Jump to content

Internet in the car


Frank SF
 Share

Postare recomandată

Sper sa fie ok ca intreb aici - voi ce ati facut la expirarea ofertei de 1 an de zile vodafone internet in the car rezultata din parteneriatul vodafone-porsche/vw?

Anul oferit gratuit a expirat si desi mi se spusese ca ma va contacta vodafone pt prelungire, nu m-a contactat nimeni. Intre timp, am uitat parola si userul de pe site-ul "vodafone internet in the car". Am incercat sa vorbesc la Vodafone si e un total mister cu serviciul asta.  Mai intai am fost la un magazin Vodafone in drumul meu unde datele de mai jos au fost inutile pentru ca in sistemul lor angajatii de acolo aveau blocat accesul la sim-ul/numarul respectiv. Am sunat apoi la *221 unde dupa multe asteptari si parlamentari am fost sfatuit sa sun la 0040 31 780 1205 care este call center dedicat Vodafone Internet in the Car. Acolo am vorbit cu o domnisoara foarte draguta si binevoitoare care insa nu a reusit sa ma ajute cu nimic. Mai intai, mi-a cerut adresa de mail cu care m-am integistrat in sistem insa tipa nu m-a putut gasi in sistem cu nici una din adresele mele de mail private pe care le folosesc. In cele din urma m-a cautat dupa seria de SIM si mi-a zis ca acel sim nu este aferent serviciului Internet in the Car ci unui abonament lunar de date pe client firma si ca daca vreau reactivarea sau activarea unui serviciu nou Internet in the Car trebuie sa iau legatura cu dealerul meu auto ca ea nu poate seta sau activa nimic. Am vorbit cu dealerul care a vorbit la Porsche Romania si in final m-a sunat cineva de la Vodafone pt clarificari dar inca nu era lamurit si nu avea o solutie. Oricum cica sim-ul pt "Vodafone Internet in the car" nu este un simplu sim de date ci este un sim M2M (machine-2-machine)

Acuma, sigur ca as putea lua un sim obisnuit de date si sa il pun in Car Stick dar as vrea sa merg pe varianta Internet in the Car deoarece inteleg ca sunt niste pachete pe perioade care se pot activa prepay cu card bancar (in functie de cand folosesc masina) - n-as mai face inca un abonament - si de asemenea inteleg ca ar fi oarecum optimizate pentru folosirea in miscare (de exemplu pe valea oltului unde mobilul nu avea semnal Car Net-ul era functional).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salut,

Tu vorbești de Internet adică Wi-Fi disponibil sau doar serviciile Car Net?

La Touareg (2019) aveam slot de SIM în torpedou și aveam Wi-Fi în mașină (cu SIM-ul meu, un prepay Orange), la Tiguan nu am așa ceva. Mă rog, aici a fost prostia dealerului (și a mea) la configurarea mașinii.

Car Net funcționează fără să am vreo ofertă de la niciun operator de telefonie mobilă. Pentru internet folosesc un hotspot 4G tp-link, însă nu prea îi văd utilitatea.

De exemplu, mașina nu se poate conecta prin el la internet să caute update-uri. Pentru asta, e nevoie de car stick LTE. Asta e, mai scot niște bani.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu stiu daca ti-ai dat seama ca ai raspuns unei postari de 2 ani.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!