Jump to content

Fault: automatic headlight control


codz
 Share

Postare recomandată

Poate este util si pentru altcineva care va avea eroarea asta in bord - Fault: automatic headlight control.

Este singurul mesaj de eroare care aparea, insa mi-am dat seama de doua lucruri, ca nu functioneaza nici senzorul de lumina (exterioara) nici cel de ploaie (aflat in acelasi modul, la parbriz pe mijloc sus). Farurile (pe Auto ca deobicei) stateau aprinse si ziua (nu mai stia ca este zi sau noapte) iar LH/CH (leaving home/coming home) nu mai functiona (stau aprinse farurile cate secunde le setezi dupa ce descui sau incui masina din telecomanda, dar doar noaptea). Stergatoarele pe Auto nu isi mai modificau viteza desi ploua mai tare sau mai incet, iar geamurile se abureau, deci era o problema si cu senzorul de ploaie si cu cel de umiditate.

Folosind informatiile de aici (http://obdeleven.proboards.com/thread/1816/rain-light-sensor-postion-fault) aici (http://obdeleven.proboards.com/thread/1103/fault-automatic-headlight-control) si schema sigurantelor la Golf 7 de aici (https://drive.google.com/file/d/0B-0IaQ-frKqPeWhDTTVNQkhtdUU/edit) am gasit siguranta resposabila de "Humidity, rain and light recognition sensor" si anume siguranta #8 din panoul din habitaclu, din stanga volanului, siguranta era buna insa scoaterea ei si punerea la loc a resetat probabil sistemul si eroarea si totul a revenit la normal. Nu a mai aparut eroarea si am testat functionarea senzorului de lumina prin acoperirea si descoperirea lui cu o carpa, farurile se aprind si se sting corespunzator.

IMG_7145.JPG

IMG_7154.JPG

IMG_7155.JPG

IMG_7156.JPG

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Saptamana trecuta am patit si eu acelasi fenomen in timpul mersului, afara era insorit si ploua :D... sa zapacit bcm-ul si mi-a dat eroare... ajuns la destinatie  am inchis masina si am deschis-o dupa 2h, diavolu' din senzor sa plictisit si totul pare normal acum... clima pe auto, lumini auto, stergatoare auto.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!