuma fix 7l la 130 Km/h, pe acolo ar trebui sa te astepti, realist vorbind.

Daca scazi pana spre 100 Km/h scade si consumul inspre 6l, daca sari de 130 Km/h (nu la noi in tara ca ar  fi ilegal ;) ) atunci creste spre 8l. Ceea ce oricum nu e rau!

Link către comentariu

Intr-adevar tot timpul ma uitam dupa, la consumul mediu, nu prea m-am uitat la consumul instant pe autostrada, macar sa-mi fac o idee. Oricum, fiind benzina, stiam la ce ma bag; am vrut doar sa va impartasesc din experienta mea. Consum de 7 / 100 la viteza de 130 km / h e super ok - o sa ma mai uit si la consumul instant si va tin la curent.

Link către comentariu

Consumul instant e irelevant, nu te mai uita la consum tot timpul si bucura-te de masina.

Link către comentariu

Corect! Incerc azi sau maine sa fac si niste poze pe interior. Am avut si niste zile super aglomerate la lucru plus ca in rest, pur si simplu am condus cat am putut si nu mi-a fost in minte sa fac poze de interior... Dar vin si alea :)

Link către comentariu

Congrats pentru achizitie, ai luat masina clasa D la pret de clasa C. E cel mai ieftin VW Passat pe care l-am vazut, daca e vorba de oferta aceasta la 16.097 cu TVA si Rabla incluse http://www.radacini.ro/oferte-speciale/volkswagen-passat-oferta-rabla/

Dotarile sunt decente, pare ca sunt cam la nivel cu Superb Elegance (al 3-lea nivel de echipare in 2012).

Modificat de rempha
Link către comentariu

In sfarsit am apucat sa-i fac si poze cu interiorul ... din pacate, in zilele astea e cam ploios pe aici, si covorasele din interior sunt murdare; va rog sa scuzati acest aspect :) 

4.jpg

5.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Link către comentariu

Masina arata foarte bine. Felicitari pentru achizitie.

Link către comentariu

Arata foarte bine si interiorul. Poti sa ne comunici pretul de achizitie? 

Link către comentariu

Wow, foarte tare oferta. Să o stăpânești sănătos!

Link către comentariu

Multumesc tuturor de urari! Si eu sunt incantat. Si a si venit relativ rapid masina. Comanda pusa in 8 martie, masina a ajuns in 11 mai.

Link către comentariu
misucatinas

Felicitari si sa o stapanesti sanatos! 

Discover media a venit asa standard sau ai adaugat optional?

 

 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!