Jump to content

Modificari, Upgrade-uri, Update-uri, Retrofit

cascadoru
 Share

Postare recomandată

Discutia de atunci era despre retrofit pentru drive modes

Modificat de Cosmin R.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

7 hours ago, Cosmin R. said:

In ce modul se activeaza? Nu in 5f? In acelasi fel cu meniurile sport ai offroad. Eu cand am activat carplay, mi-a activat toate codurile

Nu. Când se activează și vb de FeC și Swap...vb de resoftare module care se fac online, cu fabrica, pt a activa. Motor, abs, tot.....

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare!

Am un B8 DSG si vreau sa ii pun un volan cu padele(am achizitionat deja  volanul :D) Oare mai am nevoie si de altceva(spira)? La Steering wheel am urmatoarele:

Address 16: Steering wheel (J524)       Labels: 5Q0-953-549.clb
   Part No SW: 3Q0 953 521     HW: 5Q0 953 569 A
   Component: Lenks.Modul   075 0195  
   Revision: FF033033    Serial number: 20150928400581
   Coding: 0010
   Shop #: WSC 00015 115 00001
   ASAM Dataset: EV_SMLSVALEOMQB 001015
   ROD: EV_SMLSVALEOMQB.rod
   VCID: 6DD1A3D2BC50D42A7B-8038

E posibil ca pe viitoar sa imi pun si camera de recunoastere semne/lane assist 

Link către comentariu

Doar montezi volanul, o sa fie plug and play

Link către comentariu

Eu am pus recent camera pentru lane assist. Te costa o căruță de bani... parbrizul, camera, component protection, parametrizare, calibrare, capac, heater, cablu, vcds sau vas. 

Poti economisi semnificativ luând vas6154camera noua si prelata pentru calibrat, dar o sa te chinui putin daca n-ai ruleta, nivel laser, indemanare.. 

- cablu gasesti aici. 

capac pentru camera

- heater dezaburire: 3g0 862 505

- incarcator baterie auto. O sa ai nevoie pentru ca o sa stea ceva timp cu contactul pus

La camera noua pare ca nu mai sare component protection, dar tot tre sa o parametrizezi, apoi sa o calibrezi. Gasesti usor dataset, altfel iti ofer eu. Pentru calibrat poti oricand sa  mergi la colegi si probabil te costa undeva sub 1000 lei.

Link urile sunt catre produsele cumparate de mine. Eu am luat vas ul si am calibrat-o singur acasă.

Am prins prelata pe o rama pe care am facut-o singur si am proiectat un sistem de prindere care sa imi permita sa fac ajustari minore.

https://www.printables.com/model/1048261-vas6430-lane-assist-board-adjustable-legs-projecto

Panoul trebuie pus la 1500mm de centrul rotii rin fata, pe mijloc, paralel cu axa fata a masinii, la o inaltime de 1570mm dintre podea si marginea de sus.

Modificat de Cosmin R.
Link către comentariu

Multumesc de raspuns. :D  Azi am reusit sa pun volanul. Cred ca pentru camera trebuie sa schimb si spira, sa am maneta cu  lane assist.

Modificat de PELEAN
Link către comentariu

Maneta este optionala. Te ajuta doar daca vrei sa o dezactivezi foarte des.

Link către comentariu

Da. Dacă vrei sa fie ca de fabrica,  schimbi grup manete și codezi. Atât.

Da, sepoate și fără maneta

Link către comentariu

salut am schimbat stopuri passat b8 2018 cu modelul mai avansat led 

totul ok mufele de pe aripa au intrat un pic mai greu dar au intrat si functioneza ok 

dar la pozitie am doar cele doua dungi rosii fara acel fond

Am atasat foto cu masina mea inainte si dupa modificare si foto cu o foto de pe net cu un stop ca exemplu 

sa nu fi intrat suficient mufa ?

trebuie activat ?ceva sa funtioneze ?

