Jump to content

Intalnire Seat

DaniS
 Share

Postare recomandată

Toni, ne pare rau ca nu ai venit. Cred ca sigur am fi avut nevoie de experienta ta in car detailing si nu numai.

Pentru jante incearca poza asta:

http://img408.imageshack.us/my.php?image=p1010335lr3.jpg

Incearca s-o maresti, nu e foarte clara dar poti sa-ti faci o idee. Din cate stiu, erau cromate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

62

• Matrixu

28

• FiReBuRn

24

• leone82

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Diseara, pentru cine vrea sa vina la o plimbare nocturna, niste poze si un pahar de vorba, ne vedem in fata la casa poporului la ora 10, sa planificam urmatoarea intalnire Seat. Mie sincer mi-a placut la nebunie sa vad 30 de seaturi unul langa altul...

Pai ne vedem diseara la 10 la casa poporului sa stiu si eu sa vin? Si asa nu prea am ce face pe acasa pana nu se face ceva mai racoare. Buzz la 0723611683

Link către comentariu

Eu va astept acolo... jumatate de ora. Daca nu veniti, plec aiurea la plimbare. Nu va pot suna eu pe toti...

Link către comentariu

Eu va astept acolo... jumatate de ora. Daca nu veniti, plec aiurea la plimbare. Nu va pot suna eu pe toti...

Te-am sunat adineauri dar mi-am dat seama prea tarziu ca de fapt eram pe casca si eu incercam sa vb la telefon :P

Ar veni si prietena dar sa nu fie singura femeie de pe acolo :P

Link către comentariu

Te-am sunat adineauri dar mi-am dat seama prea tarziu ca de fapt eram pe casca si eu incercam sa vb la telefon :P

Ar veni si prietena dar sa nu fie singura femeie de pe acolo :P

daca reusesc sa o conving si eu pe prietena mea sa imi conduca trasura vin si eu diseara si prietena ta n-o sa fie singura fata :P

Link către comentariu

Si eu vin cu prietena ..deci poti sa stai linistit :P ..

Inca un rand de poze

imag3756xw0.th.jpg imag3754gf8.th.jpg imag3757vh8.th.jpg imag3758dk7.th.jpg imag3759rs7.th.jpg imag3760bk4.th.jpg imag3761qr6.th.jpg imag3762jh4.th.jpg imag3763hb2.th.jpg imag3764xo2.th.jpg imag3765nx6.th.jpg imag3766uf4.th.jpg imag3767ar7.th.jpg imag3768zp6.th.jpg imag3769bo4.th.jpg imag3770dg4.th.jpg imag3780im9.th.jpgimag3771zy1.th.jpg imag3772qb4.th.jpg imag3773zo4.th.jpg imag3774km4.th.jpg imag3775mn3.th.jpg imag3776ld6.th.jpg imag3777kp1.th.jpg imag3778hh5.th.jpg imag3779bl5.th.jpg imag3781bx0.th.jpg imag3782uc2.th.jpg imag3783yx1.th.jpg imag3785ug3.th.jpg imag3786om0.th.jpg imag3784dt9.th.jpg

Cam atat de la mine, imi cer scuze ca apare pe poza data de 29.06 ..am uitat sa setez aparatul :P Nu toate sunt reusite ..dar bine ca SUNT!! :P

Link către comentariu

A fost super intalnirea, ca si cele de pe acum. Ma bucur ca Seat-istii sunt o mare familie! :P

Si, apropos, :D

Link către comentariu

Ne stranseseram si aseara vreo 7-8 seaturi, bravo. Cand mai aveti chef de plimbare ne mai intalnim. La plecare am facut si o tura pana la victoriei si apoi spre casa, pacat ca nu am fost toti in coloana.

Link către comentariu

CristiN, daca ai facut niste poze si aseara, nu le pui si tu undeva sa ne vedem si noi? Thx! (ale mele nu prea au iesit :vaidecapulmeu: )

Modificat de scoalaveche
Link către comentariu

Urmatoarea intalnire cand e???....imi pare rau ca n+am ajuns....astept de pe o zi pe alta sa ma sune dealer-ul. Inca e pe drum!!

