Jump to content

Am schimbat masina !

geox1973

Postare recomandată

Salutare,

Mi-am schimbat masina. :)

Vechiul Passat 1.8 T,1998,AEB,110kW,berlina, "s-a transformat " intr-o saptamana in 1.9 TDI,2001,AVB,74kW,variant.

Diferenta este destul de mare si este in favoarea diesel-ului.

Vor fi cateva modificari: jante,chip,etc

Urmeaza foto.

GeorgeP

Link către comentariu

Ai renuntat la 150 CP pentru 100 CP ??? :) :( . Bine nu vreau sa fiu carcotas si sa nu ma intelegi gresit, dar eu in locul tau alegeam macar motorul de 130 CP. Numa bine si sa-l folosesti sanatos. :)

Link către comentariu

Salut,

Asa am gasit-o.

Urmeaza sa ma informez la dl.Voinea si sa o mai ridic putin , cam pe la 130cp. :)

Link către comentariu

Eu am una de 130 CP...tot variant si cam de multisor ma tot gandesc sa ii fac un chip tuning sa o duc pe la 160...165 CP... da ba nu sunt fonduri... ba nu e chef de a merge pana hat departe la Bucuresti... da pana la urma se va intampla; cel mai probabil la vara. Daca o duci pana pe la 130 CP o sa se miste destul de bine.... te bagi apoi la sprinturi de pe la semafoare... etc :P . Numa bine si sa o folosesti sanatos :) .

Link către comentariu

Ma bucur pentru tine! Ce te-a determinat sa schimbi tipul de motor (de la Otto la Diesel) ? Evident nu (doar) consumul..

Link către comentariu
  andREI a scris:
Ma bucur pentru tine! Ce te-a determinat sa schimbi tipul de motor (de la Otto la Diesel) ? Evident nu (doar) consumul..

Salut,

Se pare ca a fost o miscare cu bataie lunga, doream sa mai "sar" cativa ani, imi placea si modelul cu facelift, m-am gandit si la o masina de familie (variant) si da si consumul a fost un factor.La consum am fost influentat de singura mea masina diesel pe care am avut-o, un Golf II din 1985 parca, 1.6D , care in 1997 , cand mergeam cu el parca nu se mai termina motorina.Ceva de speriat. :rolleyes:

Oricum ,am zis sa incerc si un PD , de ce nu.Am 2 prieteni cu Sharan AUY , noi avem la birou multe dieseluri asa ca....l-am luat pe asta argintiu si lung.

Cam asta ar fi.

GeorgeP

Link către comentariu

Chiar nu inteleg cum ai putut sa iti dai 1.8 T pe un TDI si mai ales de 100 de CP.Eu zic ca nu se compara,si nu a-si fi facut schimbarea asta nici daca m-ar fi batut unu.Probabil consumul te-a determinat sa faci asta ca altfel nu inteleg,oricum in cel mai rau caz as fi ales TDI de 130CP,cum spunea si Claudiu_83.Zici ca diferenta este destul de mare si asta in favoarea TDI- singura diferenta in bine este consumul ,k alta nu vad,poti sa detaliezi diferenta in bine? no offence

Link către comentariu

Pai, as incerca eu cu o diferenta. cuplul..210nm vs. 250nm, desi, intre noi fie vorba, 50 cp, care fac diferenta, suplinesc din plin diferenta de cuplu.

Link către comentariu
  motan a scris:

Chiar nu inteleg cum ai putut sa iti dai 1.8 T pe un TDI si mai ales de 100 de CP.Probabil consumul te-a determinat sa faci asta ca altfel nu inteleg.

Salut,

De ce diesel, DE CE NU ?!

Nu este vorba de consum , eu fac aproximativ 10.000-11.000km pe an asa ca nu era o problema.Passat-ul meu 1.8T consuma in oras 10.5-11.5 l/100km ,adica bine.Avnd in vedere ca am avut numai masini pe benzina (BMW 325i,525i,735i,750iL,MB 560SEC etc.) cu motoare mari nu prea ma intereseaza consumul.

1.8T-ul pe care l-am avut a fost o ocazie foarte buna, l-am luat, am mers cu el un an jumatate si l-am schimbat.

Am fost multumit de VW si pentru moment am hotarat sa raman "in zona".

Sigur, cuplul ar fi ceva , dar nu asta este.

Este altceva , nu am avut Variant si am vrut si o schimbare.

Gasisem si un Audi A4 Avant 1.9TDI dar nu m-am inteles cu proprietarul.

Despre "caluti" ce sa zic, mi-a trecut "mania" asta , dar ea poate reveni oricand si ca sa preintampin asta voi merge sa discut cu Dl. Voinea despre posibilitatea cresterii lor. :)

Cam atat.

GeorgeP

Link către comentariu

:) Ai o poza cu schema de inmultire a calutilor pe pagina principala :(

Link către comentariu
  andREI a scris:
:) Ai o poza cu schema de inmultire a calutilor pe pagina principala :(

da, da ma "duc" acum sa ma uit.

Multumesc.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut,

Adaug 1 poza facuta in graba.Urmeaza unele mai bune.

Link către comentariu

Este ok masina...pare ingrijita... pacat de lovitura aia de pe bara din fata...da aia sa fie cea mai mare problema... :D :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Cum ai putut sa treci de la BMW 750 la o maisna cu tractiune fata si diesel pe deasupra? :huh: (no offence pt. toti detinatorii de diesel). Sunt pur si simplu uimit. Ai trecut peste sportivitatea BMW-ului si luxul Mercedesului la o masina mass selling? Passatul este una din cele mai bune masini privind raportul calitate/pret dar totusi cum ai putut face asa ceva?Astept un raspuns!

Link către comentariu

@taz Are vreun scop postul tau? Ce fel de raspuns "astepti"?

Link către comentariu

TazVW ..i-a trecut mania vitezei... desi de la 300CP la 100 e diferenta cam mare .

Link către comentariu
  Ice_2k a scris:
@taz Are vreun scop postul tau? Ce fel de raspuns "astepti"?

Astept sa vad ce l-a determinat sa faca asta.Un motiv.

Link către comentariu

@TazVW

- trecerea a fost treptata.

- se poate adauga nevoia de schimbare , asa, o data la 2 ani.

- oricum in afara de 2 exceptii toate fostele au fost "nemtoaice" :lol:

- evident un motor V12 ofera destula satisfactie , dar cu timpul......vrem altceva, iar sportivitate gasim la mai multe marci.

- lux la MB , da ,si...

- unii oameni astepta si altceva de la masini, nu merg numai cu anul,culoarea si caii :lol:

GeorgeP

Link către comentariu
  • 2 months later...

Bravo tie pt. schimbarea facuta . (eu fan TDi) ai sa vezi tu diferentele. Si eu zic ca o masina breck e tot ce iti trebuie daca ai si familie, iar daca ai familie nu-ti trebuie multi cai ca-ti da nevasta cu cotu, de te scapi si tu putin la hergelie.

Bravo tie pt. schimbarea facuta . (eu fan TDi) ai sa vezi tu diferentele. Si eu zic ca o masina breck e tot ce iti trebuie daca ai si familie, iar daca ai familie nu-ti trebuie multi cai ca-ti da nevasta cu cotu, de te scapi si tu putin la hergelie.

Link către comentariu

Nu prea mai conteaza ce a fost inainte.

Ai o masina foarte buna! S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Ce-a fost ... a fost.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!