Jump to content

Volan new beetle


cereall
 Share

Recommended Posts

Salut, stie cineva daca pot sa schimb volanul cu alt model tot de la vw? Gen golf 4,bora....modelul cu mahon.Am si un volan de pe o alfa tot cu mahon si as fi curios daca merge modificat pe beetle. Multumesc

Link to comment
Share on other sites

Da! Poti sa pui aproape orice volan de la oricare marca din grup. Sa faci comenzile, daca volanul nou are (cel de Golf 4 banuiesc ca nu) sa se aprinda e ceva mai greu, si sa le faci sa si functioneze e si mai greu, dar sa-l pui si sa functioneze airbag-ul e usor.

Cel de Alfa nu stiu daca merge pus.

Link to comment
Share on other sites

pt comenzi 

1. trebuie sa ai masina cu echipare pt volan multifunctional - daca nu ai, trebuie sa fac retrofit la volan mutifunctional intai.

2. daca vrei volan mai nou (eu am pus pe T5, Golf 4, etc - volane de Golf 7) trebuie cumparata o interfata mai scumpa... in jurul la 150-200 euro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in broserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim! :) 

 

Accept