Jump to content

Golf VI Variant 2013 Highline


Inginerul

Postare recomandată

Sunt mai ieftine doua de skoda? sau care a fost considerentul? ma intereseaza si pe mine, dar imi trebuie 2....

Ma poti ajuta si pe mine intr-o seara cu activarea rain-closing-ului? dar pe un golf 7...

Link către comentariu

@horry_bv, nu stiu daca sunt mai ieftine sau nu, ideea e ca se potrivesc la fix. Daca iti trebuie 2, comanda pe codul ala si-ti vin 2 bucati. Eu n-am decat o evacuare. ?

Facem si rain closing, sigur. Scrie-mi in mesaj privat.

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

Si-au venit si ornamentele. Am montat doar unul caci.....1.6 ?

Puteti uita.

20190321_180130.jpg

Link către comentariu

A intrat greu la tine? Eu inca le am in portbagaj...mi-am batut capul cam 5 minute si nu am reusit...asa ca le-am pus bine :)

Link către comentariu

Eu tin minte ca am rupt o clema ca sa intre mai usor. Cativa ani mai tarziu, cand am revazut masina, ornamentul era inca acolo asa ca nu mi-as face griji privind rezistenta chiar si fara o clema :) 

Link către comentariu

Cel mai ok se montează cu putina vaselina pe țeavă și o placa de lemn în capăt în care bați cu un ciocan. 

Link către comentariu

Arata minunat da.
In ceea ce priveste luciul, cromul tinde sa se deterioreze mai ales din cauza spumei active si a sarii. Vedem :D

 

@florinpbv, cum spunea cineva mai sus. Putina vaselina pe teava si batut cu un lemn de esenta moale, gen brad. Daca simti ca nu te descurci, te ajut eu fara niciun cost.

 

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

S-a dovedit in final ca n-are nimic cutia. Figurile de gen "dat in nas" la plecare de pe loc, erau din cauza regenerarii filtrului de particule.
In alta ordine de idei, pentru ca sunt maniac, mi-am comandat 4 anvelope noi Continental Premium Contact 6, 373 de lei bucata. Undeva pe saptamana viitoare le montez. ?

Ce am acum pe masina, Pirelli Cinturato P7, sunt cam la jumatate de viata, dar sunt cam vechi ca si an, respectiv 2015.

Link către comentariu
On 3/21/2019 at 7:41 PM, Muale said:

Se vede bine. 

Speram sa reziste luciul pe el. 

Deja s-a cam....coclit :(

 

Link către comentariu

Nu s-a coclit asa de rau. S-a dus la spalat, era in mare mizerie dar isi pierde parca din luciu.....Sau poate sunt eu prea fixist.

In alta ordine de idei, au venit ieri cauciucurile noi, astazi am incaltat-o, maine verific unghiurile. Primele impresii.....zgomotul la rulare s-a redus enorm, de stabilitate nu pot sa imi dau seama ca fiind noi am mers usor cu masina, directia e mai precisa cum era si normal.....si sunt mai moi si preiau mult mai bine orice groapa sau denivelare. Pentru moment, nota 10 continental. ?

Puteti uita:

20190416_180557.jpg

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

CPC6 sunt?

Tot d'astea am pus si eu recent, dar 235 50 18, insa n'am sesizat vreo schimbare la zgomotele de rulare (fata de niste Falken din 2013). Sa le invarti fara probleme!

Link către comentariu

Multumesc. Continental premium contact 6 da. In cazul meu, zgomotul s-a redus enorm. Am reglat si unghiurile de directie ieri. Din fericire convergentele sunt acum in limite la toate cele 4 roti. Caderea pe stanga fata e cu aproape un grad peste limita si nu poate fi reglata in limita. Asta este....
Poza cu cocleala :))

 

57133772_423612578191067_3094139133468082176_n.jpg

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

arata ok-ish cocleala. Pacat ca buza aia nu acopera mai bine teava si se cam vede ca e pus peste.

Mi-am luat si eu un set de pe amazon, dar inca nu le-am montat...astept zile mai libere si insorite

Link către comentariu

Acopera dar am ales eu sa n-o bag pana la capat, pentru ca mi s-a parut ca intra prea mult sub bara si nu se mai vede :)
Altfel, iti zic sigur ca se potriveste perfect astfel incat sa nu se vada ca este ceva in neregula acolo, dar ma rog, chestie de gust pana la urma.

Link către comentariu
  • 11 months later...

Sa-mi trag una ........dupa 10 ani de experiente cu batranele AXR-ruri ai tradat motorizarea urcand pe scara la golf 6 .

Si cand ma gandesc ca ne laudam in anul 2007 cu achizitiile , apoi tu fara sa tradezi motorizare ai urcat la eur 4 dar tot cu AXR.

Ce pot sa spun AXR-ul meu l-am vandut in 2017 , a stat la mine fix 10 ani ( timp in care ventilatorul de la tine nu a cedat ) , in 2014 am cumparat pentru sotie tot um MK4 benzinar , pe care am pus gaz ( este masina de travaliu acum ) .Anul trecut am avut  proasta inspiratie sa cumpar un G6, masina care in scurt timp ma facut sa inteleg  ca a fost o intrega dezamagire din toate punctele de vedere ( mecanic , estetic , etc ) . Dupa aprox 3 luni l-am vandut si in final am optat ptr o skoda O2 , 1.6 benzina !

Ce pot sa spun este faptul ca regret si in momentul de fata AXR-rul dat fiind faptul ca nu duceam lipsa de nici o dotare la cea masinuta  , avea aproape totul . Mecanic masina nu ma dezamagit niciodata , au fost schimbate la timp cam tot  ce era de schimbat si masina sa comportat bine . Motorul ...ce pot sa spun,nota 10 cu felicitari .

Singrul lucru de care eram multumit la MK 6 era consumul extern ....undeva 4.2- 4.7 , eu aveam cutie manuala , motorizare cayc.

Sper sa ai parte numai de amintiri frumoase cu masina , fara probleme ......casa cred ca este terminata acum . nu mai ai stresul asta , si ai timp sa bibilesti masina asa cum iti place tie .

Promit ca dupa ce se termina cu nebunia de pandemie , cind  vin la neamuri in BV , te vizitez .

UN paste fericit alaturi de cei dragi.!

Link către comentariu
  • 3 years later...

Tristete mare, prieteni. Azi dimineata, m-am dus putin la plimbare cu brotacica si pentru ca dogorea soarele, zic sa trag parasolarul de la trapa. Ma uit......tragedie, s-a desprins pe partea soferului de pe banda aia unde era lipit materialul. Ce sa-i faci....varsta. Astfel incat, arata cam ca in poza de mai jos. Stiti cumva daca e bun codul asta 1K9877307? Si cam cat e manopera pentru schimbat? Am auzit aici prin Brasov, ceva gen 2000 de lei manopera. O nebunie...

371527165_3144687512505121_3396866486596594441_n.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!