Jump to content

MODULUL CONFORT


ionut voion
 Share

Postare recomandată

Bună seara am o problema la passat-ul meu adica am un fir deslipit in una din mufele care intră in modulul confort e un fir negru fix ca la mufa de antena firul central ( miezul) e dezlipit din mufa e vorba de mufa mai mica aia cu mai puțini pini si in mufa e un pin care nu are fir dar treaba e ca firul dezlipit nu era pe pozitia ca de acolo ar fi dezlipit a trebuit sa il trec pe sub alte fire sa il duc unde cred eu ca ar trebui sa fie aveti idee ce e cu el de la ce este e un fir transparent si treaba e ca nu mai merge centralizata plafoniera lampa de la portiera alarma in schimb imi sta aprins mersul inapoi in permanenta 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dadada, tot tot tot am inteles. Fara inceput, fara sfarsit, fara virgula, fara macar o poza... Noi suntem Zana Maseluta care stim problema ta si cu un click o rezolvam.

Invata sa scrii, invata sa faci poze si nu in ultimul rand, invata sa cauti.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • C o s m i n a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!