Jump to content

Modificari, Upgrade-uri, Update-uri, Retrofit

cascadoru
 Share

Postare recomandată

Discutia de atunci era despre retrofit pentru drive modes

Modificat de Cosmin R.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

7 hours ago, Cosmin R. said:

In ce modul se activeaza? Nu in 5f? In acelasi fel cu meniurile sport ai offroad. Eu cand am activat carplay, mi-a activat toate codurile

Nu. Când se activează și vb de FeC și Swap...vb de resoftare module care se fac online, cu fabrica, pt a activa. Motor, abs, tot.....

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare!

Am un B8 DSG si vreau sa ii pun un volan cu padele(am achizitionat deja  volanul :D) Oare mai am nevoie si de altceva(spira)? La Steering wheel am urmatoarele:

Address 16: Steering wheel (J524)       Labels: 5Q0-953-549.clb
   Part No SW: 3Q0 953 521     HW: 5Q0 953 569 A
   Component: Lenks.Modul   075 0195  
   Revision: FF033033    Serial number: 20150928400581
   Coding: 0010
   Shop #: WSC 00015 115 00001
   ASAM Dataset: EV_SMLSVALEOMQB 001015
   ROD: EV_SMLSVALEOMQB.rod
   VCID: 6DD1A3D2BC50D42A7B-8038

E posibil ca pe viitoar sa imi pun si camera de recunoastere semne/lane assist 

Link către comentariu

Doar montezi volanul, o sa fie plug and play

Link către comentariu

Eu am pus recent camera pentru lane assist. Te costa o căruță de bani... parbrizul, camera, component protection, parametrizare, calibrare, capac, heater, cablu, vcds sau vas. 

Poti economisi semnificativ luând vas6154camera noua si prelata pentru calibrat, dar o sa te chinui putin daca n-ai ruleta, nivel laser, indemanare.. 

- cablu gasesti aici. 

capac pentru camera

- heater dezaburire: 3g0 862 505

- incarcator baterie auto. O sa ai nevoie pentru ca o sa stea ceva timp cu contactul pus

La camera noua pare ca nu mai sare component protection, dar tot tre sa o parametrizezi, apoi sa o calibrezi. Gasesti usor dataset, altfel iti ofer eu. Pentru calibrat poti oricand sa  mergi la colegi si probabil te costa undeva sub 1000 lei.

Link urile sunt catre produsele cumparate de mine. Eu am luat vas ul si am calibrat-o singur acasă.

Am prins prelata pe o rama pe care am facut-o singur si am proiectat un sistem de prindere care sa imi permita sa fac ajustari minore.

https://www.printables.com/model/1048261-vas6430-lane-assist-board-adjustable-legs-projecto

Panoul trebuie pus la 1500mm de centrul rotii rin fata, pe mijloc, paralel cu axa fata a masinii, la o inaltime de 1570mm dintre podea si marginea de sus.

Modificat de Cosmin R.
Link către comentariu

Multumesc de raspuns. :D  Azi am reusit sa pun volanul. Cred ca pentru camera trebuie sa schimb si spira, sa am maneta cu  lane assist.

Modificat de PELEAN
Link către comentariu

Maneta este optionala. Te ajuta doar daca vrei sa o dezactivezi foarte des.

Link către comentariu

Da. Dacă vrei sa fie ca de fabrica,  schimbi grup manete și codezi. Atât.

Da, sepoate și fără maneta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!