MULTUMESC

20230703_185209-COLLAGE  SFSF.jpg

Captură de ecran 2024-12-24 102044.png

Link către comentariu

Ziua bună!

La un Passat facelift din 2020 dotat cu basic LED se poate face trecerea la IQ Light doar pt faruri?

Adică nu mă interesează stopurile pe spate ci doar să văd bine noaptea, iar astea basic îmi par chioare rău când circul în beznă totală și fără mașini în față și/ sau spate.

Așadar, în afară de faruri (originale, evident) și codare aferentă, mai am nevoie de altceva?

Am căutat informația asta pe acest topic, dar nu am găsit nimic relevant în acest sens.

Mulțumesc pentru răspunsuri și să aveți în continuare sărbători liniștite.

Link către comentariu

Bcm ul sa suporte modificarea

Dacă ai un scan cu vcds ul sau odis, pune-l aici, sa ne uitam pe el

Link către comentariu

Salutare baieti si la multi ani!

A pus cineva pe  passat sedan b8 blind spot? In ce consta acest upgrade? Imi doresc sa imi pun blind spot dar nu stiu in ce consta si la ce cost sa ma stept.(era sa lovesc pe cineva cand era in unghiul mort, noroc ca nu am schimbat banda, dar  m-am albit la fata) 

Cred ca e cel mai bun upgrade pe care il pot face in momentul de fata.

Multumesc!

Link către comentariu

in principiu ai nevoie de: radarele spate, suportii lor, cablajul radarelor, capacul oglinzilor cu lampile de blind spot si cablajul lor. Plus codari si adaptari.,

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Salut, La multi ani.

Eu am facut retrofitul asta, se numeste din cate am retinut eu "side assist". Cele necesare sunt ce a zis colegul mai sus, eu le-am luat de pe OLX, am vazut si pe Facebook niste baieti care vindeau kit-urile, sau nu in ultimul rand cred ca sunt si pe AliExpress.

Link către comentariu

Radu Marius Florentin

Salut, la mulți ani. 

Aș vrea să pun incalzire în bancheta din spate la un Passat B8, 2016, dacă mă puteți sfatui/îndruma spre această direcție, eventual costuri. 

Vă mulțumesc frumos! 

Link către comentariu

@mihaitzar cat te-a ajuns toata afacerea? A comandat cineva de pe Aliexpress? Sunt ok chiturile de side assist de pe aliexperess?

@Radu Marius Florentin am vazut ca sunt chituri pe aliexpress pentru incalzire bancheta spate in jur de 700 de lei.

Link către comentariu

Pentru kit l-am luat de pe OLX, dar cu factura si cu garantie, 2500 lei. Urmeaza sa fac retrofit la kessy (keyless entry) si aici o sa aleg ceva de pe AliExpress.

Link către comentariu

Va salut! Postez si eu aici o problema in legatura cu unitatea MIB3 de pe masina mea. (VW Arteon). DUpa update OCU la versiune 143 si Update MIB la 0330, A disparut posibilitatea de a seta privacy mode. Iconita de langa globul pamantesc a disparut. Are cineva idee despre ce anume trebuie facut sa o pot activa la loc? In momentul de fata nu sunt erori nici pe OCU si nici pe 5f. 

xx.jpg

Link către comentariu

Pai acolo e profilul de utilizator. Intra si seteaza iar la profil ce setari vrei. Si apropos, e vreo schimbare fata de 324? Sa stiu daca imi mai bat capul sa fac update.

Modificat de teo0605
Link către comentariu

Nu stiu daca este vreo diferenta deoarece am facut imediat update de la 0156-0270,  0270-0330 si apoi 0330 - 0332. Acum Aparatul merge impecabil!!!! Doar ca nu pot accesa meniul privacy. Primesc mesajul "Privacy settings and servicess is curently unavialable". Ma gandeam daca stie cineva vreo setare in odis care sa reactiveze aceasta/aceste, setare/setari.

Modificat de mokkojunior
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!