Link către comentariu

Faine poze; Dar cum s-au evaporat ibizele galbene? La politehnica erau (cu totul) 6 masini galbene; la casa poporului au ajuns doar 4 :D

Am zarit pe acolo un seat I negru (un fratior) - urat din partea mea ca l-am lasat singur !

De tricouri ceva nou?

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Foarte tare intalnirea,ma bucur ca am putut participa si ca am cunoscut si alti posesori Seat.

Imi pare rau ca nu am ajuns si seara :Driver:

Pozele sunt excelente :Driver:

Link către comentariu

FOarte frumoasa intalnirea, foarte frumoase pozele.

Imi pare rau ca nu am ajuns dar am fost plecat din Bucuresti.

SEAT RULES

Link către comentariu

Hai sa organizam urmatoarea intalnire....cand si unde???Sunt nerabdator!! :)

Link către comentariu

yep...o prima intalnire pt LEONtin cu fratiorii si fratii mai mari de la SEAT...

WELCOME TO THE FAMILY...

what's NEXT???

:(

Link către comentariu

A fost super ok intalnirea. Dovada ca m-am si inscris pe forum si cu ocazia asta va salut pe toti !

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum si salutari! :salut:

Si ca sa fiu ontopic: super intalnire, super oameni, super vreme. :D

Nu ma asteptam la asa multe seaturi. La intalnirile saptamanale, se strang foarte putine.

Link către comentariu

Desi organizarea, din punctul meu de vedere, a lasat de dorit, si aici e in principal vina mea, impresiile favorabile ma fac sa ma gandesc deja la o noua intalnire Seat. Si pentru ca ar fi multe de imbunatatit, mai ales pe partea de organizare, iata la ce mai gandesc eu:

- in primul rand, locatia de la casa poporului se preteaza mult mai bine unei asemenea intalniri;

- intalnirea trebuie sa aiba loc dupa-amiaza spre seara, nu am rezistat decat o ora in caldura;

- exista o gramada de posesori de seat care nu sunt membri vwforum, cum facem sa-i invitam si pe ei? Putem tipari niste pliante pe care sa le punem la stergatoarele masinilor pe care le vedem pe strada, cred ca ar avea un rezultat imediat o asemenea actiune.

- ar fi interesanta participarea unor dealeri seat, cu cateva masini pentru test-drive.

Daca mai aveti si alte idei, va rog sa le impartasiti cu noi.

Link către comentariu

Pentru urmatoarea intalnire, este foarte important sa gasim o zi care sa le permita cat mai multor persoane sa ajunga. Multi dintre cei de pe forum nu au reusit sa ajunga la intalnirea de sambata ptr. ca au fost la munca. Haideti sa facem un sondaj sa vedem in ce zi nu se munceste. Foarte buna ideea cu pliantele...

Link către comentariu

Referitor la data intalnirii, o sa facem un poll pentru stabilirea ei. Se poate face duminica, desi multi prefera sa stea acasa sa se odihnesca.

Link către comentariu

In primul rand ar trebui facuta dupa amiaza spre seara din mai multe motive (cumparaturile saptamanale care se fac sambata dimineata, serviciu, oameni din afara bucurestiului care sunt obligati sa plece devreme de acasa si cu somnul de dimineata mai putin..etc).

In rest sunt bune ideile tale Cristi.

Link către comentariu

Sunt de acord cu CristiN

Eu am multe seat`uri in jurul blocului ..si chestia cu pliantele ar fi o idee foarte buna ..ca nu toti intra pe forum ..

Locatia casa poporului (sa avem loc , in caz ce vom fii mai multi ), tot in weekend presupun ca va fii.. mai ramane sa facem un poll cu data..

Nici ideea cu dealerii seat nu este rea..

La prima intalnire nu am fost organizati , si a fost foarte cald..

Si eventual la sfarsit sa facem o coloana organizata.. mergem incet cu avariile.. sa nu ne pierdem :)

Link către comentariu

Dah....cred ca duminica seara sau dupa-amiaza este cel mai potrivit.Si daca e mai tragem si o tura prin oras..... :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!