Jump to content

Skoda Superb Style 2017


Epo

Postare recomandată

Wow.. arata ff bine ! 
Da mi si mie un link pe PM de curiozitate sa vad de unde le-ai luat si ce mai au ei bunataturi pe acolo :D  

Succes in continuare ! 

Link către comentariu

Arata foarte bine iar schimbarile sunt de bun gust. Me like :wub: Vreau si eu pe PM detalii si link

Link către comentariu

 Multumesc frumos pentru aprecieri, cred ca am raspuns la toata lumea in PM;) Urmatorul pas, sa reusesc sa montez pedala de acceleratie, covorasele custom bej, kitul exterior prezentat mai sus si poate spatele de sportline dupa care ma declar cu masina terminat:biggrin:

Link către comentariu

arata bine pentru niste huse - insa nu inteleg ratiunea - ai niste scaune foarte misto, cu un model deosebit de cusaturi - de ce sa le ascunzi?

(aia cu copilul mic nu se pune, stiu pe destul - inclusiv cazul meu - care nu au ajuns cu masina cocina in urma acestei experiente)

Link către comentariu

 Ba cea cu copil mic se pune, cu ele nu am griji. Nu se pune problema de cocina, dar stau prost cu timpul(nu am ajuns nici sa ii fac tratamentul de iarna) si in maxim 4 ani vreau sa o dau in sistem buy back de preferat. Legat de model imi plac mai mult cum arata scaunele acum si ca idee cele din fabrica tot niste huse au pe ele;)

Link către comentariu

Faina masina, interiorul de nota 10. Eu am fost un pic reticient la tipul asta de huse, dar uite ca au trecut deja 3 ani de cand le am si s-au pastrat foarte bine. Tot de la ei am luat si eu, doar ca nu aveau pe nimeni la montat in Galati si uite asa am invatat sa montez si huse :D. Eu pot spune ca merita husele astea, chiar daca sunt un pic cam scumpe.

Link către comentariu

@Epo: abia acum am vazut si eu rezultatul. Arata misto :cool:

Multumesc de ponturile mentionate, o sa ma inspir si cer si eu ceva cotatii.

Alte impresii despre masinuta ? Poze, chestii ? :) 

Link către comentariu

 @75NOR multumesc si eu sunt multumit. 

  Poze or sa mai urmeze dupa ce trece vremea urata. Sper sa ajung sa fac si tratamentul de iarna saptamana asta. In continuare astept vesti din Germania si Anglia despre acel kit exterior ce l-am postat, din pacate aici nimeni nu zice nimic:banghead: si nici la reprezentante nu m-au luminat. Daca nu mai exista si varinta cu limba de la porbagam crom si eleron-ul de la sportline dar avand si stergator nu stiu cum o sa se vada.

  Alte impresii: 

- intre suspensia standard si DCC este diferenta la denivelari ca sunet infundat ma refer( cea de TD avea DCC) dar nu e o crima

- motorul e un deliciu la fel si consumul pentru gabaritul masinii,rotile de vara si pe sport la 4000rpm waste gate-ul se aude senzatie imi aduce aminte de o alta jucarie pe care aveam blow-off valve.

- cutia nu imi place(singurul lucru care te face sa spui e o ''Skoda scumpa si vor fi multe A6 mult mai ieftine...'':biggrin:) treptele 1,2 si 3 au o functionare mai spartana fata de 4,5 ,6 lucru intalnit si pe O3 1.2 TSI 2015. Un coleg cris85 cu un rs verde se plangea de aproape aceeasi chestie.

-CANTON un deliciu pentru urechile mele, mirror link-ul ce imi permite orice de pe telefon fara sa ma streseze VIM-ul. 

- in portbagaj am un carucior 3 in 1 cu toate modulele, lopata de zapada si trusa de diverse si tot am loc berechet de cumparaturi

-  modificarile care le-am adus la interior/exterior si care vor mai urma, PENTRU MINE e masina aproape perfecta:wub:

- trapa va fi pe orice masina va urma in viitor

@doggy sunt perfect de acord cu tine si tot respectul pentru faptul ca ai putut sa le montezi, eu dupa 2 ore de chin cu scaunul de la sofer si cu tetiera aferenta le pusesem perfect dar nu puteam sa le inchid, m-am lasat pagubas si m-am dus la ei. Acele sisteme din plastic negru ce se ''imbina'' se inchid extrem de greu, poate vara or fi mai prietenoase:biggrin:

 

Link către comentariu

Poti sa asociezi cu ce nivel de pe DCC s-ar asemana suspensia standard ?

N-am testat dar din teorie castigul DCC vine pe partea de confort unde o poate face mai barca.

Link către comentariu

Da de acord dar eu ma refeream ca intre standard si DCC e diferenta mare legat de cum se aude suspensia (acel tronc de peste denivelari care poate fi mai spart...cea standard si mai infundat pentru cea electrica).

Link către comentariu

  Atata timp cat duritatea se regleaza prin impulsuri electrice? Poate nu e auto-adaptiva ca la Audi si Mercedes.

Link către comentariu

N-are nicio treaba cu impulsurile electrice. Are niste supape care regleaza cantitatea de fluid din amortizor.

Link către comentariu

Pai dupa principiul pe care incerci sa-l enunti si suspensia hidropneumatica de la Citroen e tot electrica.

Variatia de duritate la DCC ul ieftin este prin controlul cantitatii de lichid hidraulic din pistonul amortizorului. Nicio legatura cu Magna Ride de la Audi unde o bobina excita prin curent electric niste particule din lichidul amortizorului.

Scuze de offtopic :)

Link către comentariu

 Ok inteleg ce zici si ai dreptate, greseala mea ca am numit-o asa. In concluzie mi se pare ca varianta DCC preia mult mai bine denivelarile din punct de vedere al sunetului chiar daca e pe standard decat varianta de serie:cool:

Link către comentariu

DCC e mai rafinat din toate pdv, nu doar cel al sunetului. Plusul este ca o poti intari serios cand/daca doresti sa fii mai sportiv.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!