Jump to content

VW Passat B7

Muale

Postare recomandată

On 5/18/2018 at 9:38 PM, Muale said:

O sa trag fir din lampa dreapta din portbagaj sa montez una in stânga. Din păcate suprafața capitonajului nu are acea înclinație și lumina se va duce în jos. Mai este varianta sa nu pun lampa in acea adancitura și sa o montez pe peretele lateral mai in spate, în felul asta luminând mai larg spre dreapta. 

De ce nu pui o banda LED in partea de sus a portbagajului. Am vazut ceva variante pe YT. Ma tenteaza si pe mine.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

da, asta e un motiv bun.

iau in calcul dar nu imi place banda led. daca pun ceva in afara de lampa voi pune undeva sus sa nu se vada.

am deja pe la garaj niste module led cob (baghete de 15cm aprox) similare cu o lampa.

testez si vad cum fac; va arat cand e gata

Modificat de loghy
quote post anterior
Link către comentariu

Cam asa ceva se poate face:

Lumineaza destul de bine si nu se vede.

Modificat de CristianH
Link către comentariu

După drumul din Bulgaria, trebuia o spălare. 

Aveam niște ceara într-un spray și am folosit puțin, rezultate decente. Aplicare ușoară (mai puțin faptul ca fiind la spray, ajunge și pe geamuri). Durabilitatea rămâne de văzut. 

IMG_20180529_213357.jpg.9f780322eb5c424d03bd15c77baa0aff.jpg

IMG_20180529_195237-01-1152x864.thumb.jpeg.a44f77059cd91761183fa01d9a31745a.jpeg

Link către comentariu

Arata bine.

Cum e confortul la drum lung fata de fosta masina? motor, cutie, demaraj, spatiu interior ?

Ignoram consumurile si si gadgeturile in plus la b7.

Modificat de deenman
Link către comentariu

Net superioara la comfort, înghite km mult mai ușor și relaxant pt șofer. Ajuta și gadget-urile și motorul. 

Cutia e similara, poate treapta 1 e mai scurta. 

Motorul CR este mai fin fata de fostul PD, la depășiri am impresia ca nu trage dar ma uit pe bord și ajung repede la 130km (și mai mult dar nu e legal). 

Suspensia pe spate e ciudata, cu 4 persoane și bagaje puține in portbagaj, era destul de aproape aripa de roata. Poate sunt arcurile obosite? 

Spațiu interior mai mare în spate, pt mine nu este diferența. 

Portbagajul foarte mare dar gura de încărcare mica (vs break). Dacă pun ceva ce se duce lângă spătarul banchetei la frână, ma înghite cu totul pana ajung :). 

Link către comentariu

Am luat și astea

IMG_20180530_190815-864x1152.thumb.jpg.9829e6d5ac96bdb9217336122f4c5387.jpg

Din păcate sunt echipate cu bec normal, trebuie sa caut și niște led-uri pt ele. 

Link către comentariu

Am uitat sa iti zic , lampile led din usi ar trebui sa fie si canbus , daca nu sunt  iti vor da eroare la scanare cu vcds  dar nu se va aprinde bec in bord .    Eu am uitat sa ma uit la acest aspect si  le-am luat fara canbus :banghead:  Am testat ieri la lampa de la portbagaj una din lampi cu ledul instalat si imi da eroare  pe vcds , dar nu se aprinde nimic in bord. Lampa ramane aprinsa in continuare , nu se stinge dar ma seaca ca da eroare....   

Modificat de Doomy
Link către comentariu

In cazul asta e mai bine cu LED fara canbus pentru ca tine mult mai mult. Poti pune LED-uri Philips sau Osram și cu alea nu mai ai treaba. Led-urile cu rezistente se pot arde mult mai repede decât cele fără.

Link către comentariu

@Doomy a venit la fix precizarea, eram gata sa comand unele. Vad ca nu este mentionat daca dau eroare sau nu.

Daca dau doar la scan si nu pe bord / nu se sting nu ar fi problema foarte mare.

Link către comentariu
On 5/29/2018 at 1:05 PM, Muale said:

da, asta e un motiv bun.

iau in calcul dar nu imi place banda led. daca pun ceva in afara de lampa voi pune undeva sus sa nu se vada.

am deja pe la garaj niste module led cob (baghete de 15cm aprox) similare cu o lampa.

testez si vad cum fac; va arat cand e gata

Daca nu bagi capul in portbagaj sa te uiti in sus nu cred ca te va deranja aspectul non-oem

Screenshot_20180601-222142.png

Link către comentariu

Aseară m-am întors dintr-o plimbare de 1000km prin tara. 

Mulțumit de mașină, consum (5.7%) comfort putere (deși la capitolul asta merge puțin mai mult, mai ales la depășiri). 

Este plina de muște, chiar dacă am prins o ploaie torențială la întoarcere, pe A1. 

IMG_20180601_125026-1152x864.jpg

Link către comentariu

A mai ajuns un colet. 

Mai greu cu montajul... IMG_20180604_181820-1152x864.thumb.jpg.54e9ffe8df44f06c2c22d40292cdf371.jpg

Link către comentariu

Nice !   Eu am ales sa schimb becurile w5w din cele existente cu unele led .  Daca nu sunt multumit atunci voi trece si la lampi noi. 

Link către comentariu

Ce model de bec, clasic cum e în plafoniera? 

Le-ai pus deja, cum se vede?

Link către comentariu

Nu l-am pus inca ca nu am achizitionat inca ledurile , din cate am citit este w5w clasic de plafoniera.  O sa ma orientez spre un w5w cu lupa.  

Link către comentariu

Standard este bec de plafoniera,asa e.

Treaba e sa bata în jos ca un led clasic bate in toate părțile. 

Link către comentariu

Sunt Leduri W5W cu lupa care bat in jos ca cel din imagine ,  ideea ca si la lungime sa se potriveasca  : 

leduri-auto-canbus-cu-lupa-model-t10-w5w-10-led-uri-smd-5630_7735640.jpg.3091677be8e7cbf2fc27940097dffe08.jpg

Link către comentariu

Bat în jos dar becul clasic e pus într-o parte în lampa :)

Link către comentariu

Eu la pus la a mea (cred ca e cam aceeasi plafoniera) ledurile de la Philips. Fara probleme de aproape 1 an. Lumineaza ok, mult mai alb, se vad ok si in plafoniera, avand acelasi format ca becul clasic.

Link către comentariu

Pana la urma ai comandat ledurile pentru luminile din usi ? 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!