Jump to content

Modificari, Upgrade-uri, Update-uri, Retrofit

cascadoru
 Share

Postare recomandată

am inteles, multumesc. Ai idee cam la ce pret s ar ridica costul retrofitului asta? eu am si ceasuri electronice nu analogice,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Costisitor. Plus o sa fie complicat cu ELV ul, având în vedere ca adaptarea acestuia trebuie făcută online cu ODIS original si acces server Geko, iar acest lucru nu o sa fie posibil pe seria ta de sasiu, întrucât nu este masina echipata cu acesta opțiune, de fabrica 

Link către comentariu

ok. Iti multumesc ....raman la cheie!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

A făcut cineva de aici retrofit la lane assist?(Fara sa fi avut camera initial pe masina). Ce sisteme de siguranță se pot activa?

Din research ul meu de pana acum am gasit pe cineva din Germania care poate activa pACC , remote, daca ai tu 6154a sau chiar si modelul vechi, fie el și clona, dar cere 350 euro pentru asta.

Inteleg ca merg 2 camere: 3q0 980 654 si alta care incepe cu 2q0, cea din urma fiind capabila sa detecteze si pietonii(pedestrian assist). 

Am gasit site ul asta rusesc(rusii astia par sa fie foarte generosi cu chestiile de genul asta) care face referire la pACC. Mai greu cu tradusul acolo. Eu am deja radarul cu 3q0. Pentru camera cu 3q0 nu prea am inteles clar cum funcționează activarea sistemelor de siguranță.(Daca se activeaza cu swap generat sau doar din vcds pe firmware ul potrivit) . Zice si ca trebuie sa treci camera pe rand prin firmware uri, consecutive.

Pe forumul rosstech am gasit ca recent nu mai accepta component protection la camerele care incep cu 2q0 pe masinile care n-au avut initial.

Pe alt forum am gasit ca nu sunt toate feature urile(sistemele de siguranta) disponibile pe toate firmware urile(nu stiu daca e valabil pentru ambele camere)

Link către comentariu

Sunt mai mulți colegi aici care te pot ajuta. Ai PM cu cine m-a ajutat pe mine

Link către comentariu

Salutare.

Se poate activa/coda la B8 sistemul de siguranta in asa fel incat sa nu te lase sa deschizi usa daca radarul sesizeaza masina venind din spate? Evident trebuie sa ai motorul/ contactul pus iar cutia sa nu fie in modul Racheta. Practic sa ai sistemul rear trafic assist activ in modul P sau D cand esti pe frana.

Seara buna. 

Link către comentariu

Nu, nu se poate

Link către comentariu

La un Macan 2020, pe panoul cu butoane din plafon, am 3 butoane libere(fara functii atribuite)

Se pot face clona cu telecomanda la garaj/bariera etc?

Link către comentariu

Există consolă acoperiș cu butoane pt deschidere ușă garaj. Gen home link de la Audi. 
Poți face retrofiting la sistemul respectiv. Si butoanele din dreapta devin 3 butoane pt 3 activări telecomanda. Dar nu e de-ajuns doar să schimbi plafoniera. 

se poate vedea ce butoane ai libere și se poate face o modificare artizanală. Un electrician bun poate ști ce se poate face. Eu la Passat am modificat butonul pt deschidere perdeluța sedan să deschidă poarta la curte. 

https://www.ebay.it/itm/112846986567?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=E8Rj_SnKTIG&sssrc=4429486&ssuid=2dJwXeh-T6m&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut. Vreau sa pun oglinzi pliabile pe passatul meu B8.5, 2020. Ma intereseaza , daca stie cineva ce mufa e la calculatorul usii, daca e cu una sau cu doua mufe oglinda ca sa stiu ce caut. Oglinzi de B8.5 sunt f greu de gasit si de B8 gasesc mai usor. Mersi !

Link către comentariu

Credeam ca sunt standard pe modelele mai noi. Credeam ca b8 ul meu din 2018 e basic ul..si are oglinzi pliabile +mirror down.

Merita efortul? Eu mi-am blestemat zilele cand am tras 2 fire suplimentare pentru side assist. Mi s-a invinetit bicepsul incercand sa eliberez cablul vechi din toate prinderile, apoi sa trag firele suplimentare prin tubul protector.nu cred ca sunt tocmai ieftine oglinzile+ modulele. Uita te pe thread. Au mai facut colegi retrofitul asta.

Eu le am setat sa se plieze doar daca apas lung pe inchidere, dar de cele mai multe ori uit sa le pliez cand sunt la cumpărături.am dezactivat si mirror down ul fiindca nu prea se aplica nici el nevoilor mele.

Mi se pare mult mai utila camera.

Modificat de Cosmin R.
Link către comentariu

9 hours ago, teo0605 said:

Salut. Vreau sa pun oglinzi pliabile pe passatul meu B8.5, 2020. Ma intereseaza , daca stie cineva ce mufa e la calculatorul usii, daca e cu una sau cu doua mufe oglinda ca sa stiu ce caut. Oglinzi de B8.5 sunt f greu de gasit si de B8 gasesc mai usor. Mersi !

Oglinzile au aceleași mufe, doar mai mulți pini în mufa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!