Jump to content

Modificari, Upgrade-uri, Update-uri, Retrofit

cascadoru
 Share

Postare recomandată

Cum adică ai regândit cablajul? L-ai făcut după ureche sau după cum e pe diagrama electrică? 

Cum ziceam mai sus. Dacă sunt corecte adaptările și dacă cablajul a fost modificat corespunzător cu diagrama de la led high, trebuie sa funcționeze. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am acesta centrala electrica 5Q0 937 086 BM care pe partea de codari nu stie decat sa lucreze decat cu  ledurile basic, astfel am scos pinul care era in mufa la pozitia patru, l-am pus introdus in pozitia 8 cred...care activeaza partea de led care ma interesa in forma de C din aripa! Din acel pin am facut un cablaj cu un alt pin cu care m-am intepat in pozitia 4 initial! Acest lucru l-am facut pe stopul de pe aripa! Aceasi operatiune am facut si pe alimetarile de pe haion! Aceasta operatiune am facut-o evident stanga/dreapta!  Partea ghidusie ce urmeaza(dar ma mai gandesc daca o fac) este sa trag un fir din aripa in haion pentru a activa si ledul pentru frana! Sigur ca stopul led basic nu are pozitie de frana pentru haion!  A fost un pic de munca...dar decat sa inlocuiesc centrala si sa trag fire prin toata masina...am preferat aceasta metoda! Totul este ok...fara erori in bcm!

Link către comentariu

pai asa spune. ca ai facut un fel de adaptare la cablaj. De aici si erorile. 

Cand ceri o parere, un sfat, da toate detaliile, sa stie lumea ce sa te sfatuiasca.

Schemele electrice presupun ca le ai. 

Link către comentariu

Scuze dacă am fost ambiguu...pana la urma am luat tauru de coarne...bine cu ajutorul...unui bun prieten din reprezentanta care mi-a dat ajutorul necesar la schemele electrice! 

Apreciez...ca ma acceptați și asa...mai de grădiniță la toate acestea!

Vedem ce urmează...

Sigur nu o sa ma pot abține...

Link către comentariu

Salut, 

Am un Passat B8 2017, trendline. doresc sa stiu daca "il pot face" highline? 

Link către comentariu

Daca ai bugetul necesar îl faci și Ferrari. 
Orice se poate face, retrofitinguri, codari etc. Depinde cât ești dispus sa cheltui. 

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare,

Exista printre voi persoane care au reusit sa ridice garda unui Passat B8 Alltrack? As vrea sa stiu daca se poate ridica cu 2 - 2,5 cm de la sol si unde as putea gasi piesele pentru o asemenea lucrare. de asemeni stiti careva unde gasesc un scut metalic pentru a inlocui scutul de plastic de sub motor?

Link către comentariu

Ai arcurile schimbate? Sau sunt vechi? De acolo ai putea câștiga 1cm...daca pui arcuri cu vreo 2 categorii de greutate mai sus iar mai câștigi 1cm...

Link către comentariu

Masina e din 2018 si arcurile nu sunt schimbate pt ca sunt ok. Dar cred ca as putea schimba arcurile daca doar din arcuri as castiga 1 -2 cm... Ar fi si ieftin.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunță la QUOTE pt postul anterior.
Link către comentariu

• 3 weeks later...
On 22.03.2020 at 18:42, krysty_77 a scris:

Mulțumesc, iar cu aceasta ocazie s-a rezolvat și acest retrofit. 

Ce codare trebuie facuta pt lumini avertizare usa ? Am activat din long coding functia , se aprind cateva secunde si se sting , chiar daca portiera ramane deschisa. Mai e vreo codare ?

Link către comentariu

Ce lampi ai pus? Led ? Probabil e o problema cu dimmingul lor..

Link către comentariu

Led dar chinezarii

Am pus o lampa led de nr si am facut proba . Aia ramane aprinsa . Astea cu proiectie pe asfalt se sting imediat

Link către comentariu

Am verificat lampile pe un superb din 2013 si stau aprinse . La mine se aprind o secunda si se sting. Stie cineva de ce ?

