Jump to content

‘18 VW PASSAT 2.0 TDI 150CP R EXECUTIVE


Rafyrr

Postare recomandată

Foarte frumoasa masinuta, @Rafyrr! Sa o stapanesti sanatos multi km, fara probleme si fara incidente! :Driver:

Jantele Monterey arata senzational pe Passat! :wub:

Link către comentariu

Frumos pasatul, cat mai multi km fara evenimente neplacute.

+1 pentru jante.

Link către comentariu

Multumesc frumos ! 

Astazi plec la un drum mai lung sa facem rodajul :)

Poza este de ieri de la spalatorie . 

4760A2F2-9234-4589-9C57-EF83EEC88816.jpeg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Felicitari!

Sa postezi, te rog, un mini-review dupa o scurta perioada ca sunt interesat :) 

Link către comentariu

Voi cand ati primit masinile , vi s-a dat si cartea service ( sau service plan ) ? am observat in conditiile de garantie ca trebuie sa respecti service planul pentru a nu pierde garantia masinii. 

Eu unul nu am primit acest service plan ..

Link către comentariu

Nu.

Planul de service + istoricul de service sunt acum doar online, insa poti cere consilierului sa ti-l tipareasca. :)

 

Link către comentariu

Am revenit dupa un drum de 900 km bucuresti-hateg-sibiu-bucuresti. Masina s-a comportat exemplar , nu am trecut de 3.000 rot/min si nici de 130km/h , parca stateam pe loc pe autostrada , nu se simte nimic , motorul foarte silentios . Cutia mi se pare ca are putin intarziere pana reactioneaza , in rest nici o problema , nici nu simti cand schimba . 

Pun o poza si cu consumul , cel mai putin am avut 4,4% ( consum mediu de la pornire ) 

16F6F801-B620-4AB3-A891-372F29F64E8E.jpeg

Link către comentariu
Razvan Constantin

Salut, cum ai putut adauga jantele Monterey 18 ? In configurator la R EXECUTIVE nu sunt dipsonibile. 

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! E superba! :D

O intrebare - e specificat in manual cum trebuie facut rodajul? Ziceai ca n-ai trecut de 3.000 rot/min si nici de 130km/h. Eu auzisem ca Passat-urile astea mai noi vin cu rodajul gata facut. Oricum, si eu o sa respect intocmai indicatiile doar eram curios de cifre daca sunt oficiale sau nu...

Link către comentariu

multumesc !

Este specificat sa nu treci de 2/3 din maximul de turatie si la viteza la fel .. din ce am mai vazut pe la colegi pe forum cam asta ar fi 3000rot/ min maximul si 130km/h .

Sper ca e ok cum am mers pana cum , nu am accelerat brusc , nu am trecut de 3000 de ture samd. Am 1200 km , abea astept sa ajung la 1500 , voi mai face un drum pe afara din oras in weekendul asta si aia e :) . ce-i drept zilele astea am mai mers si prin oras , dar fara sa o fortez , sper sa nu fie vreo problema , totusi primii 1000 km au fost facuti in regim de autostrada .

Link către comentariu

Felicitari, sa o stapanesti sanatos! 

Asteptam review cu discover media, active info display :)

 

Link către comentariu

Mai jos Niste poze noi de la spalatorie :) . Toata lumea s-a uitat la ea si a admirat-o !! In soare se vede super tare culoarea , iar noaptea pare neagra .

DD16120B-6A33-4C80-8CF0-DEDB727CFC31.jpeg

8A85F1E1-C060-47B5-B609-208A08103369.jpeg

Link către comentariu

Foarte frumoasa culoarea! :D Plus arata f frumos R-line...

Mersi de raspuns. Si as mai avea o intrebare - km pt rodaj? 5000?

Plus o rugaminte - cand ai timp, mi-ar placea sa vad o poza cu daytime running LED-ul pornit ... si a mea vine tot cu LED Basic si sunt foarte curios cum arata pornit.

Link către comentariu

in carte este specificat 1500 km pentru rodaj. am sa fac o poza si cu ledurile de zi sa le vezi .. parerea mea ca arata mult mai bine ledurile high , dar nici astea nu sunt rele .

Link către comentariu

Clar arata mult mai bine LED-urile High! Dar pe Advance nici nu aveam posibilitatea sa le pun, asa ca n-am ce sa ma plang ... :)

Link către comentariu

Se dovedeste din nou ca traficul din bucuresti este ca in jungla , astazi , stateam frumos la semafor cand am fost agatat de unu care a iesit de pe o straduta laturalnica . Ce ma sfatuiti ? La polish nu cred ca iese , dar nici nu as vrea sa vopsesc toata bara . M as fi gandit la un retus , nu imi vine sa vopsesc toata bara pentru ca nu va mai iesi ca din fabrica . 

0D5F4499-CD77-4EB8-B30E-446F18FF3C57.jpeg

06FDFAF0-1B90-4567-B2EF-8768391F148D.jpeg

Link către comentariu

Pfff...cat ghinion.... imi pare rau pentru tine! Daca nu vrei sa stai prin service cu ea la vopsit, cred ca poti incerca cu niste polish pigmentat, parca Turtle Wax il facea. Poate mai estompeaza din efect. 

Link către comentariu

Stiu senzatia, am gasit-o fix in coltul ala zgariata in parcare, partea "buna" e ca oricum trebuia sa revopseasca PBN bara ca au facut-o prost prima oara...deci da nu iti recomand sa o vopsesti din nou ci incearca un polish sau tot de la Turtle Wax Scratch Remover. Au in Kaufland parca un floacon sub forma unei paste de dinti. Pentru transfer de vopsea este buna, daca e adanc in vopsea mai greu.

Link către comentariu

Din pacate sunt inerete aceste stersaturi in Bucuresti. La fel sunt si eu patit si am preferat sa temporizez la acel moment revopsirea si bine am facut pentru ca mi s-a intamplat mai rau, iar revopsirea a decurs fara probleme la PBN. Prima zgarietura e cea mai dureroasa, apoi nu mai chiar asa. 

Link către comentariu

Am mai vazut pe aici probleme revopsirea , cum ca nu a iesit aceeasi nuanta de vopsea .. eu voi merge la Porsche Bucuresti vest , sa vdem cum o iesi ..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!