Jump to content

Albastrica aka Octavia 3 FL Blue Denim


valyemil81

Postare recomandată

Zici ca ai dat jos folia de faruri si proiectoare, au ramas ceva urme de lipici sau altceva de genul? Si pe mine ma bate gandul sa o dau jos deoarece mi se pare ca sa cam zgariat si sa facut cam opaca, si eram curios daca raman ceva urme, caci sincer nu stiu daca atunci cand sa pus folia sa folosit vreun lipici ceva, sau pur si simplu doar apa ca la folia de pe geamuri.

Link către comentariu

@Marius BR.. S-au ocupat baietii care au dat folia jos sa ramana impecabil. Le-au deslipit cu ceva feon si curatat cu nu stiu ce solutii apoi. Nu a fost afectat plasticul/sticla. Nu am ajuns sa mai pun alta mai calitativa. Inca nu am renuntat la idee 100%

Link către comentariu

De asta imi era frica, sa nu ramana urme de lipici sau ceva de genul.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...

22.000km.

- Am ramas fidel pe benzina de la OMV CO 95 si din cand in cand LukOil Ecto100 in weekend

- RCA City Inssurance 1an, Casco Generali pentru ca la acestia am obtinut cea mai buna cotatie de pret combinata cu cea mai mica scadere de valoare a autovehicului.
Pret casco: 1545lei (1an, fransiza 100e, achitat intr-o singura rata, valoare autoturismului s-a diminuat cam cu 12% in anul 2 fata de anul 1)

- Schimbat ulei + filtre pe la 17.600km (septembrie) tot la Avia dar de data aceasta cu toate piesele aduse de mine. S-a schimbat politica legata de ora manopera si anume drept urmare am optat sa le iau eu pentru ca ora de manopera tot atat ma costa. Am optat pt ulei Total Quartz Ineo + filtru ulei OEM + filtru aer Knecht/Mahle + filtru habitaclu Mann + buson baie cu garnitura toate achizitionate in regim propriu.
Pret: 475lei -> 190lei manopera + 285 piese 

- Gresat iar bucsele (a 2-a oara) in aceeasi vizita cu schimbul de ulei

- Ultima vizita in service am schimbat contra-cost un scut de protectie din plastic - 290lei piesa + manopera iar pe pe garantie/gratis urmatoarele:
   1. reglat faruri 
   2. inlocuit bateria/acumulatorul pentru ca am cerut verificarea acestuia si s-a constatat ca nu mai corespunde. Nu aveam vreo senzatie care sa ma determine sa cred ca ar fi necesara inlocuirea dar mi-am adus aminte ca la o verificare anul trecut au notat pe fisa "baterie partial descarcata". Pe langa asta masina pana s-o achizitionez eu a stat o iarna afara fara sa o utilizeze cineva.
 Noua baterie este Varta Neagra EFB 12V 59Ah 320A DIN 640A, cod 000915105EB
   3. inlocuit pielea de la schimbatorul de viteze. S-a tocit ca si volanul schimbat anterior.
   4. schimbat bucsele buclucase. Fiind a 3-a oara cand ar fi trebuit gresate se recomanda de producator a fi schimbate.
   5. geometrie aferenta schimbului de bucse

Ce nu-mi place in continuare este ca nu primesti hartie si cu operatiunile care sunt legate de garantie, piese schimbate etc. 

 

Modificat de valyemil81
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!