IMG_4474.jpeg

IMG_4476.jpeg

IMG_4477.jpeg

IMG_4479.jpeg

IMG_4480.jpeg

Link către comentariu

Vezi pe adaptari daca ai ceva legat de dimmingul sau tipul becului/led.

Link către comentariu

Da nu stiu exact unde sa intru 

Link către comentariu

La calculator usa,  pe Superb 2 ? Ma indoiesc ca poti modifica ceva, din vcds. Eventual hardware rezolvat ceva.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

49 minute în urmă, F l o r i n a scris:

La calculator usa,  pe Superb 2 ? Ma indoiesc ca poti modifica ceva, din vcds. Eventual hardware rezolvat ceva.

Pe superb 2 am probat lampa care o aveam de montat pe Passat B8 . El are lampa cu bec . Dar functioneaza si asta cu logo wv . Nu stiu de ce la mine se aprinde si imediat se stinge

Link către comentariu

Pt ca vb de alta rezistenta, fata de cat stie calc usa, ca trebuie sa găseasca, la un bec bun. Dar din vcds, nu ai ce sa faci, la modelul tau

Link către comentariu

Ce ar trebui sa pun ? Doar originale ? Am  pus una de numar cu led si aia merge perfect . 

IMG_4592.jpeg

Link către comentariu

Originale sau cu un consum similar cu acestea

Link către comentariu

Stie cineva pasii pentru schimbare calculatoare de usa pe fata ? De la cele lowline la cele highline ? 

IMG_4579.jpeg

IMG_4580.jpeg

Link către comentariu

Montezi si codezi, daca sunt de pe aceelasi model, marca si daca sunt second-hand 

Daca sunt noi, trebuie parametrizate intai, cu fisierele necesare si vcp pro sau odis.

Link către comentariu

Salutare,

Fiind obisnuit cu faruri led de pe masina anterioara, farurile (halogen) pe care le am in prezent pe passat mi se par cam "chioare", asa ca ma bate gandul la un upgrade.

1. Din ce am citit pe un alt topic, farurile care se gasesc pe site-urile din China ar fi plug-and-play. Sa inteleg din asta ca doar trebuie date jos cele halogen si conectate cele noi (fara a fi necesare alte conexiuni, calculatoare, codari etc.)?

Ca daca e asa, ma bate gandul sa dau o comanda. Din ce am observat, pretul e in jur de 1200 lei/buc, comanda minima fiind de 4 bucati. Daca iau 4, iar 3 le vand pe net la pretul de achizitie, costul meu final va fi de doar 1200 lei, in contextul in care la noi perechea de faruri incepe de la 3000 lei.

2. Daca schimb farurile actuale cu unele led, pt a fi in legalitate ar trebui, banuiesc, trec cu masina si pe la RAR, pt. omologare. Ce presupune asta, ca riscuri, costuri etc.?

Link către comentariu

Dar tu nu ai nevoie de 2 bucati (...ma gandesc ca nu ai moniciclu 🙂 )? Atunci din 4 iti raman 2 tie si 2 le vinzi.

Oricum eu as avea foarte mari dubii despre farurile din China. In 99% din cazuri nu au nici pe departe puterea declarata oficial. Nu mai vorbesc despre garantie in caz ca se intampla ceva cu ele. Sincer as merge pe orginal daca gasesti la ceva dezmembrari sau iti schimbi becurile halogen cu unele mai calitative si mai puternice.

Link către comentariu

Am pus lampi led si fata si spate , simple , fara logo wv si functioneaza perfect . Pe spate usile nu au calculatoare asa ca se face conexiunea din al 2-lea fir de sus in jos de la mufa neagra ce comanda inchiderea portierei si celalalt fir de la mufa motorasului pt inchidere geam pin 2 ( primul fir gros din mufa ce are culoarea alba ) . La fel si pt partea stanga spate . Nu mai e nevoie de nici o codare , daca s-a codat pe usile fata . 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!