Jump to content

Acces prindere interioara oglinda sofer Octavia III


MP79
 Share

Postare recomandată

Salut,

Nu am gasit in rubrica de DYI aferenta Skoda Octavia III ceva materiale aferente acestei operatiuni. Ma intereseaza sa ii dau jos fata de usa pentru a verifica si strange suruburile care tin oglinda stanga fixata de usa, intrucat aceasta are un oarecare joc, comparativ cu oglinda din dreapta.

Am gasit pe net un material aferent Golf 7 cu demontare fata usa stanga fata, dar nu stiu daca e similar si la Octavia III (model din noiembrie 2013).

Asadar daca aveti ceva mareriale referitoare la subiect, va rog sa le postati.

M001-Instructions.pdf

Modificat de vdragos
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe youtube ai cautat? Ca e plin de tutoriale acolo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe youtube sunt tutoriale dar nu iti arata cum sa demontezi panoul de usa ca sa ajungi la suruburile interioare care tin oglinda de caroserie. Tutorial am gasit cum sa demontezi semnalizarea de pe oglinda si sa o inlocuiesti cu alta, dar asta este o operatiune care se face pe exterior si implica declipsarea geamului de oglinda si a plasticului ornamental.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din ce vad eu clar in tutorialele alea, oglinda n-are la Octavia 3 nicio treaba cu panoul usii. Surubul de stringere pe interior se acceseaza scotind capacul tweeterului care e clipsat pe usa, nu are suruburi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu e asa. Capacul tweeter-ului e prins pe sub panoul de usa. Trebuie data jos fata de usa si apoi ai acces sa desfaci capacul tweeter-ului si sa ai acces la suruburile alea. 

E un tutorial pe briskoda.net dar nu pot fi vizualizate imaginile https://www.briskoda.net/forums/topic/390360-guide-removing-front-door-card-octavia-mk3-including-changing-tweeter-capacitor-for-better-sound/

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inca o data, esti extrem de confuz in ce soliciti si asa o sa fie greu sa fii ajutat. In primul post si in titlu (pe care l-am editat pentru nu reflecta de fapt problema ta) reclami ca nu exista un tutorial pentru demontat fata de usa la masina ta. El exista pe youtube (de exemplu aici).

Ca sa accesezi prinderea oglinzii, trebuie dat jos capacul tweeterului. Nu mi-e clar daca pentru asta trebuie data jos fata de usa. Daca trebuie, o dai jos conform tutorialului si declipsezi capacul respectiv.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu cand am fost prima data confuz..... :) ... ca sa existe si un "inca odata"...

In fine multumesc ca ai editat corect titlul ca sa reflecte problema prezentata

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!